Ατομικές συσκευές ομορφιάς τελευταίας τεχνολογίας

Τα σημερινά ινστιτούτα ομορφιάς παρέχουν στην σύγχρονη γυναίκα που θέλει να φροντίζει την εικόνα της, πολλές και ποικίλες υπηρεσίες ομορφιάς. Οι περισσότερες από εμάς βέβαια ερχόμαστε αντιμέτωπες με το υψηλό κόστος αυτών των υπηρεσιών και την έλλειψη χρόνου λόγου επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Μια εναλλακτική λύση έρχεται να δώσουν οι διάφορες ατομικές μικροσυσκευές ομορφιάς με τεχνολογία παρόμοια των επαγγελματικων συσκευών που χρησιμοποιούνται στα μεγάλα Ινστιτούτα αλλά και με την απαραίτητη ασφάλεια για οικιακή προσωπική χρήση. Στο εξωτερικό ήδη χιλιάδες γυναίκες έχουν στραφεί στην χρήση αυτών των συσκευών για την οικονομική, αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματική φροντίδα της ομορφιάς τους. Έκανα μια έρευνα αγοράς και βρήκα μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά συσκευές ομορφιάς που κυκλοφορούν σήμερα.

Συσκευή ριζικής αποτρίχωσης με laser
Η ριζική αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί με την αποστολή μιας ακτίνας λέιζερ στο θυλάκιο τρίχας με αρκετή ενέργεια για να καταστρέψει τη ρίζα, χωρίς να έχει επιπτώσεις στην περιβάλλουσα περιοχή. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως photothermolysis. Όπως με όλα βασισμένα σε λέιζερ συστήματα, απαιτούνται αρκετές επαναλήψεις για να καθαρίσει εντελώς μια περιοχή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, εντούτοις, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.



Σύμφωνα με τελευταίες κριτικές η συσκευή Tria φαίνεται να υπερέχει σαφέστατα των άλλων συσκευών laser για τις οποίες οι κριτικές είναι ως επί των πλείστων απογοητευτικές.


Συσκευή βαθιάς ενυδάτωσης με υπερήχους για το πρόσωπο και το σώμα.Συσκευή με συχνότητες υπερήχων 1-3 MHz για πρόσωπο & σώμα με έξτρα επιλογές παλμικό(led) φως, microcurrent και ιονισμό, για σούπερ αναζωογόνηση. Ένα επαγγελματικό εργαλείο ομορφιάς είναι τώρα διαθέσιμο για προσωπική χρήση. Οι επαγγελματίες φροντίδας δέρματος και ομορφιάς σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την νέα τεχνολογία για να βελτιώσουν την εμφάνιση και τη χροιά του δέρματος πελατών τους, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των σημαδιών γήρανσης και ακμής. Θα χρειαστείτε το ειδικό ζελέ για υπερήχους (θα το βρείτε στο ebay, σε άλλα site στο Internet αλλά και στα φαρμακεία) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ζελέ αλοής χωρίς πρόσθετα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές βιταμινούχες αμπούλες (πριν το ζελέ) από ινστιτούτα ή από τα καταστήματα καλλυντικών. Η συχνότητα ΗΖ που πρέπει να επιλέξετε για το πρόσωπο είναι 3ΗΖ και για το σώμα 1ΗΖ. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για 10 λεπτά είναι αρκετά για να αποκτήσετε τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα και για μια αποτελεσματική συσφικτική αντιγηραντική αγωγή. Θα το βρείτε στο ebay με το όνομα Ultrasound Ultrasonic FaceMate Massager Ion Light. Προιόντα κατάλληλα για χρήση με την συσκευή θα βρείτε επίσης στο ebay κάνοντας μια αναζήτηση για ampoules .

Ενημέρωση: Σε πρόσφατο post εδώ  αναφέρω μια επαγγελματική σειρά με αμπούλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μα την facemate ή με όποια άλλη συσκευή ομορφιάς διαθέτετε


Συσκευή τσιμπιδάκι ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυσηQUEENPIN Plus χρησιμοποεί υψηλή συχνότητα για την αφαίρεση της τρίχας. Με τη δόνηση υψηλής συχνότητας αφαιρεί την ανεπιθύμητη τρίχα μόνιμα με ελάχιστο πόνο με το να καταστρέφει επιλεκτικά τον θύλακα της τρίχας χωρίς την καταστροφή του περιβάλλοντος δέρματος. Το τσιμπιδάκι QUEENPIN, υπόσχεται πως μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη τρίχα μόνιμα από δύσκολές περιοχές όπως φρύδια, μασχάλη, πόδια, γραμμή bikini και στα χείλια. Ενοείται βέβαια πως χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις για να καθαρίσει εντελώς μια περιοχή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με όλες τις συσκευές παρόμοιου τύπου. Ενημέρωση (3/02/2009) : Η συγκεκριμένη συσκευή δεν κυκλοφορεί πλέον. 

Ενημερωθείτε επίσης για  συσκευή δερμοαπόξεσης  με μικρο κρυστάλλους για λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα στο σπίτι και συσκευές φωτοανάπλασης για  ανάπλαση του κολλαγόνου και ολική επιδερμική ανανέωση.


Woman on Bed3banner

173 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:50 μ.μ.

    Καλημέρα,
    με πολύ ενδιαφέρον διάβασα τισ προτάσεις σου και επειδή με ενδιαφέρει η αγορά lazer αποτρίχωσης για το σπίτι, θα μπορούσες αν έχεισ ασχοληθεί η γνωρίζεις να μου λύσεις κάποιεσ πληροφορίες? Θα επικοινωνήσουμε μεσω mail. Eυχαριστώ πάρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με χαρά μου να σου δώσω επιπλέον πληροφορίες άν ενδιαφέρεσαι.
    (Το email μου θα το βρεις στην πάνω στήλη δεξιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:27 π.μ.

    ενα eshop με φυσικα καλλυντικα ειναι το www.elisto.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει αποτέλεσμα βρε παιδιά; είναι ασφαλές; έχω φοβερό πρόβλημα τριχοφυίας και όχι μόνο αυτό. Όταν ξαναβγαίνουν γυρίζουν προς τα μέσα. Πλέον ανά τρεις μέρες πρέπει να κάνω αποτρίχωση. Έχω ακούσει ότι αυτά τα μηχανήματα πρέπει να τα χειρίζονται μόνο εξειδικευμένοι γιατροί ή δερματολόγοι. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι άραγε σε μηχάνημα τέτοιο για το σπίτι; Εγώ πάντως έχω κουραστεί να αφιερώνω τόσο χρόνο και τόσο κόπο. Να το πάρω το ρημάδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elli όλες αυτές οι συσκευές είναι ασφαλείς για χρήση στο σπίτι. Απλά θέλουν περισσότερες επαναλήψεις μέχρι να καθαρίσει απο την τριχοφυία η περιοχή τελείως. Πάντως οι κριτικές είναι θετικές και για τις συσκευές ηλεκτρόλυσης και για αυτές με λειζερ. Απλά διαφορετική τεχνολογία! Κοίτα μόνο να έχει οπωσδήποτε CE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν και κάποια άτομα που δεν έχουν μείνει ικανοποιημένα απο τα αποτελέσματα (έψαχνα σήμερα για κριτικές γενικώς...). Ο απαιτούμενος χρόνος είναι αρκετός και χρειάζεται σωστή εφαρμογή και πολλές επαναλήψεις. Δεν είναι μέθοδος αστραπή σίγουρα. Εγώ πάντως το τόλμησα και παρήγγειλα πριν από μερικές μέρες μια συσκευή ηλεκτρόλυσις ( περιμένω να την παραλάβω...). Οπότε θα ενημερώνω εδώ σταδιακά για τα αποτελέσματα που θα έχω για όποιες ενδιαφέρονται...

    Παρεπιμπτόντως μια τέλεια συσκευή για το πρόσωπο που έχω αγοράσει πριν από δύο χρόνια και είναι φοβερά αποτελεσματική είναι αυτή της δερμοαπόξεσης. Αν ενδιαφέρεστε για αυτήν σας την προτείνω με κλειστά μάτια. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5:02 μ.μ.

    Καλησπέρα. Ανήκω και εγώ στις εργαζόμενες γυναίκες με τριχοφυία. Πριν 1 χρόνο δοκίμασα αποτρίχωση με φωτόλυση σε γνωστό κέντρο αδυνατίσματος και αισθητικής. Εκτός του ότι δεν είδα αποτέλεσμα τώρα μου ζητούν χρήματα για επιπλέον συνεδρίες δηλαδή πεταμένα λεφτά. Μπορεί κάποια που να έχει δοκιμάσει την αποτρίχωση με Laser στο σπίτι να μου πει αν έχει αποτέλεσμα και ποια συσκευή προτείνει. Βοηθήστε με γιατί βαρέθηκα να πληρώνω άδικα. Το e-mail μου είναι marakialeksiou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή ανώνυμος 10 Μάρτιος 2009 8:02 πμ

    Θα ήθελα να μπορώ να σου πω με σιγουριά για τα αποτελέσματα που προσφέρουν όλες αυτές οι συσκευές αλλά το συμπέρασμα που κατάληξα τελικά είναι πως το κάθε άτομο ανταποκρίνεται διαφορετικά στις διάφορες θεραπείες αποτρίχωσης ακόμα και όταν τις κάνουν επαγγελματίες. Έχω ακούσει άτομα που είναι ευχαριστημένα με την φωτόλυση και άλλοι πάλι όπως εσύ όχι. Εγώ προσωπικά έχω κάνει εδώ και χρόνια λέιζερ κανονικό (όχι φωτόλυση) στις γάμπες και είμαι 100% ευχαριστημένη. Για τις προσωπικές συσκευές τώρα αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες μια συσκευή ηλεκτρόλυσης για να κάνω κάποιες άλλες περιοχές και τα αποτελέσματα φαίνονται θετικά προς το παρόν αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρω αν απλώς εξασθενίζει την τρίχα και πολύ περισσότερο αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα ή αν απλώς είναι ...ιδέα μου. Θα μπορώ να πω ίσως περισσότερα για την συγκεκριμένη συσκευή σε λίγο καιρό. Και πάλι όμως τίποτα δεν εγγυάται ότι τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου καλά και σε άλλα άτομα. Ένα αλλο μειονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι σίγουρα χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις για να δεις αποτέλεσμα. θα πρέπει να είσαι αποφασισμένη να αφιερώσεις κάποιο χρόνο. Απλά το κόστος αγοράς τους είναι τόσο χαμηλό ώστε να αξίζει να κάνεις μια δοκιμή. Όταν έγραψα το άρθρο είχα βασικά υπ'οψιν κάποιες άλλες ατομικές συσκευές ομορφιας που έχω αγοράσει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Οι συσκευές αποτρίχωσης όμως είναι αρκετά πολύπλοκη ιστορία και ενώ κυκλοφορούν πολλές συσκευές με εγγύηση για την αποτελεσματικότητά τους είναι αλλού παπά ευαγγέλιο κατά πόσο πράγματι κρατάνε τις υποσχέσεις τους. Αν κάποιες από τις φίλες αναγνώστριες έχουν κάποια εμπειρία από αυτές τις συσκευές ας αφήσει το σχόλιό της. Όταν θα έχω και εγώ κάποιες παραπάνω πληροφορίες θα ξαναγράψω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία, όπως πάντα έθιξες ένα από τα θέματα sos για εμάς τις γυναίκες. Έχω κάνει και εγώ φωτόλυση σε γνωστό ινστιτούτο χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, επίσης έχω κάνει και αρκετές συνεδρίες με λέιζερ στο δερματολόγο μου επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Το πρόβλημα μου δεν είναι έντονο (δεν ήταν από την αρχή και ευτυχώς δεν έχει χειροτερέψει). Παρόλα αυτά, εννοείται ότι θέλω να απαλλαγώ οριστικά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματική μια από αυτές τις οικιακές συσκευές, σίγουρα όμως λόγω χαμηλού κόστους για μένα αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Στο κάτω κάτω, ακόμα και αν δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι ένας τρόπος αποτρίχωσης εναλλακτικός του κεριού ή ότι άλλο χρησιμοποιεί η κάθε μια από εμάς.

    Παρεμπιπτόντως, οι δερματολόγοι λένε ότι όσο πιο μαύρη και σκληρή είναι η τρίχα τόσο πιο εύκολη είναι η καταπολέμηση της. Επίσης εξαρτάται και από την περιοχή. Στις γάμπες και στους μηρούς εγγυώνται 100% αποτέλεσμα σε αντίθεση με το πρόσωπο που είναι ορμονοεξαρτόμενη περιοχή.

    Αυτά και από μένα. Όποια έχει κάτι νεότερο σχετικά με το θέμα να μας ενημερώσει οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3:47 μ.μ.

    Μαρία με ενδιαφέρει να μάθω για την συσκευή δερμοαπόξεσης που αναφέρεις ποιά είναι μοντέλο, από που την πήρες και πόσο εύκολη είναι στην χρήση...

