Τάσεις μόδας για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2009

Ο χειμώνας φτάνει προς το τέλος σιγά σιγά και όλες ανυπομονούμε για τις πιο ζεστές και ηλιόλουστες μέρες της Άνοιξης. Αν και έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας είπα να πάρουμε μια γεύση από την μόδα της φετινής Άνοιξης και καλοκαιριού για να μας φτιάξει λίγο την διάθεση μιας και η φετινή μόδα είναι δροσερή με πολύ αέρινα και διάφανα υφάσματα, χαρούμενη με έντονα αλλά και γλυκά παστέλ χρώματα, κομψή αλλά και σέξυ ταυτόχρονα με τις υπέροχες ασσυμετρίες και κυρίως τόσο πολυμορφική ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να υιοθετήσει τις φετινές προτάσεις που της ταιριάζουν και την κολακεύουν περισσότερο!
ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ Τα διάφανα ύφασματα συνεχίζουν να είναι και φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας. Ανάλογα με το πώς θα υιοθετηθούν μπορούν να δημιουργήσουν άλλοτε τολμηρό και άλλοτε ρομαντικό look. Θα τα δούμε κυρίως σε αποκαλυπτικά μάξι αλλά και μίνι φορέματα.



ΠΑΣΤΕΛ & ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 
 Φέτος πλημμύρισαν την πασαρέλα δημιουργίες σε παστέλ αποχρώσεις δίνοντας σε όλα τα ρούχα, από ολόσωμα σορτς, μέχρι και μάξι αέρινα φορέματα, μια δόση γλυκύτητας και αθωότητας.
Ταυτόχρονα όμως βλέπουμε και δυνατές μονοχρωμίες/ διχρωμίες, δημιουργώντας σύνολα με έντονο στυλ και δυνατή παρουσία. Εντυπωσιακό μωβ, ζωηρό πορτοκαλί, έντονο κίτρινο, λαμπερό φούξια, εκρηκτικό κόκκινο και φωτεινό ελεκτρίκ δίνουν σίγουρα μια έντονη δόση χρώματος και δροσιάς το φετινό καλοκαίρι.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ και ΡRΙΝΤS
Άλλη μια τάση που πρωταγωνιστεί φέτος είναι τα λουλουδάτα υφάσματα αλλά και τα γραφίστικα μοτίβα, τα animal print και τα έντονα πάτσγουορκ. θα τα δούμε κυρίως στα φορέματα, τα παπούτσια και τις τσάντες για ένα hippy ή έθνικ look.

ΑΣΣΥΜΕΤΡΙΕΣ
Μία από τις πιο κύριες τάσεις και τις πιο ωραίες της φετινής μόδας είναι και οι ασυμμετρίες. Θα τις δούμε να παίζουν στο κάτω μήκος των φορεμάτων ιδιαίτερα στα μάξι αέρινα φορέματα αλλά και άλλοτε να αποκαλύπτουν παιχνιδιάρικα το έναν ώμο σε φορέματα και μπλουζάκια για ένα διακριτικά sexy look. Θα τα δούμε τόσο στην καθημερινή όσο και στη βραδινή εκδοχή τους.

ΚΡΟΣΣΙΑ
Τα κρόσσια είναι μια πιο εκκεντρική τάση του φετινού καλοκαιριού και τα είδαμε βέβαια να κάνουν το ντεμπούτο τους στην χειμωνιάτικη μόδα του 2008-9. θα τα δούμε κυρίως να τονίζουν βραδινές ενδυμασίες δημιουργώντας εντυπωσιακό look με έντονη προσωπικότητα. Αναρωτιέμαι βέβαια κατά πόσο βέβαια θα υιοθετηθεί τελικά από το ευρύ γυναικείο κοινό…..

ΡΙΓΕΣ
Οι ρίγες οριζόντιες και κάθετες θα φορεθούν φέτος πολύ. Θα τις δούμε σε σπορτίφ look έως και άκρως θηλυκές μάξι και μίνι δημιουργίες.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες μόδας με δημιουργίες των

Aξεσουάρ επώνυμων οίκων



Προσωπικά μου άρεσαν πολύ οι διαφάνειες (διακριτικές... ;) βεβαίως), οι ασσυμετρίες και τα prints σε μάξι φορέματα. Δεν μου άρεσαν και πολύ για να πω την αλήθεια τα κρόσσια, μου φαίνονται κάπως υπερβολικά....

