Dermaroller: Πως το χρησιμοποιούμε.

To dermaroller είναι μια μικρή συσκευή που αποτελείται από μικροσκοπικές βελόνες και με το πέρασμά της πάνω από το δέρμα διεγείρει την μηχανική φυσικής επούλωσης του δέρματος αλλά και την παραγωγή παραγόντων ανάπτυξης. Είναι ιδανικό για αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, ουλών, ραγάδων και επιδερμική σύσφιξη.
Με το  Dermaroller συνιστάται η χρήση  κάποιου φυσικού προϊόντος με βιταμίνες Αμινοξέα και Ιχνοστοιχεία τα οποία διεισδύουν απευθείας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος δίνοντας εξαιρετικά  αντιγηραντικά αποτελέσματα αλλά και στην γενική εικόνα και  ποιότητα του δέρματος.

 Βασικές οδηγίες χρήσης
  1. Το Dermaroller πρέπει να το κάνετε το βράδυ, πριν ξαπλώσετε
  2. Πριν  χρησιμοποιήσετε το Dermaroller καθαρίστε το  δέρμα σας καλά.
  3. Βάλτε κρέμα ή serum με φυσική σύσταση στην περιοχή που θα κάνετε την θεραπεία.
  4. Περάστε την επιφάνεια του δέρματος μέχρι και 10 φορές και σε διαφορετικές κατευθύνσεις προκειμένου να επιτευχθεί ομοιόμορφη κατανομή των οπών (δες παρακάτω το σχετικό βίντεο)
  5. Η χρήση του Dermaroller ακόμα και χωρίς την χρήση κρέμας, δημιουργεί μια ελαφριά κοκκινίλα,  σημάδι ότι οι ακίδες έχουν διαπεράσει την κεράτινη στοιβάδα. Η κοκκινίλα αυτή εξαφανίζεται σε λιγότερο από 1 ώρα αλλά ούτως ή άλλως μετά πάμε για ύπνο.
  6. Μετά τη χρήση, απλώστε μια επουλωτική αναπλαστική  κρέμα.
  7. Στην αρχή, το πρώτο μήνα, καλα είναι να το χρησιμοποιείτε δυο φορές την εβδομάδα. Μετά όπως εσείς θέλετε ανάλογα με το πώς το ανέχεστε και τα αποτελέσματα που θέλετε να έχετε. Είτε κάθε δεύτερη μέρα για πιο έντονα αποτελέσματα είτε μια  φορά για συντήρηση.
  8. Καθαρίστε μετά την χρήση το dermaroller με οινόπνευμα, ειδικό ενζυματικό ή αντισηπτικό διάλλυμα. Αν και κάποιοι συνιστούν μόνο την χρήση ενζυματικού καθαριστικού προσωπικά χρησιμοποιώ οινόπνευμα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Καθαρίστε το  τέλος απαλά με μια καθαρή παλιά οδοντόβουρτσα για να φύγουν τυχόν επιδερμικά κύτταρα και ξεπλύντε το με άφθονο καθαρό νερό.
  9. Φυλάξτε το στην ειδική θήκη. Οι ακίδες είναι πολύ ευαίσθητες και αν πιεστούν δυνατά μπορεί να στραβώσουν και να μην μπορείτε μετά να το χρησιμοποιείτε. Αν σας πέσει δε κάτω... ξεχάστε το.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο με το τρόπο εφαρμογής

Μπορείται να  βρείτε και να αγοράσετε  dermaroller  εδώ στο  Amazon.co.uk


100 σχόλια:

  1. Eυχαριστω κυρια.Παιρνω 10;Φιλακια πολλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άριστα 10! :)

    ΥΓ: Έλενα προσπάθησε να αφήνεις τις απαντήσεις στο ίδιο άρθρο που τις ξεκίνησες για να υπάρχει νοηματική συνέχεια και σε άλλους που τα διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:18 μ.μ.

    Γεια σου Μαρία μου. Είμαι 28 χρονών και το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής. πριν 2 χρόνια έχασα αρκετά κιλά, όντας ήδη αρκετά λεπτή, με αποτέλεσμα το πρόσωπο μου να αδυνατίσει υπερβολικά. Το χειρότερο όμως είναι οτι φαίνεται σαν να χαλάρωσε. είναι λίγο δύσκλο να το περιγράψω αλλά σαν να "έφυγαν" τα ζυγωματικά και έπεσε εκείνη η περιοχή με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ελαφριές ρινοπαρειακές.. (έτσι τις λένε; και ελαφριώς πεσμένα κάτω βλέφαρα. δεν είναι τόσο ορατό σε κάποιο τρίτο αλλά είναι σε μένα που ξέρω το πριν και το μετά. αυτό έγινε ακριβώς όταμν αδυνάτισα πολύ. και είμαι μικρή για τέτοια. μήπως γνωρίζεις κάτι, μηχάνημα ή οτιδήποτε που να διορθώνει την κατάσταση;
    ευχαριστώ πολύ ΄;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί η απώλεια λίπους στο πρόσωπο και δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποια συσκευή που να σου δώσει τα αποτελέσματα που ζητάς. Το dermaroller ή συσκευές φωτοθεραπείας όπως η Baby Quasar θα ενισχύσουν την σφριγηλότητα του δερματος αλλά δεν αρκούν. Πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στην διατροφή σου καλές πηγές πρωτεινών(αυγά, κοτοπουλο, ψάρια, άπαχο κρέας, γαλακτοκομικά) και καλά λιπαρά( ξηρούς καρπούς και τροφές πλούσια σε ω3 και ω6) για να ενισχύσεις τον μυικό ιστό και όλο τον οργανισμό σου γενικά. Πιστεύω πως κάποιο ειδικό διατροφικό συμπλήρωμα για το δέρμα με αμινοξέα υαλουρονικό και βιταμίνες θα ενυσχίσει την δομή και όψη της επιδερμίδας σου.
    Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια πολύ καλή θεραπεία για να δώσεις σε αυτήν την φάση μια έξτρα βοήθεια στην επιδερμίδα σου για να ανρρώσει από την ταλαιπωρία του αδυνατίσματος.
    Ένα ήπιο Tca επίσης μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου διάβασε το άρθρο μου εδώ
    http://www.e-gynaika.com/2011/11/blog-post.html
    Μετά από ένα διάστημα, αφού ακολουθήσεις ότι μπορείς από τα παραπάνω, πιστεύω ότι θα δεις κάποια βελτίωση.
    Σαν τελευταίο μέτρο, μπορείς να καταφύγεις και σε ενέσεις με υαλουρονικό που δίνουν όγκο και θα βελτιώσουν άμεσα το πρόβλημα. Απλά αυτές θέλουν συντήρηση κάθε 6-9 μήνες και είσαι μικρή ακόμη για να καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις. Άφησέ τη σαν την τελευταία ενναλακτική και προσπάθησε να βελτιώσεις πρώτα την χαλάρωση όσο μπορείς με αυτά που σου πρότεινα προηγουμένως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου εγώ είμαι πάλι! ;) Ποια κρέμα μου συνιστάς για πριν το δερμαρολλερ και ποια για μετά;
    Ευχαριστώ πολύ πολύ
    Μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαριάννα επειδή μου ανέφερες (στο σχόλιο σου στα dermaviduals) ότι σκοπεύεις να πάρεις κάτι από αυτήν την σειρά μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το dermaroller ότι πάρεις και για τον υπέρηχο. Για μετά μπορείς, χωρίς να είναι απαραίτητο, να βάλεις την Novrithen with DMS της ίδιας σειράς που είναι ιδανική για να ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα. Μπορείς όμως να βάλεις πρώτα κάποιον όρο και μετά μια αναπλαστική βιταμινούχα κρέμα όπως η Bepanthol, την novaquasol ή την cicaplast της La Roche-Posay, την αναπλαστική της A-derma ή ακόμα και ζελέ αλόης. Όλες είναι πολύ καλές επιλογές και ανεκτές από όλες τις επιδερμίδες. Είναι επίσης οικονομικές, οπότε μπορείς σταδιακά να τις δοκιμάσεις μέχρι να βρεις αυτή που σου αρέσει και σου στρώνει εσένα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10:35 μ.μ.