    Σήμερα ανακάλυψα το site και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δες το σχετικό άρθρο http://www.e-gynaika.com/2009/04/blog-post_04.html. Γράφω με λεπτομέρεια για τις συσκευές δερμοαπόξεσης. Το μοντέλο που έχω συγκεκριμένα είναι το DIAMOND MICRODERMABRASION SKIN PEEL ANTI-BLEMISH ACNE αλλά το παλαιότερο μοντέλο (το καινούργιο α'π ότι βλέπω είναι πιο ωραίο :). Είναι πανεύκολο στην χρήση του. Μόλις μπορέσω θα βάλω και ένα βιντεάκι με την χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου για να το δείς στην πράξη. Έχω και ένα gadget στο τέλος του άρθρου με συσκευές που πωλιούνται τώρα στο ebay (από εκεί πήρα εγώ την δική μου). Έριξα μια ματιά πριν σου απαντήσω εδώ αλλά δυστυχώς την συγκεκριμένη συσκευή δεν την στέλνει αυτήν την στιγμή κανένας στη Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές άλλες πάντως εξίσου καλές πιθανόν και καλύτερες που είναι διαθέσιμες τώρα. Εγώ την αγόρασα βλέπεις πριν από δυό χρόνια, από τότε βγήκαν περισσότερα και πιο δυνατά μοντέλα. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα και για το σώμα. Ρίξε μια ματιά αν θες. Πάντως άν θέλεις οπωσδήποτε το συγκεκρμένο μοντέλο μπορεί ανα πάσα στιγμή να εμφανιστεί πωλητής που να το στέλνει και Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοήθησα, άν θες πάντως περισσοτερες πληροφορίες ξαναγράψε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινα9:48 μ.μ.

    καλησπερα!! Τελικα μετα απο τοσο καιρο μπορεις να μας πεις αποτελεσματα με την μεθοδο αποτριχωσης στο σπιτι; ψαχνομαι πολυ να παρω αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρη!
    Σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερίνα η δική μου εμπειρία από την συσκευή ηλεκτρόλυσης είναι σαφέστατα θετική. Την δοκίμασα σε μερικές μικρές περιοχές και οι τρίχες δεν ξαναβγήκαν μερικές μάλιστα από την πρώτη. Μερικές ξαναχρειάστηκαν επανάληψη αλλά από τότε δεν ξαναεμφανίστηκαν. Μια φίλη μου επίσης που πήρε και αυτή την ίδια συσκευή είχε επίσης τα ίδια αποτελέσματα. Παρήγγειλε πρόσφατα και για μια άλλη γνωστή της. Η γνώμη μου τελικά είναι τώρα πιο ξεκάθαρη και σαφέστατα προτείνω ότι αξίζει η αγορά μια συσκευής ηλεκτρόλυσις. Απλά να ξέρεις ότι χρειάζεται να αφιερώσεις κάποιο χρόνο ανάλογα με το μέγεθος των περιοχών. Η συσκευή που έχω αγοράσει είναι η Verseo PRO Electrolysis ePen Permanent Hair Removal Kit. Θα την βρείς στο widget του Ebay που έχω βάλει στο τέλος του άρθρου. Εάν αγοράσεις την συγκεκριμένη συσκευή μπορώ να σου δώσω και επιπλέον συμβουλές χρήσης μιας και την έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω πως λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα11:06 μ.μ.

    επειδη ειμαι ασχετη .. εννοεις αυτη με το τσιμπιδάκι; εψαξα στο e bay οπως μου το εδωσες και βρηκα μονο κατι με 90 (περιπου) δολλαρια. Συγνωμη που θα ρωτησω τοσες λεπτομέριες αλλά τι τυπο τριχας εχεις; εγω εχω σκληρη καστανη σκουρα που εχει ταλαιπωρηθει πολλα χρονια με το ξυραφι και βγαινει πολυ γρηγορα!!! Και κατι ακομα επρεπε να αφησεις καποιο διαστημα την περιοχη που αποτριχωσες χωρις να την αποτριχωσεις για να πιανεται η τριχα; Συγνωμη αν σε ενοχλω και χιλια μπραβο για την προσπάθεια που κανεις να ενημερωνεις εμας τις ασχετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερίνα εκεί που την δοκίμασα οι τρίχες ήταν κανονικές θα έλεγα, ούτε πολύ σκληρές ούτε και χνούδι όμως θα το έλεγες. Την τριχα με την συσκευή που σου είπα δεν χρειάζεται να την πιάσεις απλά την ακουμπάς με το tip και το ειδικό ζελέ για μερικά δευτερόλεπτα και μετά την βγάζεις με το τσιμπιδάκι. Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις να βγεί πολύ πάνω από την επιφάνεια. Με το που σκαει την "χτυπάς".
    Αυτή την συσκευή εννοώ με τα 90 δολλάρια γύρω στα 65 ευρώ συν τα μεταφορικά. Απίστευτη τιμή πράγματι! νομίζω ότι αξίζει να την δοκιμάσεις. Εάν μπορείς να αφιερώσεις χρόνο νομίζω ότι απλά ίσως χρειαστείς μερικές επαναλήψεις παραπάνω.. Α! και δεν με ενοχλείς καθόλου, ούτε να το σκέφτεσαι χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σας αυτά που γνωρίζω και να βοηθάω όσο μπορώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερίνα3:00 π.μ.

    Τα ανταλλακτικά της (ζελε και pads) που τα βρισκεις στην Ελλαδα; Ειδα και αυτην επισης και ειλικρινά δεν ξέρω τι να επιλέξω (δεδομενου της καταστασης μου παντα)http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-RIO-SCANNING-LASER-HAIR-REMOVER-KIT-PERMANENT_W0QQitemZ300305366078QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item45eb983c3e&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1546|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα ανταλλακτικά τα βρίσκεις πάλι στo ebay αν και παρόμοιο ζελέ μπορείς να βρεις και εδώ στα φαρμακεία. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς και ζελέ αλόης. Για το Rio οι κριτικές είναι πολύ αρνητικές, απ'ότι διάβασα η ισχύς του για laser είναι πολύ αδύναμη για να έχει αποτέλεσμα. Υπάρχουν και κανα δυο θετικές αλλά ως επι το πλείστον είναι τελείως αποκαρδιωτικές, προσωπικά δεν θα το έπαιρνα. Βέβαια κια για το Verseo υπάρχουν αρνητικές αλλά και πολλές θετικές. Ψιλιάζομαι ότι οι αρνητικές οφείλονται πρώτον σε λάθος χρήση, δεύτερον σε άμεσες προσδοκίες και τρίτον στις ιδιομορφίες του κάθε οργανισμού. Μερικές φορές και στην επαγγελματική αποτρίχωση υπάρχουν ποσοστά αποτυχίας. Σε αυτά τα πράγματα νομίζω ότι απλά το ψάχνεις και σίγουρα υπάρχει ένα οικομικό ρίσκο πάντα. Αλλά το προτιμώ από το να μην κάνουμε τίποτα. Προσωπικά έχω κάνει και λάθος αγορές αλλά επίσης και αγορές για τις οποίες είμαι 1000% :)) ευχαριστημένη! Α! Υπάρχει και μια άλλη συσκευή laser η Tria για την οποία έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές αλλά η τιμούλα είναι τσουχτερή γύρω στα 500 ευρώ νομίζω. Επίσης πρέπει αφού την παραλάβεις να πάρεις την εταιρεία να σου δώσει ένα κωδικό ενεργοποίησης της συσκευής. Εγώ πάντως αν είχα σοβαρό πρόβλημα θα τα έδινα τα λεφτά αυτά. Εάν θέλεις όμως κάτι πιο οικονομικό η συσκευή ηλεκτρόλυσις είναι καλή λύση και το πιο πιθανό είναι να σε καλύψει. Το μόνο που δεν βρήκα χρόνο να κάνω είναι να δώ μήπως και βγήκε καμμιά πιο δυνατή συσκευή ηλεκτρόλυσις. Ψαψτο λίγο περισσότερο, θα το κοιτάξω και εγώ μόλις μπορέσω και άμα βρώ τίποτα ακόμα πιο καλό απο το Verseo θα ξαναγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατερινα1:51 μ.μ.

    σε ευχαριστω παρα πολυ που ασχολεισαι !! αληθεια με τον ηλιο τι γινεται; επειδη ειναι καλοκαιρι..κανει τωρα ή περιμενουμε απο Φθινοπωρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με την ηλεκτρόλυση Κατερίνα μου δεν υπάρχει καμμιά αντένδειξη για τον ήλιο. Οπότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άφοβα από τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατερίνα3:05 μ.μ.

    Καλησπέρα και πάλι. Ακολουθησα την συμβουλή σου και πήρα συσκευη ηλεκτρολυσης , βεβαια πήρα της babyliss την 8642E για να μου ειναι πιο ευκολα με τα ανταλλακτικα. Το θεμα ειναι οτι οι οδηγιες ειναι λιγο μπερδεμα και δεν ξερω πως να την δουλέψω. Εχει patch έχει το τζελ αλλα πως και που τα χρησιμοποιώ και τι αποτέλεσμα θα δω μετα δεν ξέρω. Αν μπορουσες να με βοηθησεις αφου εχεις πείρα.
    Και πάλι χιλια ευχαριστω γιατι χωρις εσενα ουτε αυτο θα αγοραζα ουτε θα ξεκιναγα τις αγορες στο e bay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατερίνα μου δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύει η συγκεκριμένη συσκευή. Έψαξα να βρώ οδηγίες στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα κανένα σχετικό έγγραφο. Αυτό δουλέυει μονο με τα patch; δεν έχει κάποιο άλλο αξεσουάρ για μεμονομένες τρίχες; Στην δική μου συσκευή δεν χρειάζεται το τζελ με τα patches αλλά σε άλλες πάλι χρειάζεται. Ξέρω επίσης ότι πρέπει βάλεις ένα patch στo σημείο που θέλεις αποτρίχωση και ένα άλλο σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος απλά για να κάνει κύκλωμα. Είδα επίσης ότι έχει και lcd display. Προφανώς θα σου δείχνει εκεί τις διάφορες ρυθμίσεις και σε ενημερώνει για την πορεία της κάθε θεραπείας. Όμως πραγματικά βρίσκομαι στο "σκοτάδι" και δεν μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά χωρίς να έχω τις οδηγίες χρήσης της συγκεκριμένης συσκευής. Εάν μπορείς να σκανάρεις τις οδηγίες χρήσης και να μου τις στείλεις με email Θα ρίξω μια ματιά και θα μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατερίνα9:02 μ.μ.

    βρηκα πως λειτουργεί, σαν τγην δικη σου. Εχει 4 μεμονομενες κεφαλες για μια μια τριχα ή για πολυ μικρη επιφάνεια . Το θεμα ειναι οτι εκανα στο προσωπο εκει που εχω τριχες και δεν επεσε καμια! Ειναι ακομα εκει. Ετσι πρεπει να γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερίνα δεν πέφτουν μόνες τους οι τρίχες, πρέπει να τις αφαιρέσεις εσύ αμέσως μετά με το τσιμπιδάκι ή εάν έκανες μεγάλη περιοχή χρησιμοποίησε μια ταινία με κερί για να τις αφαιρέσεις με ευκολία και γρήγορα. Θα δεις ότι αυτές που "χτύπησες" γλυστράνε πιο εύκολα από τον θύλακα. Κάνε το τώρα, ας πέρασε κάποια ώρα, αλλά την επόμενη φορά κάντο αμέσως μετά την ηλεκτρόλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατερίνα10:35 μ.μ.

    με το τσιμπιδακι τις τραβηξα αλλα ειναι σκληρες ακομα . Το θεμα ειναι ότι αν ηταν να βαλω κερι ή να βάλω αποτριχωτικη μηχανη ποιος ο λογος για την ηλεκτρολυση; Συγνωμη αν σε ρωταω παρα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βασικά πρέπει να τις νιώθεις ότι απλά βγαίνουν λίγο πιο εύκολα. Με την ηλεκτρόλυση αυτό που μετράει είναι ότι κάθε φορά οι τρίχες αργούν όλο και πιο πολύ να εμφανιστούν και είναι όλο και πιο αποδυναμωμένες. Σε κάθε κύκλο το αποτέλεσμα θα γίνεται πιο εμφανές μέχρι που οι τρίχες σταματατούν να εμφανίζονται οπότε και ολοκληρώνεται η θεραπεία. Το διάστημα όμως της θεραπείας αφού κάνεις ηλεκτρόλυση θα πρεπει να αφαιρείς με άλλη μέθοδο τις τρίχες. Ξέρω, θέλει χρόνο, αλλά θα σε αποζημιώσει το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στην επανεμφάνιση και βεβαιως ότι μετά από μερικές επαναλήψεις θα ξεμπερδέψεις για τα κάλα. Και εγώ ένιωθα μια αβεβαιότητα όταν την πρωτοχρησιμοποίησα αλλά όταν οι τρίχες έκαναν "αιώνα" να ξαναεμφανιστούν και στην δεύτερη επανάληψη βγήκαν μετά σαν χνούδι στην κυριολεξία δεν το πίστευα.... Το πρόβλημα με μένα είναι ότι δεν βρίσκω εύκολα τον χρόνο με τα τόσα που έχω στο κεφάλι μου αλλά τωρα λέω να ξεκινήσω και να ασχοληθώ με κανα δυο άλλες περιοχές. Βεβαιώσου επίσης ότι η θεραπεία γίνεται σωστά. Θα πρεπει να νιώθεις ένα μικρό "γαργαλητό" ή ένα απειροελάχιστο τσουξιματάκι στην περιοχή που έχεις βάλει τα patches. Είναι μια ένδειξη ότι γίνεται κύκλωμα και περνάει το ρεύμα στην περιοχή. Έλα μην απογοητεύεσε....σε καλό δρόμο είσαι :) Θα περιμένω τα νέα σου και την πρόοδό σου Κατερίνα και ότι απορίες έχεις εννοείται είμαι πάντα στην διάθεσή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατερίνα8:25 μ.μ.