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Ποιες από τις φετινές τάσεις σας αρέσουν πολύ και θα σπεύσετε να υιοθετήσετε και ποιες όχι...
ΥΓ. Παρακαλώ κατόχους άλλων ιστοσελίδων να μην αντιγράφουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μου ώς δικό τους. Η αναδημοσίευση επιτρέπεται αν γίνεται αναφορά κάτω από τον τίτλο, στην διεύθυνση της ιστοσελίδας μου ώς πηγή.

7 σχόλια:

  1. Όλα τα ρούχα είναι καταπληκτικά και θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1:33 μ.μ.

    Το ναυτικό στυλ είναι υπεροχο και διαχρονικό...
    Τα flower prints θεωρώ οτι είναι χρειάζονται προσοχή ως προς το μέγεθος του σχεδίου...
    Όσο για τις διαφάνειες, εκτός οτι δεν συγχωρούν πολλά, είναι σικ σε μικρές δόσεις...
    (κατά την γνώμη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι οι διαφάνειες σε μικρές δόσεις είναι πολύ ωραίες και δροσερες για το καλοκαίρι! Κολακεύουν δε, όλους τους τύπους σώματος. Αρκεί βέβαια να φορεθούν σε μικρές δόσεις όπως, πολύ σωστά, φίλη μου αναφέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7:30 μ.μ.

    αν και δεν ασχολουμε πολυ με την μοδα εχω πιο πολυ αθλητικο στυλ σπανια φοραω φορεματα τι μαρκες ρουχων αθλητικου στυλ να φοραω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Miss sixty και τα Lacoste είναι από τις μάρκες με ωραία νεανική και σπορτίφ γραμμή. Δεν χρειάζεται όμως να περιορίζεις τις επιλογές σου σε συγκεκριμένες μάρκες ρούχων. Το σημαντικό που πρεπει να προσέχεις στο αθλητικό στυλ για να δείχνει ωραίο είναι η ποιότητα και το προσεγμένο κόψιμο. Ναι μεν να έχουν άνετη γραμμή αλλά να αγκαλιάζει όμορφα το σώμα και με προσεγμένες λεπτομέρειες. Πχ οι ραφές θα πρέπει να καλοραμένες και ίσες, οι τσέπες να μην ξεχειλώνουν το κέντημα το λογότυπου περιποιημένο και να μην τραβάει το ύφασμα κτλ. Προσπάθησε επίσης εάν το ένα κομμάτι είναι φαρδύ πχ το παντελόνι το top που θα φορέσεις θα πρέπει να είναι εφαρμοστό. Αντίστοιχα εάν βάλεις ένα φαρδύ και μακρύ top φόρεσε ένα εφαρμοστό κολάν. Επίσης τα ίσια εφαρμοστά φορέματα σε ένα αθλητικό καλοφτιαγμένο σώμα είναι τέλεια για ένα πιο θηλυκό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και κάπως σπορτίφ look. Ιδίως αυτά που έχουν το κόψιμο χ πίσω,σε φορέματα αλλά και σε top, με τους ώμους πιο εκτεθειμένους είναι ένα πολύ ωραίο αθλητικό και sexy κόψιμο για τώρα το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1:04 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ PINKO ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΡΑΝΤΕΣ ΧΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΚΟΝΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ.ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΑΦΤΑ, ΟΡΓΑΝΤΖΑ ΚΛΠ;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα δεν είναι αρκετά επίσημο όταν είσαι η αδελφή του γαμπρού.... :) Αφού σου πηγαίνει πολύ μπορείς άνετα να το φορέσεις! Μια άλλη βέβαια ωραία πρόταση για μια τέτοια περίσταση δίπλα στην θάλασσα είναι επίσης και ένα μακρύ αέρινο φόρεμα με φωτεινά χρώματα και εάν σου ταιριάζει συνδύασε το με ένα εντυπωσιακό υπερμεγέθες βραχιόλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.