    Μαρία μου γεια σου! Χρησιμοποιησα σήμερα πρώτη φορά το δέρμαρολλερ 1μμ. Διερωτούμαι πώς μπορείτε να το χρησιμοποιείτε! ;) Τσιμπάει αρκετά... και δεν το πίεσα και σχεδόν καθόλου γιατί δεν το άντεχα περισσότερο. δεν κοκκίνησα όμως ούτε σχηματίστηκαν γραμμές από το ρόλλερ. σημαίνει πως δε θα δουλέψει; αμέσως μετά έβαλα το λαδάκι για ραγάδες μετά από ένα διάλειμμα 3 μηνών περίπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10:39 μ.μ.

    Επίσης θα σου ζητούσα αν μπορέσεις κάποια στιγμή να μας ενημερώσεις λίγο για τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες. Με ενδιαφέρει το θέμα ασφάλειας. Διάβασα κάπου πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν άτομα με ιστορικό καρκίνου. Αυτό ακούγεται επικίνδυνο. Δε ξέρουμε πόσο επιρρεπής είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα ασφαλείς σε υγιή άτομα. Πρόβλημα υπάρχει με άτομα που έχουν ιστορικό καρκίνου (δηλ έχουν ήδη παρουσιάσει στο παρελθόν κάποια κακοήθεια). Έχω δει σε πολλές θεραπείες με ηλεκτρικές συσκευές ότι δεν συνιστάται η χρήση τους σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν το έχω ψάξει όμως περισσότερο μιας και αυτό είναι ένα καθαρά ιατρικό θέμα, εάν κάποιος έχει πρόβλημα πρέπει να συμβουλεύεται τον γιατρό του. Επαναλαμβάνω ότι σε υγιή άτομα ή χρήση τους είναι απόλυτα ασφαλής.

      Διαγραφή
  9. Πονάει λίγο αλλά είναι αρκετά ανεκτό! Το κάθε άτομο όμως έχει και την δική του ευαισθησία στον πόνο. Είναι όμως και θέμα συνήθειας... Κάθε φορά κάνε το και λίγο πιο δυνατά. Για να δουλέψει πρέπει να υπάρχει άρκετή πίεση ώστε να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία κοκκινίλα. Αλλιώς δεν θα δεις κάποια διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8:16 μ.μ.

    Μαρια καλησπερα,μπαινω αμεσως στην ερωτηση μου.
    Εστειλα μνμ στην Ρασελ,(μου απαντησε μετα απο μερικες μερες για αυτο ενοχλω εσενα) αλλα φοβαμαι οτι δεν καταλαβε τι ζηταω ακριβως.Ζητησα dermaroller απλο μηχανικο και μου ειπε οτι κοστιζει 150 ευρω,τοσο κανει η εγω κανω λαθος??.Το λεω γιατι μου εγραψε οτι "η συσκευη δερμοαποξεσης".Περιπου ποσο στοιχιζει για το προσωπο.Εχω βρει απο 10 ευρω μεχρι 60.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβε σίγουρα λάθος! 150 ευρώ κάνει η συσκευή δερμοαπόξεσης. Το dermaroller έχω την εντύπωση ότι το δίνει κάπου στα 25 με 30 εύρω.
      Στείλε της ξανά μήνυμα....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11:56 π.μ.

    Μαρια μου σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12:02 μ.μ.

    Ευχαριστω Μαρια μου να σαι καλα.Αραγε τι νουμερα να προτιμησω???για αντιγηρανση ενδιαφερομαι στο προσωπο ειμαι 45 ετων,με κανονικο δερμα λιγο ευαισθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμησε το 1mm απλά μην βάζεις πολύ πίεση στην αρχή τουλάχιστον. Ίσα ίσα να δημιουργηθεί μία ήπια ερυθρότητα. Βάλε μετά μία από τις ενυδατικές επουλωτικές κρέμες που αναφέρω σε προηγούμενα σχόλια.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος12:41 μ.μ.

    Μαρακι μου σε ευχαριστω,επουλωτικες??Θα μου αρεσε αυτο της Ρασελ το υαλουρονικο.Να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7:44 μ.μ.

    Καλησπέρα Μαρία,
    Κατ' αρχήν ένα μεγάλο μπράβο για το τέλειο blog που έχεις δημιουργήσει και ένα ακόμη μεγαλύτερο για τη διάθεση που έχεις να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις σου.
    Δεν είχα ιδέα για τις ευεργετικές δράσεις της aquasol. σήμερα ξεκινάω την εφαρμογή.
    Στο θέμα μας τώρα. Είμαι 39 ετών με δέρμα σε καλή κατάσταση. Δεν έχω καθόλου ρυτίδες αλλά τώρα τελευταία παρατήρησα οτι υπάρχει μια σχετική χαλάρωση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Θέλω να αγοράσω το dermaroller για πρόσωπο και για σώμα. Για το πρόσωπο σκέφτομαι να πάρω το νο. 0,5 για να το χρησιμοποιώ και στην περιοχή των ματιών και για το σώμα το νο 2. Θα ήθελα τη γνώμη σου πριν επικοινωνήσω με την κ. Ρασέλ.
    Επίσης, διάβασα σε κάποια σχόλια οτι για τη χαλάρωση στο πρόσωπο προτείνεις Μadecassol -acquasol ενώ για το σώμα Simulsium με acquasol. Ποιός είναι ο τρόπος χρήσης? Π.χ. πρωι Μadecassol βράδυ acquasol ή για κάποιο διάστημα acquasol και στη συνέχεια Μadecassol?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το dermaroller Νο2 είναι πολύ δυνατό και πονάει. Ξεκίνα με 1 το πολύ 1.15 mm. Αν νιώσεις κάποια στιγμή άνετα με αυτά μετά παίρνεις το 2άρι.
      Για το σώμα απλά ανακάτεψε λίγο στην παλάμη σου Simulsium με acquasol και άπλωσε τες μαζί. Για το πρόσωπο μπορείς να κάνεις το ίδιο ή το ένα μετά το άλλο. Την madecassol βάλτην όμως περιστασιακά γιατί μακροχρόνια χρήση της είναι ερεθιστική σε αρκετά άτομα.