    να υποθέσω ότι αν τις αφαιρώ με ξυράφι δεν κανω τιποτα ε;
    Για χαρη σου και μονο δεν επιστρέφω την συσκευη!! Αντε να πάμε να τις διωξουμε τις παλιοτριχες :)

    Σε ευχαριστω και πάλι! Εισαι φοβερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατερίνα η δουλειά γίνεται βασικά με την ηλεκτρόλυση αλλά όλοι μετά συνιστούν βγάλσιμο από την ρίζα. Οπότε θα έλεγα να μην χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι. Συνέχισε ακάθεκτη :) Και πάλι σε ευχάριστω για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα τριχοφυίας και αρκετά άσχημο.Οι τρίχες βγαίνουν αμέσως μόλις τις ξυρίσω και είναι πολύ άγριες και φαίνεται η ρίζα μέσα από το δέρμα.Έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και αρκετές τρίχες στο πρόσωπο κάποιες σαν χνούδι και κάποιες πιο άγριες.Φοβάμαι πως μια σύσκευή laser στο σπίτι δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα.Αξίζει να πάω σε κάποιον ειδικό για φωτόλυση? Τί να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από την περιγραφή για τον τύπο της τριχοφυίας που έχεις μελίνα φαίνεται να είσαι η ιδανική υποψήφια για φωτόλυση. Σκληρή σκούρα τρίχα και ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μπορείς σίγουρα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για φωτόλυση και καλύτερα θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς σε δερματολόγο ή πλαστικό ιατρό και να πάρεις την γνώμη τους και το κόστος της συνολικής θεραπείας. Πάντως το κόστος για μεγάλες περιοχές είναι πολύ υψηλο και απαγορευτικό για τις περισσότερες γυναίκες. Εάν μπορείς να αντέξεις το κόστος είναι η πιο εύκολη και σίγουρη επιλογή σου. Εάν πάλι όχι κοίτα λίγο και την εναλλακτική λύση αγοράς συσκευής για το σπίτι. Το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα και ότι χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις πριν δεις αποτέλεσμα. Η δικιά μου εμπειρία πάντως από συσκευή ηλεκτρόλυσις είναι θετική αλλά βέβαια δεν ήμουν και από τις δύσκολες περιπτώσεις. Μια συσκευή φωτόλυσις που φαίνεται να είναι αποτελεσματική και με πολύ καλές κριτικές είναι η Tria. Η Rio που αναφέρω στο άρθρο δυστυχώς φαίνεται να μην έχει ως επί το πλείστον καλές κριτικές οπότε μάλλον ρισκάρεις με αυτήν και δεν σου την συνιστώ(μάλλον πρέπει να κάνω κάποια διορθωτική ενημέρωση και να επισημαίνω το γεγονός αυτό και εκεί). Αντίθετα η Tria δείχνει πολλά υποσχόμενη αλλά είναι πιο ακριβή - γύρω στα 500 ευρώ νομίζω. Πάντως προσωπικά έχω βγει κερδισμένη από τέτοιες αγορές και είμαι άτομο που γενικά άνετα ρισκάρω ένα μικρό ποσό προκειμένου να βρώ μια συσκευή που θα την έχω ανά πάσα στιγμή, όσες φορές και όποτε την χρειαστώ στην διάθεση μου :) Με το πρόβλημα που έχεις εσύ προσωπικά ή θα το κοιτούσα να το λύσω σε έναν ειδικό ή θα αγόραζα την καλυτερη δυνατή συσκευή για την περίπτωσή μου με κλειστά μάτια...
    Αν αποφασίσεις να το ψάξεις και άλλο για τις συσκευές να ξέρεις θα είμαι δίπλα σου ότι και να χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6:37 μ.μ.

    egw agorasa mia syskeui apotrixwsis me hlektrolusi kai mexri stigmhs exw meinei euxaristhmeni.tin xrisimopoiisa sto stithos 2 fores kai oses vgikan,itan arketa exasthenimenes kai ligoteres.mesa to vivlio odigiwn leei gia 3-5 epanalipseis,gia na katharisei plirws i perioxi,opote min aghwtheite oses tin parete kai den deite me tin prwti apotelesma.otan tha ksanaexw nea tha sas grapsw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν κρίνω από τα λεγόμενα σου είσαι η Ράνια :)
    Σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες τον χρόνο να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα που είχες και εσύ. Ακριβώς τα ίδια με τα δικά μου. Όπότε μέχρι τώρα τουλάχιστον τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρυντικά. Μάλλον όμως δεν βρήκες τον χρόνο να κάνεις κι άλλες περιοχές ε! Ίσως τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να βρίσκουμε τον χρόνο που χρειάζεται για τις θεραπείες, ιδίως αν έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Εγώ πάντως δοκίμασα και στο επάνω χείλος πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και απ΄ότι φαίνεται ακόμα να εμφανιστεί νέα τριχοφυία. Αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ακόμα κατα πόσο είναι μόνιμα τα αποτελέσματα είμαι 100% πεπεισμένη ότι εξασθενίζει πολύ την τρίχα ώστε και πιο αδύναμη να εμφανίζεται και πολύ πιο αργά. Ίσως μας πάρει κορίτσια αρκετό καιρό για να βγάλουμε άκρη και να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα αλλά απ' ότι βλέπω είμαστε σε καλό δρόμο :) Όποια έχει επίσης αγοράσει κάποια συσκευή ας μας ενημερώνει κατα διαστήματα και για τα δικά της αποτελέσματα. Κορίτσια και μια θερμή παράκληση να αφήνετε και το όνομά σας γιατί έτσι διευκολύνεται η μεταξύ μας επικοινωνία. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5:42 μ.μ.

    Καλησπερα,
    θέλω και εγώ να ρωτήσω για τις κριτικές που έχουν οι συσκευές λέιζερ στο σπίτι.Εχω έντονη τριχοφυία και κάνω λέιζερ σε δερματολόγο στο πρόσωπο αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο κόστος για το υπόλοιπο σώμα. Τελικά ποιες είναι οι τελευταίες κριτικές για αυτές τις συσκευές? Τι θα προτείνατε?

    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ελίνα η μόνη συσκευή που φαίνεται να έχει πολύ καλές κριτικές στην κατηγορία των laser για το σπίτι είναι η Tria που αναφέρω παραπάνω. Βασική προυπόθεση για ασφαλής και αποτελεσματική χρήση είναι να έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα τριχοφυία. Θα χρειαστείς βέβαια και αρκετή υπομονή και χρόνο για να κάνεις μόνη σου τις απαραίτητες επαναληπτικές θεραπείες. Έχω προσθέσει στο τέλος του άρθρου ένα live widget που παρουσιάζει τις διατιθέμενες συσκευές Τria προς πώληση στο ebay για να σε διευκολύνω σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να την αγοράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6:11 μ.μ.

    μηπως γνωριζετε μια συσκευη καταληλη για το προσωπο που κοστιζει 8000ε και μπορουμε να την εχουμε σπιτι.αν ναι πειτε μας κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8000 Ευρώ;;;; Μήπως εννοείς 800; Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αποτριχωτική συσκευή (στο άρθρο μιλάω και για άλλες...)Θέλεις κάτι ποιο επαγγελματικό; Έχω υπ΄όψιν μου κάποιες λύσεις αλλά η διαδικασία παραγγελίας είναι αρκετά πολύπλοκη. Αν θέλεις δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για να μπορέσω να σου απαντήσω ποιο συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6:53 μ.μ.

    μου το ειπε καποια γνωστη.8000ε και την συσκευη την εχεις σπιτι για παντα...ειναι ακριβη...αλλα αποτελεσματικη..αν το ψαξετε ισως βρειτε κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος8:17 μ.μ.

    paidia ayth h syskeyh tvn 8000e einai gia lifting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναι κορίτσια τις είδα αυτές και άλλες, όλες πανάκριβες! Είπαμε, να δίνουμε κάτι παραπάνω για την περιποίησηση στο σπίτι αλλά 8.000 ευρώ πάει πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος9:38 μ.μ.

    αν εχει 8000ε η συσκευη γιατι να μην παω να κανω λιφτινγκ και βλεφαροπλασικη...πιο λιγα θα μου κοστισουν και αν πετυχω καλο γιατρο θαναι και εμπειρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όπως τα λες!!! 8.000ευρώ είναι εξωφρενική τιμή. Άσε που αυτές οι συσκευές είναι αρκετά δυνατές και μπορεί στα χέρια ανειδίκευτου χρήστη να κάνου ζημία αντί για καλό :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος10:46 π.μ.

    Για να μην ρωτάμε και ξαναρωτάμε: Η συσκευή αποτρίχωσης TRIA είναι αποτελεσματική ή όχι; Υπάρχει κάποια από εσάς που να την έχει δοκιμάσει και να μας πει με σιγουριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μάλλον δεν τόλμησε καμμία από μας να επενδύσει μεχρι τώρα στην συσκευή Tria! Πάντως αν κάποια την έχει αγοράσει η την αγοράσει στο μέλλον και την δοκιμάσει (ή και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή) ας μας ενημερώσει εδώ για να αποκτούμε καλύτερη εικόνα και άποψη για την αποτελεσματικότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12:45 π.μ.

    ΔΦΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ.ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ RIO ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εάν είδες την τριχοφυία να υποχωρεί συνέχισε. Αποκλείεται να είδες βελτίωση απλά και μόνο με την ελπίδα όπως λες. Την συσκευή δεν την έχω χρησιμοποιήσει και είχα ψάξει να βρώ κριτικές στο Ιντερνετ μιας και πολλές κοπέλες με ρωτούσαν γι΄αυτήν . Οι περισσότερες κριτικές όμως που βρήκα ήταν αρνητικές γι' αυτό και το ανέφερα. Υπήρχαν όμως και κάποιες θετικές. απλά ήταν λιγότερες σχετικά. Ίσως εξαρτάται τελικά από το κάθε άτομο και πως αντιδρά στην συγκεκριμένη θεραπεία. Φαίνεται πως σε εσένα έχει θετικό αποτέλεσμα. Συνέχισε λοιπόν ακάθεκτη και ενημέρωσέ μας ξανά για τα αποτελέσματα που έχεις. Αλήθεια πριν πόσο καιρό την ξεκίνησες, σε ποια περιοχή την έχεις χρησιμοποιήσει, πρόσωπο σώμα; Ενδιαφέρομαι πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αυτών των συσκευών. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος8:10 μ.μ.

    Αυτά τα Pads Που μόλις είδα στο Ebay αφαιρούν τρίχες που είναι σε μεγαλύτερες περιοχές?

    Δηλαδή ας πούμε ότι τις αφαιρεί 20-20?

    Μετά τις πέρνεις με το τσιμπιδάκι μία μία?

    Μετά από πόση ώρα μπορείς να τραβήξεις τις τρίχες αφότου τις πέρασες με τη συγκεκριμένη συσκευή?

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι! Τα pads είναι για μεγαλύτερη περιοχή. Μετα μπορείς να αφαιρέσεις τις τριχες από την περιοχή με αποτριχωτική ταινία. Θα χρειαστούν κάποιες επαναληψεις βέβαια για να ολοκληρωθεί η Θεραπεία. Το πόσες επαναλήψεις πρέπει να γίνουν εξαρτάται από το κάθε άτομο, τα αίτια της τριχοφυίας, πχ σε ορμονικές διαταραχές είναι πιο δύσκολη η θεραπεία, καθώς και την "ένταση" της υπάρχουσας τριχοφυίας. Γενικά όμως έχει καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος9:36 μ.μ.

    Θα νιώσω τράνταγμα από τον ηλεκτρισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μα τι λες; Ίσα ίσα ένα πολύ πολύ μικρό γαργαλητό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9:38 μ.μ.

    Και ξέχασα, έχω λίγες τρίχες στο στήθος γύρω από τις θηλές. Μπορώ να τις ξεφορτωθώ χωρίς να αισθανθώ τον ηλεκτρισμό σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ναι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ένταση είναι πολύ μικρή,ιδίως αν μιλάμε για την ίδια συσκευή την Verseo, η οποία δουλεύει με μπαταρίες. Οπότε μην ανησυχείς για την ένταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος11:29 μ.μ.

    Μπορώ να κάνω ηλεκτρόληση σε ένα σημείο και μόλις τελειώσουν τα 20 δευτερόλεπτα εφαρμογής να ξανακάνω στο ίδιο σημείο για άλλα 20 δεύτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος4:41 μ.μ.

    Κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τα Pads?
    Για πόσες χρήσεις είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπορείς να επαναλάβεις την θεραπεία για άλλα 20 δεύτερα. Έχω την εντύπωση ότι έτσι είναι πιο αποτελεσματική η θεραπεία. Για τα pads δεν αφιέρωσα χρόνο τελικά για να τα χρησιμοποιήσω οπότε δεν ξέρω να σου πω αλλά κάνουν για αρκετές χρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γεια σας κοριτσια!Ψάχνω κι εγώ για μόνιμη αποτρίχωση και διαβάζονας τα σχόλιά σας αποφάσισα να πάρω την VERSEO. Κοίταξα στο e-bay και βρήκα μια εταιρεία balkowitch ή κάπως έτσι...το πρόβλημά μου είναι ότι φοβάμαι να πληρώσω με πιστωτική και μάλιστα προκαταβολικά γιατι η αδερφή μου μία φορά το έκανε και έχασε 250 Ευρώ.Αν ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο θα με βοηθούσατε πολύ να μου πείτε.Επίσης ως προς την συσκευή της Babyliss δε λέει για μόνιμη αποτρίχωση αλλά για μακράς διαρκείας..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εχω αγοράσει από την εταιρεία Balkowitsch και είναι πολύ αξιόπιστη. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στις συναλλαγες μαζί της.Εάν θέλεις λοιπόν να αγοράσεις την Verseo από εκεί προχώρα άφοβα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος9:08 μ.μ.

