Καλλυντικά – Spa

Ένα μίνι spa στο σπίτι σας!
Τίποτα δεν με αναζωογονεί περισσότερο το βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα από ένα απολαυστικό ζεστό μπάνιο! Η διαδικασία όλη είναι σκέτη απόλαυση, η αίσθηση του ζεστού νερού να χαλαρώνει το κουρασμένο μου σώμα, τα υπέροχα μεθυστικά αρώματα από τα ευεργετικά άλατα και έλαια μπάνιου και η απομόνωση από τις οικογενειακές απαιτήσεις είναι ότι χρειάζομαι για να ξανανιώσω. Εννοείται πως η περιποίηση συνεχίζεται με τις σχετικές κρέμες σώματος και όλα τα σχετικά. Αν είσαστε από τις γυναίκες που αρκούνται σε ένα γρήγορο ντουζάκι δοκιμάστε το όταν έχετε το χρόνο και δώστε στο εαυτό σας μια σούπερ φροντίδα και την τρυφερή αναζωογονητική περιποίηση ενός spa. Τι θα χρειαστείτε:


Απαραίτητα αξεσουάρ και καλλυντικά spa
  • Μια μπανιέρα με ζεστό νερό όχι καυτό γιατί προκαλεί αφυδάτωση.
  • Υπέροχα αρωματισμένα άλατα ή και λάδια για να μεθούν οι αισθήσεις, να χαλαρώνει το πνεύμα και να τονώνετε το δέρμα.
  • Ενυδατικές μοσχομυριστές κρέμες σώματος με ειδικά αντιοξειδωτικά για τέλεια ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα.
  • Μια θρεπτική μάσκα μαλλιών για ταυτόχρονη φροντίδα και των μαλλιών μας.
Προαιρετικά

  • Kεριά για έξτρα ατμόσφαιρα.
  • Ένα ποτηράκι κρασί για ιδιαίτερα μεράκια.
  • Απαλή μουσική της αρεσκείας σας.
  • Ένα απαλό απορροφητικό μπουρνούζι για να τυλιχτείτε μετά.
Ελάτε κορίτσια το αξίζουμε!!!!

    9 σχόλια:

    1. Καλησπέρα Μαρία!

      Τυχαία ανακάλυψα τη σελίδα σου και ενθουσιάστηκα, δεν ξέρω τι να διαβάσω πρώτα. Όλα τόσο χρήσιμα και ενταγμένα στο φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα.

      Θα γίνω συχνός θαμώνας!

      Καλό βράδυ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ Εύα για τα καλά σου λόγια! Τέτοια σχόλια είναι σαφέστατα μια γλυκιά ικανοποίηση για τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνω, με τόσο πάθος και αγάπη βέβαια, στο blog μου και την επικοινωνία με το γυναικείο κοινό μου.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Πολύ καλή παρουσίαση για το γυναικείο κοινό! Καλαίσθητο μπλογκ.
      Καλησπέρα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ευχαριστώ πολύ Κιτσο για τα καλά σου λόγια! Συγχαρητήρια και σε σένα για το Χαμομηλάκι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. καλησπέρα αυτό που ηθελα να προσθέσω είναι ένα καινουργιο site που ετυχε να δω τυχαία στο web το οποίο έχει φυσικά προιόντα είναι το www.elisto.gr
      παραγγέλνεις μέσω καταλόγου

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν υπάρχουν κάποιες
      κρέμες γιά λιποδιάλυση στο προσωπο η αν μπορεί κάποια συσκευή να βοηθήσει όπως το stop age η κάποια άλλη .Σε ευχαριστω πολύ
      Μαρία Λεοντακου

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Μαρία γεια σου,
      H καλύτερη λύση για λιποδιάλυση στο πρόσωπο είναι πάρεις μια συσκευή με μονοπολική συχνότητα ραδιοσυχνοτήτων που κάνει εκτός από μερική λιποδιάλυση και σύσφιξη.
      Υπάρχουν συσκευές λιποδιάλισης για το σώμα με υπέρηχο ( οι λεγόμενες cavitation στα 30-40 ΗΖ) αλλά αυτές δεν τις συνιστώ για το πρόσωπο γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν χαλάρωση εκεί που θα φύγει το λίπος.
      Υπάρχει όπως αναφέρεις και η stop age με τριπολική συχνότητα η οποία επίσης να έχει ως αποτέλεσμα κάποια μικρή απώλεια λίπους αλλά είναι αβέβαιο και αν ναι θα είναι πολύ ελάχιστο, ιδίως όταν θέλεις να έχεις ορατό χάσιμο λίπους. Η stop age είνα μια καλούτσικη συσκευή σύσφιξης αλλά θέλει μακροχρόνια & συστηματική χρήση και λόγω της μικρής ισχύς της δεν βλέπουν όλες αποτέλεσμα.
      Έκανα μια μικρή έρευνα και βρήκα μια μίνι συσκευή με μονοπολική συχνότητα που μάλιστα έχει και λειτουργία μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Είναι σχετικά πολύ οικονομική και πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο για την περίπτωση που θέλεις. Μπορείς να την δεις εδώ στο
      ebay

      Υπάρχουν και πιο επαγγελματικές συσκευές παρόμοιου τύπου που σίγουρα δίνουν πιο άμεσα αποτελέσματα αλλά είναι πιο ακριβές και κάπως πιο επικίνδυνες στην χρήση λόγω της ισχύς τους. Αν τυχόν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο δυνατό πες μου αλλά πιστεύω πως αυτήν η συσκευή θα σε καλύψει άνετα και χωρίς μεγάλο κόστος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.