      Διαγραφή
  15. Μαρια σε παρακαλω θελω να μου προτεινεις καποιο σερουμ η δεν ξερω τι?? για συσφιξη λαιμου και προσωπου η απλη κρεμα,απο ιντερνετ,επιτελους απο περσι το καλοκαιρι τωρα μπορω να ξαναπαραγειλω.Η Ρασελ αργει πολυ να απαντησει,(πανω απο βδοαμαδα)φευγει ο χειμωνας και εγω βιαζομαι να κανω κατι τωρα που μπορω,(ο ηλιος,τον φοβαμαι)με το dermaroller.Μαρακι σε ενοχλω συχνα,σε ευχαριστω πολυ για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου έβαλα στο τέλος του άρθρου ένα widget με προϊόντα κατάλληλα για dermarolling. Σου προτείνω το "Anti Aging (Derma Roller) Serum" για αμέσως μετά το dermaroller μαζί με το "Jason Hyper c Serum" Για κρέμα ημέρας την "Janson Beckett - Alpha Lipoic Acid Vitamin C Ester & DMAE Day Cream". Αυτήν την τελευταία θέλω να την δοκιμάσω και εγώ μόλις μου τελείωσουν αυτά που έχω. Αν την αγοράσεις θα ήθελα να μου γράψεις τις εντυπώσεις σου.

      Διαγραφή
  16. Mαρια προσπαθω να παραγγειλω την Janson Beckett - Alpha Lipoic Acid Vitamin C Ester & DMAE Day Cream και μου βγαζει οτι δεν ερχεται Ελλαδα,μηπως κανω λαθος στην διευθυνση εγω??απο αμαζον δεν εχω ξαναπαραγγειλει, και στο EBAY δεν υπαρχει.Πεσμου οτι κατι εκανα λαθος εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μήπως πήγες στο amazon.com; Εκεί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Στο amazon της Αγγλίας τα στέλνουν σχεδόν όλα τα προϊόντα στην Ελλάδα. Δοκίμασα να κάνω δοκιμαστική παραγγελία την κρέμα και δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται πως μπορούν μια χαρά να την στείλουν Ελλάδα. Πήγαινε στο widget που το έχω να βγάζει στο αγγλικό Amazon και ξαναπροσπάθησε. Ενημέρωσέ με τι έγινε... Αν δεν μπορέσεις τελικά θα κοιτάξω να δω που αλλού υπάρχει διαθέσιμη. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

      Διαγραφή
  17. Λοιπον Μαρια και στο αγγλικο ειχε καποιο προβλημα το συγκεκριμενο προιον,μετα απο 2 ωρες προσπαθειας, απο περιεργεια πατησα για αγορα το καθαριστικο και η αγορα πετυχε αμεσα.Πηγα στο γερμανικο αμαζον (γνωριζω γερμανικα) και εγινε η αγορα απο εκει 72 και κατι μαζι με τα μεταφορικα.Ειναι λιγο ακριβη για 30ml,για να δουμε.Αυτη μπαινει μετα το dermaroller???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να την βάλεις μετά το Dermaroller και επίσης για κρέμα ημέρας. Είναι λίγο ακριβή αλλά έχει εξαιρετικά αντιγηραντικά συστατικά και θέλω να την δοκιμάσω αντί για αυτήν του Perricone με Dmae που είναι ακόμα πιο ακριβή. Από την εμπειρία μου το Dmae είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά τοπικά συστατικά για επιδερμική σύσφιξη. Το Alpha Lipoic Acid και η βιταμίνη C Ester είναι επίσης πολύ καλά τοπικά συστατικά για αντιγήρανση οπότε η σύσταση της σε συνδυασμό με τις άριστες κριτικές είναι σοβαρή ένδειξη για την αποτελεσματικότητα της. Περιμένω με αγωνία λοιπόν να μάθω και τις δικές σου εντυπώσεις :)

      Διαγραφή
  18. Πραγματικα του PERRICONE ειναι ακριβα,δεν τα χω δοκιμασει ποτε.Μου στελνουν στο email προσφορες αν τις παρω ατακα και επιτοπου(χεχε)ειναι αληθινες η ετσι της κοτσαρουν???Καποτε αγοραζα la prairie και τωρα ολες μου φαινονται ακριβες,(ε ρε τι παθαμε).Γεια σου Μαρια,να σαι καλα,ευχαριστω.Θα τις δοκιμασω και θα σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αληθινές! Εγώ προσπαθώ να τις παίρνω όποτε έχω περιθώριο με τις προσφορές.
      θα περιμένω νεώτερα σου λοιπόν :)

      Διαγραφή
  19. Mαρία μόλις προσπάθησα να παραγγείλω την κρέμα Janson Beckett - Alpha Lipoic Acid Vitamin C Ester & DMAE Day Cream και δεν μπορεί να σταλεί Ελλάδα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε Εφη θα ψάξω τώρα να δω που αλλού μπορείς να την βρεις..

      Διαγραφή
    2. Την βρήκα τελικά στο ebay με δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα. Έβαλα σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου με πωλητές που την διαθέτουν. Ελπίζω όμως να έχεις paypal, γιατί οι περισσότερες αγορές στο ebay γίνονται μέσω paypal. Αν δεν έχεις, πριν αγοράσεις (buy now) ρώτα τον πωλητή αν δέχεται πιστωτική (στην σελίδα του προϊόντος κάνε κλικ στο όνομα του πωλητή και μετά στην στήλη αριστερά έχει ένα link "contact member"
      Εκεί μπορείς να του στείλεις την ερώτησή σου.
      Αν δέχεται μόνο paypal σου προτείνω να κάνεις ένα λογαρισμό γιατί βολεύει πολύ για online αγορές και είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αγοράς. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια ή διευκρινήσεις για το Paypal γράψε μου πάλι.

      Διαγραφή
  20. Γειά σου Μαρία. Έχω ξετρελαθεί με το dermaroller. Χρησιμοποιώ το 0,5mm 2 φορές τη βδομάδα, έχω κάνει 2 εφαρμογές και το αποτελέσμα είναι ένα φωτεινό δέρμα. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει πολύ και το TCA που έκανα 3 μέρες πριν ξεκινήσω το ρολερ.
    Πριν βάζω ένα σέρουμ με υαλουρονικό και μετά μία μάσκα κολλαγόνου και το λάδι χρυσής καμέλιας της bacchia. Και το λάδι είναι εξαιρετικό το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ εδώ και 15 μέρες. Το anti-aging serum το παρέλαβα χθες και θα το δοκιμάσω σήμερα που θα κάνω πάλι dermaroller.Θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Επίσης θα σας ενημερώσω και για του Perricone το serum Prep και τη Concentrated Restorative Treatment μόλις τα παραλάβω.
    Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Πολύ χαίρομαι Efi που βλέπεις τόσο καλά αποτελέσματα με το dermaroller. Μικρό αλλά ...θαυματουργό :) Το λάδι καμέλιας επίσης είναι εξαιρετικό το χρησιμοποιώ και εγώ τώρα τελευταία.
      Αλήθεια ποιο anti-aging serum πήρες τελικά;

      Διαγραφή
  21. Μαρία μου μία ερώτηση. Έχω βγάλει 3-4 σπυράκια επειδή περιμένω να αδιαθετήσω. Να το χρησιμοποιήσω απόψε το dermaroller?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Efi Καλύτερα όχι πάνω στα σπυράκια! Βάλε λίγο λιωμένη ασπιρίνη πάνω τους. Μετά τρίψε τοπικά πάνω στο καθένα λίγο Fucicort και μετά βάλε πάνω τους κάποια κρέμα με υπεροξείδιο του βενζολίου και άστο σαν μάσκα για κανένα μισάωρο. Εάν βγάζεις συχνά αυτά βαθιά σπυράκια της περιόδου πάρε την Zeno εμένα με έχει σώσει! Διάβασε το άρθρο μου εδώ
      http://www.e-gynaika.com/2008/01/blog-post_21.html
      Πολλά φιλιά και καλό τριήμερο!