    Καλησπέρα Μαρία.Θα μπορούσες να μου δώσεις το mail σου να επικοινωνήσω μαζί σου σχετικά με το θέμα αυτό;
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπορείς να μου στείλεις mail στο
    admin@e-gynaika.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος9:05 μ.μ.

    Έχεις να μας δώσεις περσσότερες πληροφορίες από τότε που χρησιμοποίησες για πρώτη φορά τη συσκευή Verseo?!

    Είδες πιό μόνιμα αποτελέσματα?

    Τελικά αυτή είναι η λύση?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σε μια μικρή περιοχή που την χρησιμοποίησα είδα αποτέλεσμα! Απλά δεν βρίσκω τελικά το χρόνο για να ασχοληθώ πιο συστηματικά και να την τεστάρω και σε πιο δυσκολες περιοχές ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Την έχω μέσα στο κουτί και κάθεται..... Ότι δουλεύει δεν υπάρχει αμφιβολία απλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη πως αντοποκρίνονται περιοχές με επίμονη ή δυνατή τριχοφυία. Μια φορά δοκίμασατα τα pads (όχι την ακρή) και μετά δεν ξαναέκανα κάποια επανάληψη. Δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα στην περιοχή αλλά είναι άδικο να βγάλεις συμπέρασμα με μια μόνο φορά. Θέλει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και για μένα προσωπικά για μένα αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Ισως όμως θα έπρεπε να βρώ τον χρόνο για να μπορώ να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως εάν μπορείς να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο και δεν έχεις δύσκολη τριχοφυία πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος4:59 μ.μ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΛΕΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΛΥΣΗ.ΕΔΩΣΑ 2,600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΤΡΙΝΚ ΠΟΔΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15 ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΩ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Δ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΔΩΣΑ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ..ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πω πω πολλά λεφτά έδωσες!! Πως και δεν έκλεισες πρώτα για μια μικρή περιοχή να δεις αποτέλεσμα πρώτα και μετά να κάνεις περισσότερα; Η μόνη μέθοδος που εγγυάται 100% αποτέλεσμα είναι το λέιζερ.Η αποτελεσματικότητα των άλλων μεθόδων ποικίλει από άτομο σε άτομο. Θα δεις αποτέλεσμα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι τελείως μόνιμο και βέβαια πόσο καιρό θα σου πάρει. Είναι νωρίς ακόμα για να δεις οποιοδήποτε αποτέλεσμα μιας και οι τρίχες έχουν μεν χτυπηθεί στην ρίζα αλλά θα πέσουν μόνες τους σιγά σιγά.( Όσες βέβαια ήταν σε φάση ανάπτυξης την στιγμή που χτυπήθηκαν). Έχω και κάποια γνωστή που μπορεί να ξέρει κατι περισσότερο επί του θέματος. Μόλις μπορέσω θα επικοινωνήσω μαζί της και εάν έχω κάτι νεώτερο θα σου γράψω ξανά. Προς το παρόν καλή επιτυχία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος4:28 π.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΣΥΣΚΕΥΗ QUEENPIN Plus ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ.-ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΗΚΑ Κ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ¨ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ: 1-
    EPILQUICK (Ριζική αποτρίχωση με τσιμπιδάκι)(89.90) KAI 2-Συσκευή ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση ONE TOUCH (71.20). ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ; ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παρόμοια είναι και τα δύο! Τσιμπιδάκι ηλεκτρόλυσις για μεμονομένες τρίχες. Δεν μπορείς να κάνεις με αυτές τις συσκευές μεγάλες περιοχές. Συνήθως έχουν αποτέλεσμα αλλά θέλει σίγουρα πολύ χρόνο και υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος1:56 μ.μ.

    είδα και μια συσκευή SCANNING LASER HAIR REMOVER σε εκπομπη telemarketing ..με 330 ευρώ περίπου .
    Η τιμή μου φάνηκε αρκετά χαμηλή.. την έχει κάποια? επειδή έχω αρκετά μαύρη τρίχα πιστεύω πως το laser είναι η μόνη λύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος1:58 μ.μ.

    είδα σε εκπομπή telemarketing μια συσκευή laser την SCANNING LASER HAIR REMOVER με 330 ευρώ.
    Την έχει κάποια? η τιμή μου φάνηκε αρκετά καλή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έχει λίγες θετικές και πολλές αρνητικές κριτικές. Η τιμή είναι όντως καλή δεν το συζητώ στην θέση σου όμως θα προτιμούσα την Tria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος11:40 μ.μ.

    ειδα στο internet τα παρακάτω προϊόντα: Silk'n Laser Hair Removal System με 414 ευρώ και την Tria με 701 ευρώ.. Αξίζει η Tria την σχεδόν διπλάσια τιμή της? Σε forum ισχυρίζονται οτι το πρωτο προϊόν έχει καλύτερα αποτελέσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Και τα δύο είναι από τα τοπ προιόντα της κατηγορίας τους. Η Tria απλά νομίζω θα σου δώσει πιο μόνιμα αποτελέσματα αν και πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολη στην χρήση της - είναι λίγο πιο επώδυνη και χτυπάει πιο λίγες τρίχες την φορά. Εάν έχεις σκούρες τρίχες και θέλεις μόνιμα αποτελέσματα η Tria είναι καλύτερη. Εάν έχεις πιο ήπια τριχοφυία, θέλεις κάτι πιο γρήγορο, ανώδυνο και αρκείσαι σε πιθανόν ημιμόνιμα αποτελέσματα, με αρκετή μείωση βέβαια της τριχοφυίας τότε μπορείς να πάρεις την Silk'n Laser. Πάντως το κάθε άτομο αντιδρά διαφορετικά στις θεραπείες ακόμα και με τα επαγγελματικά μηχανήματα. Οπότε, στην πραγματικότητα, εγγυήσεις δεν υπάρχουν για καμμιά συσκευή ή θεραπεία. Προσωπικά πάντως όποτε έχω αγοράσει κάποια συσκευή αναγνωρίζω ότι παίρνω κάποιο ρίσκο. Τις περισσότερες φορές βέβαια δικαιώνομαι και χαίρομαι που τελικά πήρα το "ρίσκο" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος11:48 μ.μ.

    Καλησπερα!!!
    Λοιπον υπαρχει ακομα μια συσκευη στα telemarketing που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω αλλα ψαχνομαι πρωτα για γνωμες!
    Λεγεται Epil Flash ,λειτουργει με παλμικο φως με μηκος κυματος εως 950 νανομετρα κ ενδεικνυται για ολες τις ανοιχτοχρωμες η σκουροχρωμες τριχες σε φαση αναπτυξης ,ανεξαρτητως απο τον τυπο του δερματος και καταστρεφει τις ριζες τους..την αποκαλουν 'αποτριχωση εξελιγμενης τεχνολογιας' και κοστιζει 279ε και κανει και για προσωπο και για σωμα!
    Εχω και εγω εντονο προβλημα τριχοφυιας και οσο πλησιαζει το καλοκαιρι αγχωνομαι!!
    Οποιαδηποτε γνωμη η κριτικη για αυτη τη συσκευη ειναι ευπροσδεκτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος12:00 π.μ.

    Επισης ειδα πως υπαρχει αντιπροσωπος για την Ελλαδα για την συσκευη Verseo PRO Electrolysis ePen Permanent Hair Removal Kit.Θα ηθελα να μου πεις Μαρια (εφοσον την εχεις περιπου ενα χρονο απο οτι βλεπω) αν οντως εχει κανει δουλεια κ αν αξιζει γενικοτερα!κ φυσικα αν μπορει να χρησιμοποιηθει κ σε πιο ευρειες περιοχες π.χ.στα ποδια!
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δυστυχώς δεν βρήκα τον χρόνο να την χρησιμοποιήσω όπως πρέπει. Πάντως στο σημείο που την δοκίμασα είδα οι τίχες βγαίνουν πιο εξασθενημένες και πιο αραιά, άρα μπορώ να πώ πως δουλεύει αλλά θέλει χρόνο και υπομονή. Ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρω στα ζεστά και να ασχοληθώ περισσότερο αλλά εάν αγόραζα τώρα κάτι θα προτιμούσα αυτές με το laser γιατί πρέπει να είναι πιο γρήγορες στην χρήση (σημαντικό...)και μάλλον πιο αποτελεσματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος8:25 μ.μ.

    αυτο το συστημα TRIA υπαρχει πουθενα στν ελλαδα? δεν θα ηθελα να ρισκαρω για να το παραγγειλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το Tria δυστυχώς δεν υπάρχει κυκλοφορεί ακόμα στην Ελλάδα. Πάντως ρίσκο για παρραγελίες από τα σωστά site δεν υπάρχει. Τόσα χρόνια που παραγγέλνω από το εξωτερικό δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα αλλά σίγουρα ο καθένας μας πρέπει να κάνει αυτό με το οποίο νιώθει ασφαλής :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ρε κοριτσια μπερδευτηκα! δηλαδη οταν υπαρχει εντονο προβλημα τριχοφυιας καλυτερα να διαλεξεις μια συσκευη για laser?δηλαδη η ηλεκτρολυση τι διαφορα εχει?κατι σκεφτομαι για το babyliss 8642E που ειναι και φτηνο και προσβασιμο.αλλα προκειτε για ηλεκτρολυση.. το εχει καμια?εχει αποτελεσμα? σαν χαμενη νιωθω!!
    αχ μαρια τι τραβας κ εσυ με ολες εμας τις δασυτριχες :))
    ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κική για έντονη τριχοφυία το laser είναι καλύτερο. Η ηλεκτρόλυση θέλει βασικά περισσότερες επαναλήψεις. Αλλά ο κάθε οργανισμός διαφέρει καθώς και οι αιτίες της έντονης τριχοφυία. Οι συσκευές επίσης ποικίλουν ως προς τον τρόπο λειτουργίας την τεχνολογία τους και την ισχύ τους. Είναι αδύνατον να μπορώ να εγγυηθώ αποτελέσματα για οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές. Ακόμα και στα ινστιτούτα τα αποτελέσματα ποικίλουν. Σίγουρα μειώνεις την τριχιφυία και σε πολλές περιπτώσεις μόνιμα αλλά η αγορά μιας αποτριχωτικής συσκευής έχει ένα ρίσκο το οποίο πρέπει η καθεμιά μας να πάρει. Πάντως όποια αγοράζει κάποια συσκεή τελικά και την χρησιμοποιεί συστηματικά ας κάνει τον κόπο να αφήνει τις εντυπώσεις της γιατί μόνο έτσι θα βγάλουμε κάποια άκρη. Κορίτσια όμως μην με ρωτάτε άλλο τα ίδια και τα ίδια γιατί πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. κατερινα12:31 μ.μ.

    EPILQUICK ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ καλημερα!!Σκεφτομαι να αγοράσω την συσκευή αυτή για αποτρίχωση στα χερια. Εχει αποτελέσμα; Ξέρω ότι θα μου πάρει αρκετό χρόνο αλλά η τιμή της είναι πολύ καλή, περίπου στα 70€ κ δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα και αφού δε διαθέτω χρήματα θα διαθέσω αρκετό χρόνο. Απλά άν κάποια από εσάς την έχει αγοράσει ας ενημερώσει για την αποτελεσματικότητά της. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στελλα11:22 μ.μ.

    Γεια σε όλες! λοιπον εγω αγορασα μια συσκευη ηλεκτρολυσης για το σπιτι την one touch και μεχρι στιγμης την εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα οποτε δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσματα για να σας πω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως γνωριζετε καποια κρεμα καλη για να ανακουφιζει το δερμα μετα απο τετοιου ειδους αποτριχωση γιατι ημουν λιγο αδεξια και σε μερικα σημεια εχουν μεινει κοκκινιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημέρα Στέλλα! Η bepanthol,η hydrovit zinco, η aquasol,της aderma με βρώμη είναι όλες πολύ καλές κρέμες για ανακούφιση. Η bepanthol βέβαια απλώνεται και απορροφάται λίγο πιο εύκολα από τις υπόλοιπες. Μόλις έχεις νεώτερα για την αποτελεσματικότητά της one touch θα χαρούμε να μάθουμε και όλες μας σχετικά. Οπότε όταν μπορείς ενημέρωνέ μας :) Μόλις σήμερα έγραψα για την αγορά μου της συσκευής αποτρίχωσης με λέιζερ την TRIA. Κατα διαστήματα θα ενημερώνω για την έκβαση των θεραπειών. Αντε να βγάλουμε μια άκρη τελικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος11:56 μ.μ.

    Γεια σας και απο'μενα.Θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας εχει αγορασει την Epilquick και αν εχει αποψη για αυτη την συσκευη.Ειναι σε ικανοποιητικη τιμη και σκεφτομαι σοβαρα να την αγορασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γεια σας και απο εμενα.Σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη Epilquick για ριζικη αποτριχωση μιας και ειναι σε καλη τιμη και ακουγεται ενδιαφερον.Μηπως μπορει να μου πει καποια που να την εχει χρησιμοποιησει αν κανει δουλεια?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος6:37 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ 2-3.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ.ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ VERSEO.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δεν θα σου συνιστούσα την Verseo. Είναι χρονοβόρα θέλει πολλές επαναλήψεις και προσωπικά την παράτησα. Δεν ξέρω εάν επέμενα τι αποτελέσματα θα είχε αλλά τελικά αγόρασα την συσκεή Tria με λειζερ και είμαι προς το παρόν στην δοκιμή. Για περισσότερες πληροφορίες δες το σχετικό άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2010/04/tria_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος1:56 μ.μ.

