Βραδυνά χτενίσματα.


Για τις βραδυνές/επίσημες εξόδους τώρα στην περίοδο των εορτών μπορούμε να εμπνευστούμε από τις διάσημες σταρ για το χτένισμά μας. Οι περισσότερες προτιμούνε τα μαλλιά πιασμένα πίσω σε κομψά και εντυπωσιακά σινιόν. Διάβασε όλο το άρθρο και δες φωτογραφίες με βραδυνά χτενίσματα στο site xtenismata.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5:05 μ.μ.

    γεια σας, είμαι μια μαθήτρια λυκείου και σε λίγους μήνες θα πραγματοποιηθεί η συνεστίαση του σχολείου μας όπου και θέλω να είμαι εκθαμβοτική, μπορείτε σας παρακαλώ να προσθέσετε και άλλες φοτογραφίες για βραδυνά κτενίσματα που όχι όμως να είναι τόσο formal και να ταιριάζουν σε μια έφηβη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρή μου φίλη θα φροντίσω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να κάνω μια συλλογή από φωτογραφίες που θα είναι κατάλληλες για την δική σου ηλικία. Εάν θέλεις δώσε μου και κάποιες πληροφορίες για το μήκος των μαλλιών σου και επίσης εάν είναι ίσια ή κατσαρά ώστε να έχω μια ιδέα για το τι στυλ μπορείς να υιοθετήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεαρή μου φίλη δεν σε ξέχασα! Σου ετοίμασα μια συλλογή με επίσημα χτενίσματα κατάλληλα για την δική σου ηλικία. Μπορείς να δεις την συλλογή εδώ
    http://www.xtenismata.com/2009/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2:58 μ.μ.

    Γεια σας..θα μπορουσατε να ανεβασετε φωτογραφιες με επισημα χτενισματα?σε ενα μηνα γινομαι κουμπαρα)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την παρουσίαση με τα βραδυνά χτενίσματα στο site xtenismata.com την είδες; Θα κοιτάξω πάντως να βάλω μερικά χτενίσματα μόλις μπορέσω και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.