      Διαγραφή
  22. Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου για τα σπυράκια!!!!
    43 ετών και ακόμα να βγάζω σπυριά.. :(
    Αυτό το serum πήρα που έχεις προτείνει, http://www.amazon.co.uk/Anti-Aging-Roller-active-ingredient/dp/B004R2T58A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330172245&sr=8-1
    Επίσης πήρα και αυτό θα το βάλω πριν το dermaroller
    http://www.amazon.co.uk/Dermier-Collagen-Skin-Roller-Serum/dp/B005401H4Y/ref=sr_1_1?s=beauty&ie=UTF8&qid=1330172349&sr=1-1
    Φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γειά σου Μαρία!΄
    Χρησιμοποίησα χθες τα 2 σέρουμ.
    Πριν το dermaroller χρησιμοποίησα αυτό http://www.amazon.co.uk/Dermier-Collagen-Skin-Roller-Serum/dp/B005401H4Y/ref=sr_1_1?s=beauty&ie=UTF8&qid=1330172349&sr=1-1
    Το είδα καλύτερο στο δέρμα μου από το υαλουρονικό που χρησιμοποιούσα το δέρμα ήταν πιο απαλό κατά τη διάρκεια της χρήσης του ρόλερ. Σήμερα το πρωί χρησιμοποίησα το σέρουμ κολλαγόνου κάτω από την κρέμα ημέρας του Cristian Dior, στρώνει όμορφα και δίνει λάμψη.
    Αμέσως μετά το ρόλερ χρησιμοποιώ αυτές τις μάσκες κολλαγόνου με βιταμίνες για 20'
    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dkitchen&field-keywords=Anti+aging+Collagen+facial+mask+-+disposable+sheet+type.+5+treatments&x=21&y=12
    Η κοκκινίλα έχει φύγει μόλις αφαιρώ τη μάσκα.Το δέρμα μου είναι πολύ απαλό και σφριγηλό.
    Στο τέλος χρησιμοποίησα το anti aging serum http://www.amazon.co.uk/Anti-Aging-Roller-active-ingredient/dp/B004R2T58A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330172245&sr=8-1
    Είναι υπέροχο!! Η υφή του είναι σαν ελαιόλαδο σχεδόν, στην αρχή όταν το είδα το φοβήθηκα επειδή έχω μικτό δέρμα αλλά απορροφάται αφήνοντας μία ελαφρά γυαλάδα χωρίς όμως να είναι λιπαρό. Το πρωί ξύπνησα με ένα πολύ φρέσκο και φωτεινό δέρμα. :)
    Πιστεύω ότι βρήκα το συνδυασμό που μου ταιριάζει για το dermaroller!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Έφη μου
      Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτενή ενημέρωση...
      Πολλά φιλάκια :)

      Διαγραφή
  24. Μαρια ποσα λεπτα πρεπει να γινεται το dermaroller,π.χ τρια λεπτα η 10 λεπτα στο προσωπο.Το σερουμ της Estee lauder idealist κανει μετα την εφαρμογη του Dermaroller.Eυχαριστω Μαρια μου.Υ.Γ το λατρεψα με το που το χρησιμοποιησα το dermaroller.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kiki μου dεν έχει να κάνει με την ώρα αλλά με τα περάσματα που θα κάνεις. Γενικά τρία λεπτά είναι υπέραρκετά. Σε καμμία περίπτωση δέκα, είναι πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρια καλησπερα και συγχαρητηρια για την αλληλεγγυη που δειχνεις στις υπολοιπες γυναικες! Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω 2 derma roller, ενα για το προσωπο κι ενα για το σωμα (περισσοτερο χαλαρωση και λιγοτερο κυτταριτιδα). Κατ' αρχιν πιστευεις πως 0,5 και 1,5 αντιστοιχα θα ειναι οκ? Οι ευρυαγγειες στα ποδια ειναι αντενδειξη (δεν ειναι πολυ εντονες και βρισκονται στο πισω μερος των μηρων)? Μπορω να βαζω την συνηθισμενη μου αντικυτταριτιδικη/συσφικτικη κρεμα μετα μια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απ' αυτη ή λογω υψηλου βαθμου απορροφησης των συστατικων ειναι καλυτερα να χρησιμοποιω μια πιο φυσικη?

    Σε ευχαριστω για το χρονο σου
    Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα γεια σου,
      το dermaroler 0,5 είναι πολύ ήπιο και αρκετά επιδερμικό. Ίσως είναι καλύτερα να έπαιρνες το 1.0 mm. Για συνδυαστική χρήση με το dermaroller είναι πράγματι προτιμότερο να παίρνουμε όσο γίνεται πιο φυσικά προϊόντα. Αν η κρέμα σου έχει πολλά πρόσθετα και συντηρητικά και θέλεις να την χρησιμοποιείς γιατί είσαι ευχαριστημένη βάλτην κάποια άλλη στιγμή. Με το dermaroller βάλε κάποια κρέμα από τις φυσικές σειρές όπως της Weleda ή κάποιο φυσικό λαδάκι. Δες εδώ μια φυσική συνταγή για
      λαδάκι κυτταρίτιδας.

      Διαγραφή
  27. Σ' ευχαριστω πολυ για την τοσο αμεση απαντηση Μαρια! :)

    Ευχαριστω και για το λινκ με το λαδακι... Θα το χρησημοποιησω οπωσδηποτε! Η κρεμα που λεω ειναι της clarins αυτη http://www.clarinsusa.com/High-Definition-Body-Lift/C020301011,en_US,pd.html?cgid=310

    Σχετικα με τις ευρυαγγειες τι γνωμη εχεις? Μην παω να διορθωσω ενα προβλημα και δημιουργησω μεγαλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου από μια έρευνα που είχα κάνει παλαιότερα το dermaroller φαίνεται πως όχι μόνο δημιουργεί πρόβλημα αλλά βοηθάει στις ευρυαγγείες. θα το κοιτάξω και λίγο περισσότερο για να σιγουρευτώ και θα ξαναγράψω.

      Διαγραφή
  28. Κοιταζοντας στο αλλο σου μπλογκ σχετικα με την κυτταριτιδα ειδα μια συσκευη της τελεμαρκετινγκ που κανει μασαζ... Μηπως ειναι αποτελεσματικοτερη απο το derma roller? Την εχει δοκιμασει καμια κοπελα για ικανο διαστημα να μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα είναι διαφορετικές συσκευές και δρουν με διαφορετικό τρόπο. Ανάλογα με την επιδερμίδα και τον οργανισμό μπορεί να δώσουν η καθεμία καλύτερο αποτέλεσμα από την άλλη. Το καλύτερο όμως είναι να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά. Έτσι χτυπάς την κυτταρίτιδα πολύπλευρα. Πάντως όπως θα διάβασες στα άλλα τα άρθρα είναι πολύ σημαντικό να κάνεις και σωστή διατροφή. Μπορεί με τις συσκευές να βελτιώσεις το πρόβλημα αλλά αν δεν αντιμετωπίσεις και εσωτερικά το πρόβλημα το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε μέτριο.