    περιμενουμε με αγωνια να μας πεις τα αποτελεσματα!!αν πραγματικα κανει δουλεια ευχαριστως να πεινασω για ενα μηνα κ να την αγορασω κ εγω!!:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. kalispera molis diavasa se ena site geia to laser tria kai leei oti se atoma pou exoun ligo pio skouri epidermida den kanei dld se melaxrines.eimai melaxrini kai exo maures trixes kai sklires kai talaiporiemai edo kai polla xronia.exo dio xronia pou kano se eidiko laser sto prosopo kai araionan alla poli ligo,den evlepa megali diafora apla evgainan sto mina pano.kai kathos metakomisa souidia eprepe na sinexiso apo edo tis episkepseis alla me ekane entiposi giati edo xrisimopoioun diaforetiko mixanima laser...dld vazoun ena tzel stin kefali tou mixanimatos kai ginete i douleia.den ksero ti mixanima akrivos einai alla prepei na einai fotolisi,ase pou me eipan oti an ksanavgoun den xreiazete na pao amesos gia na ta ksanaxtipisoun alla na ta ksirizo otan vgoun ligo kai etsi araionoun siga siga.kai den sas leo upervoles tin pragmatikotita sas leo piga prin ta xristougenna kai apo tote den xreiastike na ksanapao vevaia eimoun poli katheti me to thema tou ksirafiou alla me epeisan na to dokimaso an thelo na do apotelesma kai etsi to ekana.kai mexri kai tora epatha tina plaka mou me to apotelesma apo tin proti stigmi eida megali diafora se sxesi pou pigena stin ellada se eidiko oles tis fores pou ekana tis eida mazemenes se mia episkepsi edo.aaa kai to korifaio me lene giauto den exei apotelesmata ta laser stin ellada pou ekana giati den ta ksiriza kai me eipan oti einai enas tropos na pigaineis sixna stis episkepseis.giauto araionan kai poio arga.alla epeidi einai poli tsimpimenes oi times edo thelo na paro ena mixanima gia to spiti kai thelo na me peite tin gnomi sas gia to pio einai to kalitero giA mena melaxrino derma me maures trixes kai sklires.pio me proteinete?gia xrisi somatos to thelo.....euxaristo gia tin katanoeisei sas kai ton xrono pou dinete gia na me apantisete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Βάσω δυστυχώς όλες οι συσκευές για χρήση στο σπίτι είτε είναι με φωτόλυση είτε με λέιζερ δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε πολύ σκούρα δέρματα γιατί υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος. Βλέπεις όσο πιο πολύ χρωστική υπάρχει τόσο πιο πολύ ενέργεια απορροφάται. Γι΄αυτό και οι πιο κατάλληλες περιπτώσεις είναι αυτές με ανοιχτό δέρμα/μέτριο και σκούρα τριχοφυία. Τώρα δεν ξέρω πόσο σκούρο είναι το δέρμα σου αλλά στην θέση σου θα ήμουν πολύ επιφυλακτική.
    Οι επαγγελματικές συσκευές έχουν ιδιαίτερες ρυθμίσεις για περιπτώσεις σαν την δική σου που δεν διαθέτουν αυτές για χρήση στο σπίτι. Η ηλεκτρόλυση είναι ασφαλής για σκούρα δέρματα αλλά η αποτελεσματικότητά των ατομικών συσκευών είναι μέτρια και θέλει πολύ χρόνο ιδιαίτερα για μεγάλες περιοχές. Υπάρχουν βέβαια και οικονομικές λύσεις για επαγγελματικές συσκευές ηλεκτρόλυσης στο ebay. Έκανα μια έρευνα και βρήκα αυτήν που μου φαίνεται αρκετά καλή στοιβαρή, δυνατή και με πολλές ρυθμίσεις- AVX 600 Multi-Function Permanent Electrolysis Machine - Δεν την έχω χρησιμοποιήσει όμως και δεν γνωρίζω πόσο αποτελεσματική είναι. Ρίξε μια ματιά πάντως εάν θέλεις είναι ίσως κάτι που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. se euxaristo polu gia to xrono sou.tha to psakso to mixanima....oso gia tin epidermida mou den mporo na po oti eimai kai poli skouri eidika kai edo stin souidia pou ilio me ta kialia vlepeis opote den mporo na po oti maurisa kiolaa....apla eimai mia normal melaxrini ellinida.oso gia to maurisma oso emena ellada mporo na po oti mauriza arketa alla edo den exoume kai poli ilio gia na mavrisei kapoios...etsi opos me vlepo den pistevo oti eimai kai poli skouroxromi...as po metria kapou ekei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τότε Βάσω ίσως να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την συσκευή TRIA διάβασε το σχετικό άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2010/04/tria_21.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος10:47 μ.μ.

    Καλησπέρα κι από εμένα. Ανακάλυψα πρόσφατα τη σελίδα και το θέμα της αποτρίχωσης με ενδιαφέρει άμεσα γιατί είμαι πολύ "μεσογειακή" παρόλο που είμαι ανοιχτόχρωμη! Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εφαρμόσω ηλεκτρόλυση (ατομική συσκευή) στην περιοχή του στήθους γύρω από τις θηλές όπου έχω κάποιες μαύρες τρίχες. Είναι επιβλαβές; Υπάρχει κίνδυνος να ενεργοποιήσει άλλους θήλακες, όπως το λέιζερ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Επιβλαβές δεν είναι σίγουρα, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να "εγγυηθώ" και για την αποτελεσματικότητα κάποιας συγκεκριμένης συσκευής. Μια που είδα πρόσφατα η AVX 600 Multi-Function Permanent Electrolysis Machine (στο ebay) φαίνεται αρκετά καλή αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος7:26 μ.μ.

    kalispera diavasa to arthro sou gia to mixanima avx 600 multi-function permanent electrolysis machine kai thelo na ksero an exei apotelesma mias kai esi ksereis safos kalitera apo mena gia ta mixanimata eise psagmenoi kai ego den exo idea mipos exeis diavasei kapoies kritikes kai ksereis na mou peis eimai melaxroini kai me skoures trixes kai mipos kanei to sigekrimeno gia mena?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος3:13 π.μ.

    Καλησπέρα! Με λένε Ελευθερία και έχω χιλιομπερδευτεί. Μέχρι πριν από λίγο καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω μια συσκευή από την telemarketing. Με το συγκεκριμένο άρθρο άλλαξα γνώμη μιας και οι κριτικές απ΄ότι λές δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ήμουν και είμαι λίγο δύσπιστη με την φωτόλυση ως προς τα αποτελέσματα. Έχω ακούσει πως το leiser είναι σαφώς καλύτερο. Είμαι ξανθιά, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σχετικά αραιές τρίχες. Νομίζω όμως πως αν ασχοληθώ με την φωτόλυση και δεν δω τα αποτελέσματα που περιμένω θα απογοητευτώ. Άσε που βαριέμαι κιόλας. Δηλ. αν κάνω φωτόλυση με ένα μηχάνημα θα πρέπει να αφαιρώ τις ρίζες από την ρίζα τους; Το ίδιο ισχύει και με το leiser ή μπορείς απλά να ξυρίζεσαι; Δεν έχω ιδέα... Σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου.. Με την tria είδες αποτελέσματα; Τι λες, αξίζει; Μήπως έχει ακούσει για κάποια άλλη συσκευή (δοκιμασμένη) ; Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω δοκιμές αφού τα οικονομικά μου δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά. Γι' αυτό θα ήθελα να διαθέσω κάποια χρήματα τα οποία όμως θα πιάσουν τόπο. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και συγνώμη αν σε κούρασα..Περιμένω με ανυπομονησία νέα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ελευθερία η Verseo είναι συσκευή ηλεκτρόλυσης και όχι φωτόλυσης. Η φωτόλυση (ipl) και το λέιζερ δεν χρειάζονται τράβηγμα της τρίχας από την ρίζα αλλά ξύρισμα που βολεύει περισσότερο. Η ηλεκτρόλυση από την άλλη έχει περισσότερο μπελά γιατί θέλει και μεγάλωμα της τρίχας πρώτα και τράβηγμα μετά. Δυστυχώς όμως για την δική σου περίπτωση η φωτόλυση και το λέιζερ δεν είναι ιδανικό μιας και δύσκολα πιάνει σε ανοιχτόχρωμη τριχοφυία. Μόνο με επαγγελματικά δυνατά μηχανήματα και πάλι με αμφίβολο αποτέλεσμα... Είναι καλύτερα να κοιτάξεις να πάρεις μια πολύ καλή συσκευή ηλεκτρόλυσις όπως η AVX 600 Multi-Function Permanent Electrolysis Machine (μπορείς να την βρεις στο ebay, χρησιμοποίησε εάν θέλεις το widget στο τέλος του άρθρου). Βέβαια μόνο εάν μπορείς να ακολουθήσεις το ενδεδειγμένο τρόπο χρήσης αλλιώς θα πάνε χαμένα το λεφτά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. μπορεις να μου πεις την διευθυνση στην ελλαδα για το ηλεκτρονικό τσιμπιδάκι αποτρίχωσεις:κωνσταντινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κωνσταντίνα όταν είχα γράψει το άρθρο το είχα βρει στο ebay. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει όμως διαθέσιμο κάπου στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος5:45 μ.μ.

    μαρια το δικο μου προβλημα ειναι εντονο πολυ λογω ορμονικων διαταραχων..θα μου συνιστουσες καποια συσκευη?εχω απελπιστει πραγματικα..ντρεπομαι να παω στη θαλασσα το καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εννοείς φαντάζομαι ότι το ορμονικό σου, σου δημιουργεί πρόβλημα τριχοφυίας. Εάν δεν εξισσοροπήσεις τις ορμόνες με κάποια αγωγή οποιαδήποτε θεραπεία ακόμα και με μηχανήματα επαγγελματικής ισχύος είναι δύσκολη χρονοβόρα και με αμφίβολα αποτελέσματα. Θα πρέπει λοιπόν να επισκεφτείς κάποιον ενδοκρινολόγο για να σου κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σου προτείνει την κατάλληλη αγωγή.
    Προς το παρόν όμως μπορείς να κάνεις πανεύκολα αποτρίχωση με ταινίες κρύου καιριού μόνη σου στο σπίτι. Μπορεί να μην είναι μόνιμο αλλά είναι αποτελεσματικό ώστε να μην έχεις πρόβλημα να εμφανιστείς στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος8:26 μ.μ.

    maria geia sou kai kali xronia!
    exw ki egw entono provlima trixofuias sto proswpo..tis exw peiraxei apo polu mikri..skeftomoun na kanw fwtolusi se kapoio instintouto alla me auta pou diavazw edw,den eimai toso sigouri pia..gt kai ta oikonomika mou den einai kai toso anthira..i trixa mou einai skliri mauri kai to derma mou starato..les na exw apotelesma me tin fwtolusi i na parw to epilquick??ap oti akousa i fwtolusi tha prepei na perimenw ena mina mexri tin epomeni sunedria..fovamai omws pws mexri na xanapaw...pws tha exei katantisei to proswpo mou..ntrepomai na kukloforisw an den exw apotrixwthei..sugnwmmi gia tin enoxlisi perimenw na mou apantiseis gt i autopepoithisi exei piasei pato.....se eux ek twn proterwn

    vasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος3:23 μ.μ.

    δεν γνωριζω μαρια αν μπορει να αντιμετωπιστει το ορμονικο μου προβλημα..εχει να κανει με τις ωοθηκες..κρυο κερι ε?και στην κοιλια, στην πλατη? δεν θα πολλαπλασιατουν οι τριχες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Βάσια μου Χρόνια Πολλά και σε σένα.
    Αχ μην γράφεται greeklish σας παρακαλώ δεν τα μπορώ.....
    Με τόσο έντονο πρόβλημα το μόνο που θα έχεις αποτέλεσμα είναι να πας σε γιατρό πλαστικό ή δερματολόγο και να κάνεις αποτρίχωση με laser και καλύτερα Αλεξανδρίτη.Είναι πολύ πιο μόνιμο και αποτελεσματικό από την φωτόλυση.

    Το epilquick είναι συσκευή ηλεκτρόλυσης αλλά αμφιβάλλω εάν το συγκεκριμένο εχει καν την απαραίτητη ισχύ για να είναι αποτελεσματικό.
    Υπάρχουν και πιο δυνατές συσκευές υλεκτρόλυσης βέβαια αλλά νομίζω πως στην περίπτωσή σου καλύτερα να εξαντλήσεις πρώτα τα περιθώρια για επαγγελματική θεραπέια με laser. Άλλωστε το πρόσωπο δεν είναι μεγάλη περιοχή και πιστεύω πως δεν θα σου κοστήσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Το ορμονικό και ασφαλώς αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη θεραπεία που μπορεί να σου δώσει ένας γιατρός. Συνήθως δίνουν κάποιο είδος αντισυλλυπτικών αλλά περισσότερα δεν γνωρίζω.
    Η αφαίρεση με κερί όχι δεν τις πολλάπλασιάζει, ίσα ίσα που σταδιάκα τις εξασθενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος3:29 μ.μ.

    μαρια γεια σου..ειμαι η ελενη με το εντονο ορμονικο προβλημα..σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση..μηπως ξερεις ποσο κοστιζει η επισκεψη για λειζερ?για οχι πολυ μεγαλες περιοχες.. κοιλια,αναμεσα στο στηθος αυτα.. ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ελένη οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον γιατρό, το μηχάνημα,το πρόβλημα και την περιοχή. Μπορεί να ποικίλλουν από 500 ευρώ και πάνω. Δεν μπορώ να ξέρω καθόλου... Ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις έρευνα μόνη σου με επισκέψεις σε μερικούς αξιόλογους γιατρούς πλαστικούς ή δερματολόγους της πόλης σου που θα σε δουν και θα σου δώσουν συγκεκριμένη τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος8:06 μ.μ.

