Αποκριάτικο Μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Οι απόκριες είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Πολλή κέφι, διασκέδαση, και ευκαιρεία να υποδυθούμε για λίγο ένα διαφορετικό ρόλο από το καθημερινό μας εαυτό. Να γίνουμε γοητευτικές ηρωίδες παραμυθιών, δυναμικές γυναίκες των κόμικς, ηρωίδες του 21 .... Ισως όμως πάλι να θέλουμε να υποδυθούμε πιο κακούς χαρακτήρες και τρομακτικές φιγούρες του κινηματογράφου ή να θελήσουμε να προβάλουμε έντονα την αστεία μεριά του εαυτού μας, οι επιλογές είναι πράγματι ανεξάντλητες...... Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε πάντως δεν είναι η επιλογή του χαρακτήρα και του αντίστοιχου κουστουμιού. Η αγορά δόξα τω θεώ είναι γεμάτη από αμέτρητες και οικονομικές επιλογές. Αυτό που πάντοτε μας δυσκολεύει είναι το κατάλληλο μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας. Βρήκα λοιπόν φωτογραφίες με μακιγιάζ μεταμφιέσεων. Ρίχτε τις μια ματιά και ίσως βρείτε ανάμεσα τους το κατάλληλο look και για σας.

















Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες









Tips:

  • Για το έντονο, θεατρικού τύπου μακιγιάζ χρησιμοποιήστε τα ειδικά προιόντα μακιγιαζ που κυκλοφορούν στο εμπόριο αυτή την εποχή.
  • Όταν ζωγραφίζεται μεγάλες περιοχές, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι παρά πινέλο. Θα κερδίσετε χρόνο.
  • Κρατήστε μια ποικιλία σφουγγαριών εφαρμογής σε ετοιμότητα. Εάν έχετε ένα για κάθε χρώμα, θα αποφύγετε την ανάμειξη των χρωμάτων και δεν θα χρειάζεται να τα ξεπλένετε συνέχεια.
  • Εφαρμόστε τα χρώματα σε λεπτά στρώματα και επιτρέψτε σε κάθε στρώμα να στεγνώσει προτού να εφαρμόσετε το επόμενο. Το παχύ χρώμα μπορεί να ραγίσει και η εφαρμογή ενός νέου χρώματος πέρα από ένα υγρό μπορεί να σας οδηγήσει σε ακούσια αναμίξη των χρωμάτων.
  • Για τις συγκεκριμένες μορφές όπως τους κύκλους, τα τρίγωνα, τα αστέρια, ή τα πιό περίπλοκα σχέδια, χρησιμοποιήστε στένσιλ εάν δεν τα καταφέρνετε καλά με την ελεύθερη σχεδίαση.
  • Έχετε χαρτί κουζίνας και πετσέτες κοντά σας επειδή η όλη διαδικασία γενικά δημιουργεί ανακάτωμα!
  • Για έντονες βλεφαρίδες αγοράστε ψευτικές, η μάσκαρα δεν αρκεί.
  • Εάν δεν τα καταφέρνετε με το περίτεχνο μακιγιάζ δοκιμάστε πιο απλή "διακόσμηση".
  • Εάν δεν τα καταφέρνετε καθόλου μην απελπίζεστε βάλτε έντονο κραγιόν και αγοράστε μια περίτεχνη μάσκα ματιών. Είναι υπέροχες!
Δείτε αν ενδιαφέρεστε και δύο βίντεο με την τεχνική για θεατρικό μακιγιαζ

Μακιγιάζ Τίγρης





Μακιγιάζ Γάτας


2 σχόλια:

  1. Γεια σου, ήθελα να σε ρωτήσω που μπορώ να βρω αυτές της επαγγελματικές μπογιές και τα πινέλα αλλά και αυτές τις υπέροχες μάσκες;Αααααα και κάτι άλλο βάφεις υπέροχα.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανκα οι φωτογραφίες και τις έβαλα για ιδέες για αποκριάτικο μακιγιαζ, δεν είναι δική μου δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.