      Διαγραφή
  29. Mαρια ενδιαφερομαι να αγορασω DERMAROLLER για το προσωπο.Πιστευεις οτι το 0.5 ειναι καλο η το 1.0???Ειμαι 33 ετων και εχω ανοικτους πορους στο προσωπο και μερικα σημαδακια.Ποιο θα βοηθησει περισσοτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11:18 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλημέρα Μαρία.Είμαι έτοιμη να αγοράσω dermaroller αποτο ebay και θα ήθελα να σε ρωτήσω κάθε ποτε πρέπει να το κα΄νω γιατι θα πάρω το 1μμ..ή το 1,5 το σκέφτομαι...!Επισής μπορώ το ίδιο να το χρησιμοποιώ και στο σώμα μου, ενίοτε?

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Anna πάρε το 1.00mm καλύτερα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και στο σώμα. Απλά να το απολυμαίνεις μετά με οινόπνευμα ή με κάποιο αντισηπτικό υγρό.
    Γενικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα χρήσης. Φαίνεται πως οι γυναίκες ανάλογα με το πόσο το ανέχονται και το βάθος των ακίδων το χρησιμοποιούν πιο συχνά ή αραιά. Για το 1 mm μπορείς σε γενικές γραμμές να το χρησιμοποιείς 1-2 φορές την εβδομάδα στην αρχή. Μετά από ένα διάστημα απλά κάνεις μία φορά την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαρία σε ευχαριστώ πολυ.. Θα ήθελα να σε ρωτήσω επίσης ..Τ ο λα΄δι καμελιας είναι out of stock λεει στο site the baccia μηπως ξέρεις που αλλου μπορώ να το βρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρακι καλημέρα και καλό Φθινόπωρο. Εγραψα το μήνυμα μου πριν αλλά κάτι έκανα και το ξαναγράφω:(:(
    Πολυ ωραίο το καινούριο σου site, πολύ μου αρέσει.
    Πριν λίγο αγόρασα απο το ebay ένα dermaroller 0,75mm διότι στις ενδείξεις για ρυτίδες και ατιγήρανση αυτό πρότειναν. Θα δείξει. Όσον αφορά την σπάτουλα που είχα πάρει όλα καλά:):)
    Χθες ήμουν με μία φίλη αισθητικό, και πάνω την κουβέντα για δερμοαπόξεση κτλ μου είπα να χρησιμοποιήσω(πράγμα που ξεκίνησα απο χθεσ) την airol πρίν τον ύπνο , πολύ λίγη ποσότητα φυσικά και το πρωϊ πλύσιμο και αναπλαστική κρέμα κτλ κτλ. όπως ξέρεις αυτή την συστήνουν οι δερματολόγοι για ακμή, εγώ ακμή δεν έχω και dεν είχα ποτέ και είμαι και 33 χρονών, αλλά μου είπε η κοπέλα ότι είναι καλή για τις ρυτίδες και ότι φυικά θα ξεφλουδίσω κτλ.Ποιά η γνώμη σου?? Φιλία καλη εβδομάδα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Evi χαίρομαι που σου άρεσε η αλλαγή :)
    Συμφωνώ με την φίλη σου την δερματολόγο. Η Airol είναι μια πολύ καλή συνδυαστική λύση για την συσκευή δερμοαπόξεσης. Απλά θέλει προσοχή να μην ξεφλουδίσεις πολύ και να μην την χρησιμοποιείς τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια.
    Επίσης είμαι στην διαδικασία έρευνας για κάποια άλλα προϊόντα χρήσης με βιταμίνες και αναπλαστικούς παράγοντες με το dermaroller. Μόλις αποκρυσταλλώσω άποψη θα παραγγείλω να τα τεστάρω και εάν είναι καλά θα σας ενημερώσω. Φιλιά και καλή σου εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρία καλησπέρα, παρέλαβα το dermaroller και μου αρέσει πάααααρρα πολύ. Το δερμα μου είναι πιο λαμπερο και σφρυγιλό. Θα ου πω πως το κάνω εγώ και άν ειναι σωστή η διαδικασία.
    1.Πλένω το προσωπό μου
    2.Ριχνω οινοπνευμα στο dermaroller
    3.Βάζω φυσικό τζελ αλόης και περνάω το dermaroller
    4.Μετά βάζω bepanthol την κλασική και
    6. Καθαριζω τη συσκευή.
    Τα προιοντα που χρησιμοποιώ είναι κατάλληλα? Αλλά είναι οικονομικά. Εννοώ κάνουν δουλειά ή θα πρέπει να πάρω υαλουρικο κτλ που αναφέρεται και σεις? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Evi μια χαρά τα κάνεις :)
    Υπάρχουν ασφαλώς πολλά άλλα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το demraroller. Εγώ δοκιμάζω διάφορα τώρα σε συνδυασμό με την Facemate. Το πιο σημαντικό είναι να είναι αγνά και χωρίς πρόσθετα γιατί περνάνε πιο βαθιά μέσα στην επιδερμίδα. Μπορείς να διαβάσεις ένα άρθρο για το που μπορείς να βρεις φυσικά καλλυντικά εδώ
    Μόλις ξεμπλέξω από κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που με τρέχουν αυτό το διάστημα θα γράψω ένα άρθρο με εναλλακτικά προϊόντα για to dermarolling πέρα από τα βασικά που χρησιμοποιείς τώρα. Προς το παρόν δες το άρθρο και αν βρεις κάτι στο κατάστημα που προτείνω που να σου αρέσει ή να ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με dermarolling που θα ενισχύσει εννοείται κατά πολύ την δράση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλημέρα Μαρία! τελικά αποφάσισα να πάρω το dermaroller απλα επειδη θελω να κανει κ για σώμα μου προτείνεις το 1μμ? υπάρχει κάποιο σιτε να το αγοράσω απο Ελλάδα? η ίσως απ την ρασελ? (δε ξέρω αν πουλάει, εστειλα ενα μαιλ δε ξερω αν το εχει λάβει). θα με ενδιέφερε και υαλουρονικο μπορώ να το βρω στο φαρμακειο? και τι ειναι καλυτερο να βαζω πριν κ τι μετά τη χρηση? προτιμω να αγοράσω τα πραγματα από ελλαδα γιατι θα μπερδευτώ με τα αγγλικα δυστυχως.