    μαλιστα..καταλαβα...παει τοσο πολυ ε?δυσκολα τα πραγματα..ηρακλειο κρητης μηπως εχεις ακουσει καποιο καλο?ελενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ελένη μένω στη Λάρισα οπότε καταλαβαίνεις δεν γνωρίζω καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Να συμπληρώσω Ελένη μου πως θα το έχω στα υπ 'οψιν, όταν βρω χρόνο, να κάνω μια έρευνα για να βρώ τι είναι το καλύτερο για να αντιμετωπίστει η να περιοριστεί η τριχοφυία σε περιπτώσεις με ορμονικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος10:13 π.μ.

    να εισαι καλα μαρια μου..σε ευχαριστω παρα πολυ..θα ημουν υποχρεη και θα με εκανες πολυ ευτυχισμενη καθως οπως καταλαβαινεις αυτη η κατασταση με εχει απογοητευσει απιστευτα..ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Στάμη4:01 μ.μ.

    Γεια σου Μαρια!Ειμαι κι εγω μια απο τις γυναικες με εντονη τριχοφυια ακομα και στο προσωπο!Εχω διαβασει τα σχολια σου για την τρια κι αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα την επαιρνα!Δυστυχως ομως δεν μπορω!Ψαχνοντας για τη συσκευη ηλεκτρολυσης που εχεις χρησιμοποιησει ανακαλυψα αυτη τη συσκευη Verseo eGlide Electrolysis Roller Home Hair Removal System!Δεν ξερω αν τη γνωριζεις και αν εχεις ακουσει καποιες κριτικες για αυτην!Μου φαινεται αρκετα ευκολη στη χρηση της και αρκετα οικονομικη(περιπου 90 ευρω)!Οποτε μπορεις θα ηθελα να με ενημερωσεις!Σ'ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Στάμη γειά σου,
    Έριξα μια ματιά αλλά οι κριτικές διίστανται. Δεδομένω την φύση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται δηλαδή ηλεκτρόλυση αλλά με τρόπο που δεν τον έχω ξαναδεί ούτε σε επαγγελματικές συσκευές θεωρώ λίγο απίθανο να έχει ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα. Πέρα απο αυτό όμως δεν μπορώ να εκφέρω με σιγουριά κάποια άποψη. Μπορεί και να να κάνει κάτι αλλά σίγουρα θα χρειαστούν πολλοί μήνες με συστηματική χρήση για να δεις πιθανά κάποιο αποτέλεσμα. Μια συσκευή ipl θα ήταν καλύτερη αλλά το οικονομικό είναι πράγματι θέμα. Θα το έχω στα υπ΄όψιν πάντως να ψάξω λίγο περισσότερο σχετικά με την Verseo μόλις μπορέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΣΤΑΜΗ1:54 μ.μ.

    Σ'ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ..
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΛΥΣΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ..ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΙΓΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Angel κοίτα για την Remington IPL5000 i-LIGHT Hair Removal System και την Philips Lumea SC2001/00 IPL Intense Pulsed Light Hair Removal System. Έχουν και οι δύο πολύ καλές κριτικές και μπορείς να τις βρεις στο αγγλικό amazon. Πιθανόν να μην έχεις τόσο γρήγορα αποτελέσματα αλλά σίγουρα θα σου έρθει πολύ πιο οικονομικά και κάνεις μόνη σου στην άνεση του σπιτιού σου τις θεραπείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. γειά σου μαρια μου,
    διαβασα όλα σου τα σχόλια και εχω και εγω να σε ρωτήσω κάτι.
    Άρχησα απτρίχωση με λειζερ αλεξανδρίτη και εχω κανει μονο 2 συνεδριες με 2 επαναλληπτικες που δεν μου τις χρεωνει όμως, είμαι τρελλά ευχαριστημένη αλλα το διαστημα αυτό ξυρίζομαι διοτι δεν εχω χρηματα να ξαναπάω, έπρεπε να πάω εδω και 2 μήνες οι τριχες απλά αγριεψαν λίγακι ενω ειχα αποδυναμωθει όμως έχω και αρκετά κενά σημεια, σημειωτέων έχω καταλευκο δερμα και σκουρη τρίχα που ήταν και αρκετά πυκνή.Πιστευεις πως δεν πρέπει να ξυρίζομαι μέχρι να ξαναπάω μαζευω καποια χρηματα τωρα να πάω και ηθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο λέιζερ για την περιπτωση μου στο σπίτι που να αξίζει να σταματήσω τις επισκέψεις σε ειδικό και να την αγοράσω.

    ευχαριστώ πολύ Λένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lenalucet αν θυμαμαι καλά από τότε που έκανα και εγώ αλεξανδρίτη μου είχε πει η γιατρός να μην ξυρίζω την περιοχή. Αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια και δεν είμαι σίγουρη. καλύτερα να πάρεις να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Πάντως δεν έχει καμμιά σχέση το αποτέλεσμα το άμεσο που είδες με τον Αλεξανδρίτη με αυτό της Tria. Αν σου έχουν μείνει μικρές περιοχές και έχεις χρόνο και μπορείς να τηρήσεις το πρόγραμμα θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά με την Tria αν όμως σου έχουν μείνει πολλές και μεγάλες περιοχές το βλέπω δύσκολο. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να πάρεις ipl (που είναι πιο οικονομικό και πιο γρήγορο στην χρήση)για να συντηρήσεις το υπάρχον αποτέλεσμα και ασφαλώς να μειώσεις σημαντικά και την υπάρχουσα τριχοφυία και όταν μπορέσεις οικονομικά να ολοκληρώσεις με τον Αλεξανδρίτη.

      Διαγραφή
  114. μαρια γεια σου.!
    είμαι η ελενη, και εχω και εγω προβληματιστεί τι να αγοράσω..
    είμαι φυσικια κοκκινομάλα και οι τρίχες μου είναι ξανθιες,κοκκινες, και καστανες προς μαυρες καποιες αλλα λίγες. εχω προβλημα στο πιγούνη.εχω αρκετές τρίχες στην συγκεκριμένη περιοχή και είναι αρκετα σκληρές γιατί τις βγάζω αρκετα χρόνια με τσιμπιδάκι.να σου πώ οτι πριν 9 χρόνια είχα κανει λέιζερ σε ινστιτουτο,ολόκληρη την θεραπεία αλλα οι τριχες βγένουν κανονικά....και ενώ μου είχαν πει οτι δεν θα ξαναβγάλω...μαλωσα με τους αισθητικούς εκει γιατί ειχα δωσει 1000.00 τότε!πεταμένα λεφτά...γιατί το προβλημα μου δεν ΄΄ηταν τεράστιο αλλα φταίει το χρώμα μου έιπαν μετά και δεν μπορουμε να σου κάνουμε τίποτα...πες μου αν ξερεις μήπως η ηλεκτρόλυση μου κάνει δουλειά.. και πιο μηχάνημα να πάρω είδα και εγώ το EPILQUICK ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ γιατί κάθε μέρα καθομε στον καθρέπτη να βγάλω καμιά δεκαριά τριχες που εχουν βγεί..!
    δωσε μου τα φωτά σου αν ξέρεις..σε ευχαριστώ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη ότνα οι τρίχες είναι ανοιχτόχρωμες και σποραδικές η ηλεκτρόλυση είναι η καλύτερη λύση. Αυτές που σου πήραν τα 1000 ευρώ μετά έκαναν την διάγνωση ότι φταίει το χρώμα. Καλά έκανες και μάλωσες μαζί τους αλλά τα λεφτά δεν τα παίρνεις ποτέ. Κάτι τέτοια αντιμετώπιζα και εγώ παλαιότερα με θεραπείες δήθεν και καλά αποτελεσματικές και είχα καταλήξει με μόλυνση και πολύ ελαφρύτερο πορτοφόλι.... Είδα και απόειδα με όλα αυτά και τελικά πήρα την τύχη στα χέρια μου και κάνω μόνη μου ότι χρειάζομαι με πολύ καλύτερα αποτελέσματα και πολύ πιο οικονομικά και ας αγοράζω τις συσκευές.
      Το θέμα όμως με τις συσκευές ηλεκτρόλυσις είναι λίγο δύσκολο γιατί οι περισσότερες δεν είναι αρκετές δυνατές. Το ίδιο πιστεύω και για την Epilquick χωρίς όμως να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Στην θέση σου θα κοιτούσα κάτι πιο δυνατό και ας ήταν λίγο πιο ακριβό. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποια για την οποία μπορώ να εγγυηθώ αποτέλεσμα και δεν έχω αυτό το διάστημα καθόλου χρόνο να το κοιτάξω. Αν θέλεις συνέχισε την έρευνά σου (στο amazon και στο ebay θα βρεις αρκετά) και αν δεν βρεις κάτι ρώτα με πάλι αργότερα μήπως βρω τον χρόνο να σε βοηθήσω.

      Διαγραφή
    2. Ελένη η vector φαίνεται εξαιρετική. Δες την εδώ την Vector Electrolysis Hair Removal System

      Διαγραφή
    3. Μαρία σε ευχαριστώ..
      δεν διαβασα θετικα σχολια για την vector! Αν ακουσεις κατι αλλο ή δεις γραψε μου... αυτή που είχες εσύ την verseo καπως ετσι την γράφεις είναι καλή? εγώ θέλω να το χρησιμοποιώ εύκολα! δηλαδή κάθε μέρα να βγάζω αυτές που φαίνονται και είναι περίπου 10 -15 τρίχες! και οι περισσότερες ξανθές..!

      Διαγραφή
    4. Ελένη δεν έψαξα για reviews η αλήθεια είναι... Που κοίταξες για να δω και εγώ τι γράφουν; Αν είναι έτσι να μην την προτείνω. Απλά μου φάνηκε καλύτερη από τις άλλες τουλάχιστον.
      Την verseo δεν την χρησιμοποίησα πολύ, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω με σιγουριά γνώμη. Την έχω έτσι και κάθεται.. Δεν με βόλεψε γιατί δεν μπορούσα να αφιερώσω τον χρόνο που χρειάζεται να κάνω μία μία την τρίχα. Τα pads δεν με βόλεψαν επίσης. Μετά πήρα την Tria και ξέμπλεξα :)

      Διαγραφή
    5. Μαρία και κάτι ακομα τελευταίο! αν βρείς χρόνο θα μου πείς επειδή δεν καταλαβαίνω καλά αγγλικά.. όταν την χρησιμοποιείς την μηχανή πρέπει να πατάς κάπου σε χαλί ή κάτι τέτοιο σαν να κατάλαβα γιατί είναι κάτι σαν γίωση? αν δεν σου κάνει κόπω δες να μου πεις...!

      Διαγραφή
  115. Μαρία καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! από ότι σου ειπα το πρόβλημα μου είναι οι τρίχες που έχω στο πιγούνη και στο μουστάκι αλλά οι τρίχες είναι από ξανθιές, κοκκινες ,και λίγες σκούρες αλλα όλες σκληρές τρίχες...! πιστεύεις ότι αν πάρω την tria θα μου κάνει δουλειά? καπου είχες πει οτι δεν την χρησιμοποιούν στο πρόσωπο? αν μου κάνει από πού να την πάρω έχω paypal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν συνιστούν την Tria για το πρόσωπο. Επίσης είναι ανοιχτόχρωμες και δεν θα σου κάνει δουλειά. Υπάρχει ένα μελάνι ειδικό για να βάφει τις ξανθές τρίχες για να κάνεις αποτρίχωση με Laser αλλά δεν γνωρίζω πόσο καλά δουλεύει, επίσης βάφει αρκετά την περιοχή και απομακρύνεται μεν, αλλά δύσκολα. Δεν νομίζω να σε βολέψει για το πρόσωπο κάτι τέτοιο. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια και πιθανό είναι το μελάνι σε συνδυασμό με την Tria να κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά που θα δώσεις για να "δοκιμάσεις". Για σένα πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι μια πολύ καλή συσκευή ηλεκτρόλυσης. Στο ebay υπάρχουν αρκετές επαγγελματικού τύπου. Κοίταξα λίγο και βρήκα μία που φαίνεται εξαιρετική και εύκολη Professional-Micro-Probe-Electrolysis
      αλλά είναι αρκετά τσουχτερή η τιμή της + τα μεταφορικά.
      Επίσης αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι φτηνό και εύκολο στην χρήση δε το verseo eglide. Είναι χειρός με ρόλερ και απλά περνάς από πάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα απαλλαγείς από την τριχοφυΐα με αυτό αλλά είναι οικονομικό πανεύκολο στην χρήση και σίγουρα σταδιακά θα σου την εξασθενήσει σημαντικά μια και έχεις μικρή περιοχή να φροντίζεις οπότε μπορείς να το κάνεις καθημερινά.

      Διαγραφή
    2. Μαρια..σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου..!
      η verseo σε ρολερ ειναι ενδιαφέρον! αλλα βοήθησεμε αν κατάλαβες την χρήση της..! περνας απο πάνω το ρολερ, και απλά ηλεκτρίζει την τρίχα! μετα τι γινεται? πεφτει μονη της μετα από μερες, την βγάζεις εσύ με τσιμπιδάκι μετα που περνάς το ρολέρ ή σου την βγάζει το ρόλερ ταυτοχρονα που σου την χτυπάει?
      σε ευχαριστώ και πάλι....

      Διαγραφή
    3. Ελένη τις βγάζεις αμέσως μετά με το τσιμπιδάκι ή με αποτριχωτική ταινία αν η περιοχή έχει πολλές. Όπως αναφέρεται στο site τους σταδιακά και κάθε φορά θα βλέπεις μείωση μέχρι να φύγουν τελείως.

      Διαγραφή
    4. Mαρια, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! αποφάσισα να την αγοράσω..! να την παρω από το σαιτ της verseo που δινει δωρο και ενα τζελ εχτρα? ή απο ebay?