    http://viewitem.eim.ebay.gr/540-Dermaroller-Titanium-Skin-Acne-Roller-Microneedle-Loss-Wrinkles-Face/160813111536/item αυτο πως σου φαινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η Ρασέλ ξέρω πως έχει κάποια τρεχάματα το τελευταίο διάστημα και μάλλον γι' αυτό άργησε να δει τα mail της. Δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες...
    Αν βιάζεσαι μπορείς να παραγγείλεις από το link που αναφέρεις. Να ξέρεις όμως ότι χρειάζεσαι paypal για το ebay.
    To 1.00mm είναι εντάξει για το σώμα που το θέλεις.
    Για τα προϊόντα γράφω στο άρθρο. Γενικά διάλεξε φυσικά προϊόντα με ουσίες που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πως σου φαινεται Μαρια αυτο το λαδι για χρηση με το dermaroller στο σωμα?
    http://www.apivita.com/hellas/body/anticellulite/ladi-masaz-gia-kyttaritida-kai-topiko-paxos.html
    Λες ν αρχισω να τρεχω με το κοκκινο πιπερι? χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κατερίνα έχει πολύ καλά συστατικά. Πράγματι μπορεί να είναι θέμα η χρήση του με το dermaroller αλλά δοκίμασε το σε μια μικρή περιοχή να δεις αν θα σε ενοχλήσει. Αν δεν νιώσεις ιδιαίτερα δυσφορία και το αντέχεις φαίνεται να είναι καλός συνδυασμός. Επίσης να ξέρεις πως για την κυτταρίτιδα το καθημερινό ξηρό βούρτσισμα δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα Μαρία!
    Θα ήθελα να αγοράσω ένα dermaroller αλλά εχω μπερδευτεί με τις πληροφορίες στο διαδύκτιο. Το αυθεντικό κοστίζει περίπου 110 ευρώ και στο amazon κυμαίνεται από 19 ως 55. Επίσης διάβασα για την κ. Ράσελ. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της?
    Είμαι 47 ετών, δασκάλα χορού, γυμνάζομαι καθημερινά, είμαι λεπτή με λευκό και λεπτό δέρμα. τον τελευταίο καιρό έχω χαλάρωση. Να πάρω 2 dermarollers? 1.00mm για το πρόσωπο και 2.00mm για το σώμα?
    Συγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου και τις γνώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Kleio προσωπικά θεωρώ κοροϊδία να δώσω τόσα λεφτά για dermaroller ακόμα και αν είναι καλύτερο που δεν το νομίζω.. Μια χαρά κάνουμε την δουλειά μας χιλιάδες γυναίκες που χρησιμοποιούμε τα πιο οικονομικά μοντέλα. Δεν υπάρχει λόγος στην αρχή τουλάχιστον να πάρεις και τα δύο. Το 1.00mm κάνει και για πρόσωπο και για σώμα. Κάνε απλά πιο απαλά στο πρόσωπο και λίγο πιο δυνατά στο σώμα και θα είσαι οκ :) Αργότερα αν εξοικειωθείς καλά με την χρήση και δεις ότι χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο δυνατό για το σώμα παίρνεις και το 2.00 mm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΚΙΔΕΣ?΄Η Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το σημαντικό στο dermaroller είναι ο μικροτραυματισμός που δημιουργείται στην επιδερμίδα που την αναγκάζει να ξεκινήσει την διαδικασία επούλωσης και δημιουργία κολλαγόνου καθώς και η βαθύτερη διείσδυση των ουσιών που θα απλώσουμε πριν ή μετά το dermarolling.
    Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα κατ' εμέ και πιθανώς να επηρεάζουν το πολύ το 5-10% του αποτελέσματος. Άλλοι λένε πως το χειρουργικό ατσάλι είναι το καλύτερο, άλλοι ο χαλκός κτλ... κτλ.
    Πόσο σημασία μπορεί να έχει αυτό στην όλη διαδικασία; Στην καλύτερη των περιπτώσεων... ελάχιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γεια σας! εγω εκανα dermaroller σε ιστιτουτο κ στο μειγμα μου εβαλαν υαλουρονικο και βιταμινη Ε. Απο παλιά χρησιμοποιω περιστασιακα βιτ.Ε στο σπίτι σαν μάσκα και βλέπω θεαματικά αποτελεσματα ως προς την υφη και την ελαστικοτητα του δερματος μου. Σπαω 1-2 καψουλες και τις αλέιφω στο δερμα μου. Μυριζει κάπως αλλα με ανταμειβει το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η βιταμίνη Ε είναι πολύ καλή αλά θέλει και προσοχή. Παλαιότερα που δοκίμασα να την βάζω καθημερινά μου δημιούργησε δερματίτιδα. Χρειάζεται μέτρο η χρήση της ιδιαίτερα σε ευαίσθητα δέρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΓΙΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ (SELAC).ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ειρήνη μου δυστυχώς όχι! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2:16 μ.μ.

    Μαρία καλησπέρα, θα θελα να αγοράσω το dermaroller και ήθελα να σε ρωτήσω τι μου προτείνεις να βάζω πριν και μετά. Ειμαι 40 ετών. Το προσωπό μου είναι ευαίσθητο και μεικτο. είναι πολύ λεπτό γιατι εχω αδυνατίσει πολύ, με πολλές ψιλές ρυτίδες. Επίσης να τα πάρω απο τη Ράσελ ή απο το amazon;
    Σε ευχαριστώ πολύ".
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Άννα καλύτερα να πάρεις από τη Ρασέλ για να σου στείλει μαζί και υαλουρονικό serum με βιταμίνες ειδικά φτιαγμένο για την δική σου επιδερμίδα να χρησιμοποιείς πριν και μετά το dermaroller.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα Μαρία.
    Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Περιμένω το dermaroller από το e bay. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω με ζελέ αλόης από το φύλλο του φυτού. Έχω αλόες στον κήπο μου και βάζω στο δέρμα μου (κ στο πρόσωπο κ στο σώμα), ειδικά το καλοκαίρι μετά την ηλιοθεραπεία και ενυδατώνει πολυ καλά. Κ πως να κάνω την εφαρμογή? Μαζί με το dermaroller ή μετά.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Έχω και εγώ αλόη φυσική και έχω χρησιμοποιήσει το ζελέ των φύλλων και πιστεύω πως είναι πολύ καλό συνδυαστικά με το dermaroller αλλά δυστυχώς κάποιες φορές το ένιωσα να ερεθίζει το δέρμα στο πρόσωπό μου και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Αλλά εγώ έχω και πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.... Δοκίμασε το, και αν δεν έχεις πρόβλημα ευαισθησίας χρησιμοποίησε το. Κόψε το φύλλο στην μέση ώστε να αποκαλυφθεί όλη η εσωτερική επιφάνεια και κάνε μασάζ στην επιδερμίδα μέχρι να νιώσεις ότι υπάρχει πάνω της αρκετή αλόη. Πέρνα με το dermaroller και μετά πάλι αλόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα Μαρία.
    Πρώτα πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω για τις πολύτιμες συμβουλές σου.
    Χθες το βράδυ χρησιμοποίησα το dermaroller για πρώτη φορά. Στο πρόσωπο έβαλα το serum της apivita με υαλουρονικό οξύ και αλόη και μετά την αναπλαστική της avene Cicalfate. Στο σώμα έβαλα φύλλο αλόης. Παρουσιάστηκε μόνο ένας μικρός ερεθισμός στο εσωτερικό του χεριού.
    Πιο πάνω στα σχόλια παραπέμπεις σε ένα link της Ράσελ για μια συνταγή για λάδι για την κυτταρίτιδα με αμυγδαλέλαιο, jojoba oil και αιθέρια έλαια. Αυτό το λαδάκι το χρησιμοποιούμε μαζί με το dermaroller ή μετά?
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λαδάκι πριν το dermaroller. Κάνε πρώτα λίγο μασάζ με το χέρι και μετά πέρασε με το dermaroller. Ακόμα καλύτερα κάνε πρώτα λίγο ξηρό βούρτσισμα μετά το μασάζ με το λάδι και μετά με το dermaroller. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που θα σου δώσει πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος1:41 μ.μ.