      Διαγραφή
    5. Ελένη πάρτην απ΄όπου την βρίσκεις πιο οικονομικά. Από το site της Verseo έχω την εντύπωση πως τα μεταφορικά είναι λίγο "τσιμπιτά" γύρω στα 25 ευρώ. Οπότε συνυπολόγισε το λίγο και κάνε την σύγκρισή σου με το συνολικό κόστος στο Ebay για να δεις από που σε συμφέρει περισσότερο.

      Διαγραφή
    6. Ελένη όταν την πάρεις και την χρησιμοποιήσεις για ένα διάστημα και διαμορφώσεις άποψη βρες τον χρόνο να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου! Αν όντως είναι τόσο καλή όσο υπόσχεται θα χαρούν πολλές κοπέλες με αντίστοιχο με το δικό σου πρόβλημα :)

      Διαγραφή
    7. Μαρία, φυσικά θα σας ενημερώσω...! από την πρώτη χρήση κιολας θα σας γράψω εντυπώσεις...! σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

      Διαγραφή
    8. Μαρία σε έχω ζαλίσει..αλλά θελω να είμαι σιγουρη! τελικά στο σαιτ της verseo δίνει την μηχανή 89 δολάρια και τα μεταφορικά γράφει δωρεάν πάνω απο 75 δολαρια! η απορία μου είναι εγώ θα πληρώσω με paypal!θα έχω μέσα λεφτά όμως σε ευρώ! αυτή θα μου τραβείξουν τα αντίστοιχα χρήμα σε ευρώ? δεν θα εχω πρόβλημά? έχω αγοράσει με την καρτα αλλά όλες οι αγορές μου ήταν σε ευρώ..! αν μπορείς επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά πες μου την στέλνει στην ελλάδα δωρεάν? σε ευχαριστω....

      Διαγραφή
    9. Ελένη τα λεφτά θα τα τραβήξουν σε ευρώ αλλά σαφέστατα με την αντίστοιχη ισοτιμία. Έτσι θα πληρώσεις μικρότερο ποσό σε ευρώ :). Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για Αμερική.

      Διαγραφή
    10. Μαρία και κάτι ακομα τελευταίο! αν βρείς χρόνο θα μου πείς επειδή δεν καταλαβαίνω καλά αγγλικά.. όταν την χρησιμοποιείς την μηχανή πρέπει να πατάς κάπου σε χαλί ή κάτι τέτοιο σαν να κατάλαβα γιατί είναι κάτι σαν γίωση? αν δεν σου κάνει κόπω δες να μου πεις...!

      Διαγραφή
    11. Ελενη για να μην το ψάχνω που το αναφέρει, γράψε μου το link της σελίδας που το διάβασες ώστε να το ρίξω μια ματιά και να σου πω.

      Διαγραφή
    12. http://www.beautyandfashiontech.com/2010/09/verseo-eglide-innovative-permanent-hair-removal-for-only-89.html. Μαρία εδώ βρήκα και σχόλια απο κορίτσια που έχουν αγοράσει! διάβασε να μου πεις την αποψή σου! ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!!!

      Διαγραφή
    13. Ελένη η εταιρεία πράγματι ανέφερε ότι μπορεί όταν στέκεσαι πάνω σε χαλί όταν χρησιμοποιείς την συσκευή να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην γείωση. Πάντως απ ότι διάβασα το θέμα αναφέρθηκε για μόνο μία ελαττωματική συσκευή και δεν είναι κάτι γενικό.

      Διαγραφή
    14. Μαρία μου συγνώμη που σε έχω ζαλίσει! πες μου αν κατάλαβες απο τα σχόλια την χρήση της συσκευής! χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο? ή όπως κάθομαι ή στέκω στο μπάνιο μου απλά χρησημοποιώ την μηχανή? δηλαδή φοράω τα παπούτσια μου και της παντοφλίτσες μου? αν κατάλαβες εσύ απάντησε μου..! ευχαριστώ.........

      Διαγραφή
    15. Ελένη ναι. Απλά το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην νιώσεις ενόχληση στα δάκτυλα εκεί που ακουμπάς στα πλαινά της συσκευής για να κλείσει το κύκλωμα.

      Διαγραφή
  116. γεια σου Μαρια. Εγω εκανα αποτριχωση με κερι στα ποδια και χερια σε ινστιτουτο αισθητικης για πολλα χρονια, μετα κατεληξα σε μηχανη αποτριχωσης( καλυτερη απ το κερι γιατι δεν περιμενα τις τριχες να μεγαλωσουν για να τις βγαλω). Στο προσωπο εκανα laser για αρκετα χρονια, η τριχα μου καστανη προς μαυρη. Δεν μπορω να πω οτι οι τριχες στο προσωπο εξαφανιστηκαν τελειως αλλα οσες βγαινουν τις βγαζω με την μηχανη. Εψαξα για μηχανη με laser και βρηκα αυτες: ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ RIO SCANNING LASER Χ60, ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ RIO IPL 8000. Ποια ειναι η γνωμη σου γι αυτες? Την θελω βασικα για ποδια και χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές για τις αποτριχωτικές της Rio αλλά δεν ξέρω με σιγουριά κάτι περισσότερο. Πάντως εγώ δεν θα την αγόραζα.

      Διαγραφή
  117. γεια σου Μαρια και παλι. Σου εγραψα σε μια αλλη σελιδα για την ΜΕ ΕLOS, ημουν ετοιμη να την αγορασω οταν διαβασα σχολια τα οποια ηταν ολα αρνητικα. Μπηκα στο site της ΤΡΙΑ, διαβασα τα σχολια τα οποια ηταν θετικα και διαβασα και της ερωτησεις - απαντησεις. Απ οτι εχω διαβασει την αγορασες το 2010 και βρηκα οτι θα εβγαινε νεο μοντελο το 2011 με περισσοτερη πλακα, περισσοτερη αντοχη της μπαταριας και οτι μπορεις να την χρησιμοποιησεις στο προσωπο και φυσικα οπως και η προηγουμενη, δεν χρειαζεται να αλλαζεις λαμπα. Ο συζυγος μου ειπε να μην αγορασω οτιδηποτε με μπαταρια. Βρηκα και την Silk׳n SensEpil Hair Removal στην οποια πρεπει να αλλαζεις λαμπα. Ειναι laser οπως η ΤΡΙΑ? Κανουν θορυβο? Ειναι ασφαλες να κανω laser και να εχω το μωρο στο ιδιο δωματιο μαζι μου? Βρηκα την τελευταια οτι βγηκε η καλυτερη για το 2011. Μαρια μου οτιδηποτε βρεις σε παρακαλω γραψε μου. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. γεια σου Μαρια μου και παλι. Ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με το ebay. πχ η συσκευη NEW SILK N SENSEPIL IPL FDA CLEARED LASER HAIR REMOVAL SYSTEM FOR "FACE & BODY" δεν μπορεις να την επιστρεψεις ενω το παλιο μοντελο μπορεις να το επιστρεψεις σε 7 μερες. δλδ αν ερθει σε 1 βδομαδα το αργοτερο, ποτε να προλαβω να την χρησιμοποιησω και να δω αποτελεσματα κι αν δεν μου κανει τελικα? Ή την επιστρεφεις σε τοσο μικρο διαστημα αν ειναι απλα ελαττωματικη? Στο site της συσκευης γραφει οτι μπορεις να το επιστρεψεις σε 90 μερες οπως και την ΤΡΙΑ αλλα απο το site που θα το αγορασεις σου δινουν ελαχιστες μερες μονο. Μενω στο Ισραηλ και δεν στελνουν ολοι προιοντα εδω. πχ το amazon δεν στελνει προιοντα εδω και θα πρεπει να αγορασω συσκευη απο site οπως το ebay (αν στελνουν στο Ισραηλ). Σ αυτα ειμαι τελειως ασχετη. Μαρια μου σου εχω κανει πολλες ερωτησεις μαζεμενες γι αυτο παρε τον χρονο σου να μου απαντησεις και αν μου πεις οτι ειναι οκ να αγορασω την
    New Silk'n SensEpil Laser Hair Removal τοτε προχωραω. Σε ζαλισα. Ευχαριστω Μαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elena η Silk'n SensEpil Laser Hair Removal είναι ipl όχι laser. Όλες οι ipl χρειάζονται αλλαγή λάμπας μετά από κάποια χιλιάδες χτυπήματα.
      Η κάθε τεχνολογία έχει τα πλεόνεκτήματα και τα μειονεκτήματά της διάβασε το άρθρο μου Μόνιμη Αποτρίχωση: Τι να Διαλέξω Laser η Φωτόλυση; για να μπορέσεις να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επίσης κοίτα στο amazon για reviews της συσκευής που σε ενδιαφέρει για να έχει μια εικόνα τι να περιμένεις.
      Θόρυβο η Tria δεν κάνει ιδιαίτερα, ίσα ίσα ένα ανεμιστήρας που παίρνει μπροστά κατα διαστήματα, για την ipl δεν γνωρίζω. Κοίτα λίγο στο youtube, υπάρχουν κάποια βίντεο που δείχνουν την λειτουργία τους. Απλά τώρα δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω και δεν το είχα παρατηρήσει αυτό όταν τα είχα δει παλαιότερα.
      όσο για την ασφάλεια, είναι απόλυτα ok. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
      Για τις εγγυήσεις νομίζω καλύτερα να ρωτήσεις πριν αγοράσεις το κάθε αγοραστή να σου διευκρινήσει τι ακριβώς εννοεί. Ο καθένα έχει την δική του πολιτική και εξυπηρέτηση.

      Διαγραφή
  119. Καλησπέρα Μαρία. Πιστεύεις δηλαδή ότι με πολλή επιμονή και πολλή υπομονή, χρησιμοποιώντας το Epilquick οι τρίχες θα εξασθενήσουν. Ταλαιπωρούμαι τόσα χρόνια και σωτηρία δεν έχω βρει. Έχω δοκιμάσει laser, χάπια που μου έδωσε ο ενδοκρινολόγος, κερί και μηχανή αποτρίχωσης, δηλαδή σχεδόν τα πάντα. Η τιμή του είναι προσιτή. Το συνιστάς; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα όπως έχω αναφέρει και σε άλλες κοπέλες αμφιβάλλω εάν η συσκευή Epilquick εχει την απαραίτητη ισχύ για να είναι αποτελεσματική. Νομίζω πως πιο πολλές πιθανότητες έχεις με την verseo eglide που συζητήσαμε με την Ελένη παραπάνω. Πιο εύκολη και καλύπτεις μεγάλη περιοχή γρήγορα. Νομίζω πως η ευκολία χρήσης της συσγκεκριμένης είναι σημαντικός παράγοντας ώστε να κάνεις με ευκολία και ταχύτητα τις απαραίτητες επαναλήψεις για να δεις αποτέλεσμα. Πιστεύω πως ένα ανασταλτικός παράγοντας στη αποτελεσματικότητα όλων αυτών των ατομικών συσκευών είναι ότι χρειάζονται συνεχή συστηματική χρήση και εύκολα τα παρατάς πριν προλάβεις να δεις κάποιο αποτέλεσμα. H epilquick πιάνει μια τρίχα την φορά πρέπει να την κρατάς για λίγο να περάσει το ρεύμα και αυτό να το κάνεις πολλές φορές για όλες τις τρίχες μία μία. Εγώ πχ δεν έχω την υπομονή και δεν μπορώ με τίποτα να αφιερώσω αυτό τον χρόνο και να ακολουθήσω μια τέτοια μέθοδο. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, η τιμή του πράγματι είναι χαμηλή και εάν έχει λίγες τρίχες να χτυπήσεις μπορείς να την δοκιμάσεις, και μπορεί πιθανά να δεις και αποτέλεσμα, δεν γνωρίζω, αλλά εγώ προσωπικά δεν σου την συστήνω.

      Διαγραφή
  120. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ TRIA ΚΑΙ ΤΗΝ FLASH AND GO ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η FLASH AND GO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ IPL ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΡIO EXEI H TRIA ΚΑΙ AN ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤRIA ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ??ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Tria κανονικά έχει πολύ μεγάλη διάρκεια αλλά προσωπικά η δική μου συσκευή χάλασε πριν προλάβω να ολοκληρώσω όλες τις περιοχές που ήθελα και ήταν εκτός εγγύησης για να την αλλάξω. Φταίω και εγώ όμως γιατί αμελούσα την συστηματική χρήση και έτσι πέρασε ο χρόνος άσκοπα.
      Επίσης έχω την εντύπωση πως κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή γιατί αργούσε πολύ να φορτίσει και άδειαζε εύκολα και έτσι με δυσκόλευε η χρήση της. Άλλες χρήστριες δεν αναφέρουν παρόμοια προβλήματα και νομίζω πως πέτυχα σε ελαττωματική συσκευή. Τα αποτελέσματα της όμως στην περιοχή που την χρησιμοποίησα συστηματικά είναι μόνιμα.
      Τώρα πήρα και μια Ipl πριν από μερικές μέρες να την δοκιμάσω και μου άρεσε πολύ η ταχύτητά της. Αν δίνει και καλά αποτελέσματα ακόμα και αν χρειάζεται επανάληψη πχ κάθε εξάμηνο την προτιμώ από την αργή χρήση της Tria μιας και προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω τον χρόνο ούτε την υπομονή για χρονοβόρες διαδικασίες.
      Τώρα εσύ θα πρέπει να αξιολογήσεις τι θέλεις και τι σου ταιριάζει καλύτερα και να κάνεις την επιλογή σου.