    Μαρία καλημέρα,
    Εχω παρει το dermaroller απο τη Ρασελ μαζί με τις κρέμες κτλ. Ειναι η 3η φορά που το χρησιμοποιησα και το προσωπό μου είναι άγριο, τραχύ, "γρατσουνάει" οταν το ακουμπας.Επίσης σε κάποια σημεία φαινεται σαν να ξεφλουδίζει.Εχουν περασει 3 μέρες και ακόμα δεν εχει συνέλθει τελείως. Που μπορεί να οφείλεται αυτό;εχεις καμιά ιδέα;
    Ευχαριστώ
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Άννα το κάθε δέρμα αντιδρά διαφορετικά στις θεραπείες, ιδίως αν είναι κάπως ευαίσθητο. Βασικά μην ξανακάνεις μέχρι να ηρεμήσει το δέρμα σου τελείως. Μετά δοκίμασε να κάνεις μια φορά την εβδομάδα μόνο και πολύ απαλά μέχρι να βρεις σταδιακά το maximum της χρήσης όσον αφορά την συχνότητα και την ένταση που θα ασκείς ώστε να έχεις αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γεια σου Μαρια, οι συμβουλες σου με εχουν βοηθησει πολυ! Χρειαζομαι την βοηθεια σου και παλι, ειμαι 28 και ειχω λιπαρο δερμα και ανοιχτοθσ πορουσ, καθε χρονο χειροτερευουν.. επισεισ εχς πολλεσ κοκκινιλες.Δοκιμασα το TCA και ειδα μια καλη διαφορα στο χρωμα και στη λιπαροτητα,αλλα δεν το απλωσα σωστα και σε μερικα σημεια ξεφλουδισα πιο βαθια και ειχα καλυτερα αποτελεσματα.Σκεφτομαι να αγορασω το dermaroller kai to Trilogy Rosehip Oil Antioxidant που ειχεσ προτεινει σε μια αλλη κοπελα, (μηπως ομωσ ειναι καλυτερο το advanced night repair tis ESTEE?) Εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο? οι κοκκινιλες με το dermaroller κρατανε μερες? Με το trilogy φοβαμαι μιπωσ κοκκινισει το δερμα μου πολυ, φαινεται λιγο ισχυρο. Σ'ευχαριστς πολυ Μαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρία το dermaroller δημιουργεί μια ερυθρότητα που κρατάει μερικές ώρες το πολύ ανάλογα πάντα με το μήκος των βελόνων και την ένταση που το ρολάρεις πάνω στο δέρμα. Το rosehip είναι πράγματι δυνατό και αν έχεις ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα με τάση να κοκινίζει εύκολα μπορεί να μην σου στρώσει καλά. Εξαρτάται πολύ από την κάθε επιδερμίδα πως θα αντιδράσει. Μόνο με την δοκιμή μπορείς να ξέρεις.
    Το advanced night repair της Estee είναι ένα καλό προιόν αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα δεις αποτέλεσμα στους πόρους. Γενικά οι μείωση των πόρων είναι πολύ δύσκολο θέμα να αντιμετωπισθεί μόνο με κρέμες. Τα peeling η δερμοαπόξεση και θεραπείες με ipl είναι οι πιο δραστικοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να τους μειώσεις. Επίσης κάπως βοηθούν και οι συσκευές υψίσυσχνων.
    Πιστεύω λοιπόν πως είναι καλύτερα να ψάξεις για λύση σε τέτοιες θεραπειές ή σε αντίστοιχες ατομικές συσκευές περισσότερο παρά σε καλλυντικά προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σου Μαρία, σε ευχαριστούμε για τις πολυτιμες συμβουλες σου..το site σου ειναι πραγματικός θησαυρός!!!
    Να σε ρωτησω κι εγω με την σειρα μου καποιες απορίες. Καταρχήν πήρα κι εγω το derma roller της εταιρείας filorga-αν εχεις υπόψη- δεν ξερω τι διαμετρο ακίδες εχει..πρεπει να εχει όμως λεπτές το πολυ 0.5 mm. Ειπα να αρχίσω από κατι ηπιο για δοκιμη. το εχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μεχρι τωρα και εχω ενθουσιαστεί. Ηθελα όμως και ενα για το σωμα (ραγαδες, κυτταριτιδα)με ποιο μεγαλη διαμετρο ακίδας, το οποίο αργοτερα μπορω να χρησιμοποιήσω και στο πρόσωπο. Ειδα αυτα στο amazon τα οποία εχουν και λαμπα led και θυμηθηκα την συσκευή που προτεινεις με λαμπα led(νομιζω aurora)..πες μου την γνωμη σου..τι χρωμα led να παρω για σωμα κ πρόσωπο?..1 mm είναι καλο απ οτι διαβασα παραπάνω για σωμα κ πρόσωπο
    Ευχαριστω εκ των προτερων
    περιμενω συντομα την απαντησή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Anthi μου dermaroller για το σώμα που μπορείς να χρησιμοποιείς και στο πρόσωπο προτίμησε αυτό με τις 1.00mm ακίδες. Τα leds είναι για εφφέ περισσότερο παρά για ουσιαστική επίδραση στην επιδερμίδα. Να εξηγήσω... με το dermaroller τελειώνεις σε 2-3 λεπτά, η φωτοθεραπεία με led ακόμα και με τις εξειδικευμένες πολύ πιο δυνατές συσκευές χρειάζεται 20 με 30 λεπτά την φορά 3-4 φορές την εβδομάδα για να δεις αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί το ελάχιστο φως αυτών των dermaroller να έχει κάποιο όφελος. Πάρε λοιπόν ένα απλό, είναι πιο οικονομικό και κάνει την ίδια δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπέρα Μαρια σχετικά με τις κεραλοιφες τι γνώμη έχεις .Μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο λιπαρό δέρμα μου σε συνδυασμό με dermaroller 1mm.Το ιστορικό μου : 15 χρόνια ταλαιπωρούμαι με την ακμή εχω κάνει τα πάντα!! και πάντα με δερματολόγους, απο χαπάκια ροακιουταν (3 διαφορετικές δοσεις- θεραπειεις), φυτικά κ χημικά πίλινγκ ,φαρμακευτικές κρέμες κ φτιαχτές ,χρήση φραξιον λειζερ,καθαρισμοί όλων των ειδών με πιο πρόσφατη τη δερματοαποξεση .Τώρα πια μπορω να πώ οτι ειμαι καθαρή!!Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το dermaroller ,σαν πρόληψη για ρυτίδες κ όχι μόνο....Παρέλειψα, ειμαι 32 ετών.Παραπάνω,ανέφερα την κεραλοιφη σαν βιολογικό προϊόν.Αυτα και ευχαριστω εκ των προτέρων . Mia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Maria μου εάν σου στρώνει εσένα καλά και νιώθεις την επιδερμίδα σου "ευχαριστημένη" συνέχισέ την. Οι κεραλοιφές είναι πολύ ευεργετικές αλλά δεν αρέσουν σε πολλά άτομα λόγω της λιπαρής υφής τους. Έχω και εγώ κεραλοιφή στο σπίτι αλλά δεν την χρησιμοποιώ στο πρόσωπο για αυτόν τον λόγο.
    Για το dermaroller από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα με ακμή πλέον, ασφαλώς και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Απλά να ξεκινήσεις σταδιακά με 2 φορές την εβδομάδα χρήσης και με μήκος βελόνων 0.5mm. Να προσέχεις επίσης πολύ την αποστείρωση της συσκευής και στην υγιεινή κατά την διαδικασία. Εάν όλα καλά και η επιδερμίδα σου δείχνει να δέχεται την θεραπεία χωρίς ερεθισμό μπορείς μετά να κάνεις πιο συχνά ή να δοκιμάσεις μεγαλύτερο μήκος βελόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπερα Μαρια,

    Καταρχην πολλα μπραβο για την πολυτιμη βοηθεια σου σε αυτο το θεμα.Θελω κι εγω να κανω τις ερωτησεις μου γιατι μπερδευτηκα λιγακι.
    Λοιπον θελω να αγορασω το dermaroller.http://www.amazon.co.uk/Professional-Needle-Roller-Stretchmarks-Regeneration/sim/B0085LP7HW/2/ref=pd_cp_beauty_sexpl .πες μου αν ειναι οκ.
    Επισης επειδη το θελω μονο για σωμα δεν καταλαβα τι πρεπει να βαζω πριν τη χρηση και ποια κρεμα μετα.Αν μπορεις δωσε μου καποια παραδειγματα και καποια link sto amazοn.