      Διαγραφή
  122. Καλησπέρα... Τι γνώμη έχεις κ τι γνωρίζεις για τη FLASH AND GO?.. Αξίζει να την πάρω?.. Είναι μόνιμη η αποτρίχωση?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Roma την έχω αγοράσει πριν 4 μήνες και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η τριχοφυΐα έχει εξαφανιστεί σχεδόν και όποτε σε μερικές περιοχές εμφανίζονται τρίχες απλά τις ξαναχτυπάω. Δεν ξέρω ακόμα όμως πόσο μόνιμα θα είναι τα αποτελέσματα και μετά από μακροχρόνιο διάστημα μη χρήσης της συσκευής.

      Διαγραφή
  123. Μαρία τη FLASH N GO έχεις πάρει ή τη SENSEPIL?.. Κ πόσες φορές έχει χρειαστεί να περάσεις μία συγκεκριμένη περιοχή για να καθαρίσει, ώστε να έχεις πάψει πια να ασχολείσαι με αυτό το σημείο?.. Παραδείγματος χάρη, σε ινστιτούτο αισθητικής, μου είχαν πει για τις μασχάλες ή το μπικίνι, χρειάζεται 6 φορές κ άλλους 6 ελέγχους με πιθανό πέρασμα ταυτόχρονα, στο ενδιάμεσο διάστημα - δλδ 6-12 περάσματα... Τη χρησιμοποιείς παντού?.. Κάθε πότε αλλάζεις την κεφαλή?.. Tnx εκ των προτέρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Roma έχω πάρει την τη FLASH N GO. Χρειάζονται περίπου τα ίδια περάσματα όπως στο Ινστιτούτο. Ανάλογα με τον οργανισμό και το ορμονικό προφίλ μπορεί να χρειαστεί όμως και παραπάνω. Κάνω μόνο μπικίνι και επειδή τα χτυπήματα είναι λίγα για αυτήν την περιοχή ακόμα δεν χρειάστηκε να αλλάξω κεφαλή.

      Διαγραφή
  124. Μαρία,γεια σου.Θα ήθελα να σε ρωτήσω ανάμεσα σε remington k flash n go ποια προτιμάς.Επίσης αν πονάει κ αν ο πόνος είναι ανεκτός.Τέλος αν μπορεί να κάνει χρήση κ ο σύζυγος που έχει τρίχες στην πλάτη.Απλά να σημειώσω πως έχει κι αρκετές λευκές τρίχες... Σε ευχαριστώ,ξέρω πως το παραέκανα με τις ερωτήσεις,απάντησε σε όποιες μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. despo γεια σου
    Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει και τις δύο. Την flash που την έχω και εγώ μπορώ, να σου πω ότι κάνει δουλειά. Πιθανά όμως και η remington να είναι εξίσου καλή.
    Ο πόνος είναι ανεκτός υπάρχουν περιοχές που είναι πιο άνετες και άλλες όμως όπως το μπικίνι που είναι πιο ευαίσθητες και κάνεις λίγο ...υπομονή.
    Μπορεί άνετα να την χρησιμοποιήσει ένας άντρας την συσκευή το πρόβλημα όμως για τον άντρα σου είναι οι άσπρες τρίχες. Δεν μπορεί να δουλέψει σε αυτές ούτε καν σε ανοιχτόχρωμες ξανθές. Χρειάζεται η μελανίνη για να οδηγηθεί η ακτίνα της συσκευής στην ρίζα της τρίχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Σ'ευχαριστώ πολύ.Ήσουν κατατοπιστικότατη.Μάλλον προς flash n go κλίνω... Αν τλκ προβώ στην αγορά,θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μαρια θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις ακουστα για αυτη την συσκευη http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=7582&ct=200&la=1&ref=skroutz εαν ειναι εφαμιλη της πολυσυζητημενης tria,γιατι θελω να προχωρησω σε αγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Argiris δεν την γνωρίζω και δεν έχω άποψη. Πάντως μερικά σχόλια που είχα διαβάσει παλαιότερα για το προηγούμενο μοντέλο της Rio δεν ήταν και πολύ καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Μαρία, τελικά για την one touch έχουμε κανένα νέο; Μήπως έστειλε καμία ενημέρωση η Στέλλα που ανέφερε ότι την αγόρασε? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Irini δυστυχώς δεν μας έχει πει κάτι σχετικά η Στέλλα. Αν έχει κάνει εγγραφή στα σχόλια και δει το μήνυμά σου πιστεύω πως θα μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Καλησπέρασ,
    είχα κάνει θεραπείες με laser αλλ΄δυστυχως δεν είχαν παρά ελάιστα αποτελέσματα... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το vector electrolysis hair removal system κι αναρωτιέμαι ποια είναι η άποψή σου κ οι κριτικές.. Μια φίλη μου ίσως πάει αμερική οπότε ίσως γλιτώσω τα μεταφορικά.. Θα μπορεί να δουλέψει σεελληνική πρίζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Κατερίνα από εμπειρίες άλλων ατόμων που την έχουν χρησιμοποιήσει φαίνεται πως κάνει δουλειά αλλά θέλει πολύ πολύ υπομονή και χρόνο γιατί βασικά πιάνεις μία μία την τρίχα και ενεργοποιείς την συσκευή για να διοχετεύσεις ρεύμα στην ρίζα της.
    Εννοείται πως είναι τελείως ακατάλληλη για μεγάλες περιοχές και εκεί όπου δεν έχει καλή ορατότητα.
    Θεωρώ πως η συσκευή είναι κατάλληλη μόνο για πρόσωπο και πάλι όμως θα χρειαστείς πολύ υπομονή και χρόνο.
    Όσον αφορά την πρίζα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αγοράσεις έναν αντάπτορα (Universal adaptor) ή από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ή από e-shops.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. δεν με πειράζει αν χρειάζεται να αφιερώσω πολύ χρόνο κάθε φορά ακόμα κι αν η περιοχή είναι μεγάλη... αρκεί να ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχω αποτέλεσμα και θα ξεχάσω το ξυραφάκι... :) απλά να ξέρω ότι δεν θα δώσω άδικα τα λεφτά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Κατερίνα μου όπως νομίζεις. Απλά εγώ το θεωρώ ανέφικτο να έχεις την υπομονή και να αφιερώσεις τόσο χρόνο για να χτυπάς μία μία την τρίχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μαρια κάτι τελευταίο που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν στις περιοχες που έκανεσ με την συσκευή ηλεκτρόλυσης που είχες παρει έχεις οριστικά αποτελέσματα..ή έχουν ξαναβγεί? από ότι διάβασα στην αρχή το πήραν και κάποιες γνωστές σου ή κάνω λαθος? ξέρεις αν σε εκείνες δούλεψε αποτελεσματικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Κατερίνα ναι, μερικές που χτύπησα συστηματικά δεν ξαναβγήκαν. Όπως ανάφερα και προηγουμένως δεν είχα την υπομονή ούτε τον χρόνο να κάνω ολόκληρες περιοχές και επαναλαμβανόμενα έτσι τα παράτησα πολύ σύντομα. Αυτές όμως που χτύπησα αρκετές φορές είναι γεγονός πως δεν έχουν ξαναβγεί από τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. θα ηθελα να μάθω εφοσον εχει περάσει και καιρός μετά απο το αρθρο, αν εχεις να μου προτείνεις κάποια συσκευη αποτριχωσης για το σπίτι που να μη πιανει μονο 1 ή 2 τριχες με το χτύπημα αλλά παραπάνω για να κάνω πχ γάμπες.ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ναι την flash n go. Χτυπάει πολλές τρίχες ταυτόχρονα και είναι αποτελεσματική :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. εχει κ αυτη οριο χτυπηματων?δλδ "πεθαινει" καποια στιγμή?και απο που μπορώ να την βρω?να την παρω απο το ebay πχ η οχι?ειχα ενα μηχανημα που ηταν μονο για τα τελευταια (εκανα αλεξανδριτη και εχω λιγες μπικινι πχ κ λιγες ποδια) αλλα το πουλησα γιατι βαρεθηκα να ζοριζομαι.κ θα θελα κατι να χτυπαει πανω απο 2 τριχες τη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. s_dz13 σε αυτήν απλά αλλάζεις την κεφαλή που διαρκεί 1000 χτυπήματα. Μπορείς να την βρεις στον Κωτσόβολο σίγουρα, αλλά πιθανά και σε άλλα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/beauty-at-home/103220-silk'n-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-sensepil
    ευχαριστώ πολύ!πιστευεις οτι κανει για τις τελευταιες τριχες δλδ?επισης σου βαζω αλλη μια που λεει οτι πιανει μεγαλυτερη επιφάνεια, πιστευεις οτι ειναι καλυτερη απ την φλασ?και δλδ στα 90000 θα σταματησει να δουλευει η οχι?σε ζαλισα συγγνωμη απλα εκτιμω τη γνωμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. s_dz13 παραπλήσιες είναι και οι δύο οι συσκευές. Απλά όλες οι συσκευές τύπου ipl δεν έχουν το ίδιο μόνιμο αποτέλεσμα όπως οι επαγγελματικές συνεδρίες με laser. Τα ipl είτε επαγγελματικό είτε για το σπίτι επιτυγχάνουν σημαντική αραίωση και σταδιακά μόνιμη αποτρίχωση αλλά θα χρειαστούν αρκετές επαναλήψεις και επαναληπτικοί κύκλοι μέχρι να δεις μόνιμο αποτέλεσμα.
    Επειδή όμως καλύπτουν γρήγορα μεγάλη περιοχή είναι εύκολο να κάνεις τις επαναλήψεις ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες. Δεν καταλαβαίνω για τα 90.000 χτυπήματα που αναφέρεις...
    Η Flash έχει ανταλλακτικές κεφαλές με 1000 χτυπήματα και η sensepil 750 χτυπήματα. Της flash ξέρω πως έχει 30 ευρώ της sensepil δεν γνωρίζω και δεν είδα να υπάρχει διαθέσιμο στο site. Ρώτα καλύτερα στο ίδιο το κατάστημα για το κόστος και την διαθεσιμότητα των κεφαλών και κάνε την πιο συμφέρουσα επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. καλησπέρα μια ερώτηση επειδή είμαι επαγγελματιας αθλητής πολεμικών τεχνών και πρέπει συνέχεια να κάνω αποτριχώσεις σε αισθητικό και βγάζω ταλαιπωρία γιατί είμαι λίγο αρκουδιάρης αυτά τα μαραφέτια που έχει ο κωτσοβολος βλέπω πως τα δουλεύετε είδη βέβαια από όσο κατάλαβα προτιμάτε αυτό που δεν θέλει αλλαγή κεφαλής γιατί κοστίζει έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το ''glide'' να πει εντυπώσεις και αν μπορείς Μαρια να προτείνεις κατι για την περίπτωση μου είμαι μεν σκουροδερμος αλλά η τρίχες μου είναι και αυτές μαύρες και χοντρές....δεν εχω πρόβλημα οικονομικό αλλά ούτε και χρόνου να ασχοληθώ τι λες?ευχαριστώ εκ των προταιρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Gianni αυτό που προτείνω για την δική σου περίπτωση είναι να κάνεις επαγγελματική αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη. Εφόσον έχεις έντονο πρόβλημα και σε μεγάλη έκταση με τις ατομικές συσκευές θα παιδευτείς πολύ και αμφιβάλλω πόσο θα μπορέσεις να δεις μόνιμο αποτέλεσμα. Τον τελευταίο καιρό στα site προσφορών πολλοί δερματολόγοι και πλαστικοί με καλά μηχανήματα βγάζουν εξαιρετικές προσφορές για μόνιμη αποτρίχωση. Διάλεξε μόνο το μηχάνημα να είναι τύπου laser όχι ipl. Στα ινστιτούτα επιτρέπεται να έχουν μόνο ipl, φωτόλυση δηλαδή... Ρίξε μια ματιά στο άρθρο εδώ Μόνιμη Αποτρίχωση: Τι να Διαλέξω Laser η Φωτόλυση;
    Έτσι θα γλυτώσεις μια και καλή από την διαδικασία της αποτρίχωσης και μακροχρόνια θα σου έρθει και πιο οικονομικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μου το είχε προτείνει και η αισθητικός μου αυτό αλλά μου είπε πως ίσως υπάρχει πρόβλημά γιατί έχω τατουάζ σε κάποιες περιοχές αλλά και ότι δεν μπορεί να χτυπήσει εκεί το μηχάνημα γιατί ίσως τα κάνει ζημιά...για αυτό δεν το έψαξα περισσότερο επίσης ότι το κόστος είναι εξωφρενικό γιατί σου κάνουν επιπλέον συνεδρίες και τραβανε την κατάσταση καιρό για να σε μαδήσουν οικονομικά..συγνώμη αν σε κουράζω απλά επειδή είμαι αποφασισμενος να τελειώνω με αυτά γρήγορα θέλω να είμαι σίγουρος για την τελική επιλογή χωρίς να πάθω και καμιά ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Gianni οι περιοχές με τατουάζ είναι πράγματι θέμα για αποτρίχωση με laser αλλά και φωτόλυση. Αυτό μόνο με γιατρό μπορείς να το συζητήσεις. Πάντως γενικά οι γιατροί έχουν πιο δυνατά και αποτελεσματικά μηχανήματα και δεν σε τραβολογούν όπως τα ινστιτούτα απλά και μόνο για να σε μαδήσουν. Κοίτα λίγο προσφορές και ρώτα πλαστικό ή δερματολόγο με καλό μηχάνημα για το θέμα του τατουάζ. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή για μια καινούργια τεχνολογία που μπορεί να γίνει αποτρίχωση με laser και σε σκουρόχρωμες περιοχές χωρίς πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι που.. Θα το κοιτάξω πάλι και αν βρω τίποτα θα σε ενημερώσω. Πάντως για ατομική συσκευή δε το συνιστώ στην περίπτωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.