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Mary μια χαρά είναι η συσκευή. Όσον αφορά την κρέμα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις εξαρτάται αν σε ενδιαφέρει κρέμα για σύσφιξη η κυτταρίτιδα. Καλό πάντως είναι να πάρεις κάτι με όσο το δυνατόν πιο φυσική σύνθεση. Αυτήν στιγμή δεν μπορώ να το κοιτάξω αλλά στο κατάστημα lovelula θα βρεις μεγάλη ποικιλία φυσικών καλλυντικών ανάλογα με το πρόβλημά σου. Δες το σχετικό άρθρο εδώ
    Που μπορώ να βρώ 100% φυσικά καλλυντικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Επισης ηθελα να σε ρωτησω εαν αυτες οι αμπουλες για μεσοθεραπεια που υπαρχουν μπορουμε να τις χρησιμοποιησουμε με το roller.Αν τις απλωσουμε δηλ πρωτα και μετα χρηση του roller και στη συνεχεια τη συσφικτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mary μου ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άνετα αμπούλες μεσοθεραπείας.

      Διαγραφή
  67. Kαλημερα Μαρια.Τι κανεις?Εχασα την απαντηση σου για το dermaroller και δεν μπορω να την βρω.Σε παρακαλω μου την ξαναγραφεις?Σ'ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα θα βρεις την απάντησή μου εδώ (κάτω χαμηλά στα σχόλια) http://www.e-gynaika.com/2012/12/blog-post.html. Σου έχω βάλει εκεί και links στα προϊόντα που προτείνω.

      Διαγραφή
    2. Ενταξει Μαρια.Την βρηκα την απαντηση και τα παρηγγειλα κιολας.Αλλα πολλα μεταφορικα βρε παιδι μου.20 λιρες τα προιοντα και 13 τα μεταφορικα.Τελος παντων.Μηπως εχεις καμμια ιδεα γιατι χαλασε το dermaroller?Για να ξερω να μην επαναλαβω το ιδιο λαθος.Ευχαριστω πολυ για ολα και σε φιλω με πολλη αγαπη.

      Διαγραφή
    3. Πράγματι Έλενα τα μεταφορικά μερικές φορές για Ελλάδα από εξωτερικό ανεβάζουν το κόστος της αγοράς αρκετά... Εάν βρω κάπου με πολύ φτηνά μεταφορικά θα βάλω link στο άρθρο.
      Τώρα για το πρόβλημα που σου έβγαλε εσένα δεν ξέρω... Εμένα μια φορά μου έπεσε κάτω και χρειάστηκε να το αλλάξω γιατί στράβωσε και κανα δυο άλλες γιατί οι βελονίτσες μετά από χρήση είχαν κάπως αμβλυνθεί. Πάντως με το οινόπνευμα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί και εγώ έτσι το απολυμαίνω. Άστο απλά μετά να στεγνώσει καλά πριν το αποθηκεύσεις.

      Διαγραφή
  68. Γεια σας
    Είμαι 35 ετών. έχω σημάδια στο πρόσωπο από ακμή που εμφάνισα λόγω θυρεοειδή. Επίσης μου έμεινε και λίγο φούσκωμα κάτω από τα μάγουλα. Θα πάρω το dermaroller. Τι προϊόντα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω παράλληλα? Προτιμώ προϊόντα οργανικά. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γεια σας
    Είμαι 35 ετών. Έχω σημάδια στο πρόσωπο από ακμή. Θα χρησιμοποιήσω το dermaroller. Ποια προϊόντα μου είναι κατάλληλα να χρησιμοποιήσω πριν κ μετά? προτιμώ οργανικά.
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maro διάβασε το σχετικό post http://www.e-gynaika.com/2012/12/blog-post.html για μια αγωγή ουλών ακμής σε συνδυασμό με dermaroller. Πιστεύω πως θα σε καλύψει πλήρως :)

      Διαγραφή
  70. Καλησπέρα Μαρία, είμαι 22 χρ. και έχω ξηρό και λιπαρό δέρμα στο σημείο ''Τ''. θα ήθελα το dermaroller για να έχω μια λαμπερή επιδερμίδα. Έχω δυο ουλές οι οποίες έγιναν σε μικρή ηλικία και εναν τραυματισμό από ενα σπυράκι επειδή ίσως ήταν φλεγμονώδες, το οποίο ακόμη δε μου έχει περάσει και φαίνεται σαν ουλή που δε λέει να επουλωθεί.Δεύτερον θα ήθελα να σε ρωτήσω το roller κανει και για εξαφάνιση κηλίδων; τι μέγεθος ακίδων να πάρω για το πρόσωπο και τι για το σώμα που έχω μερικές ραγάδες από την εφηβεία; όσο για τα συνοδευτικά serum και κρέμες έχω μπερδευτεί με τόσες που υπάρχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή διάβασε αυτό το post..
      Ουλές ακμής; Αποτελεσματική Αγωγή για την Αντιμετώπισή τους.
      όπου αναφέρω μια νέα αποτελεσματική αγωγή για ουλές χρησιμοποιώντας το dermaroller και μια ειδική κρέμα.

      Διαγραφή
  71. Καλησπέρα κ. Μαρία..είχα στείλει μειλ στην κ. Ράσελ για μια παραγγελία σχετικά με το dermaroller..Την πρώτη φορά μου απάντησε και είπε πως θα με πάρει τηλ. να μου πει την τιμή για ένα από τα προϊόντα ,όμως δεν επικοινωνήσαμε..έτσι της ξανα έστειλα μήνυμα με την παραγγελία και δεν έχω πάρει απάντηση. Τι άλλο να κάνω για να τη βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή μου πότε της μίλησες: Είχε ένα δυσάρεστο συμβάν στην οικογένεια και ίσως δεν είχε χρόνο να κοιτάξει το mail της. Απαντά πάντα αλλά καμιά φορά συμβαίνουν και απρόοπτα που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας. Κάνε λίγο υπομονή λοιπόν μερικές μέρες και αν δεν απαντήσει στείλε ξανά το mail η ενημέρωσε εμένα μέσω της φόρμας επικοινωνίας. θα κοιτάξω να μιλήσω και εγώ αύριο μαζί της και θα την ενημερώσω σχετικά.

      Διαγραφή
  72. Της έστειλα πριν 5 μέρες.. καταλαβαίνω . Σίγουρα υπάρχουν και τα απρόοπτα. Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμη και αν δεν απαντήσει θα σας ειδοποιήσω και από δω. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. αγορασα το δερμαρολλερ των 2mm για το σωμα,συγκεκριμενα για τους γλουτους.ειναι καλο αυτο το μεγεθος??γαιτι καπου διαβασα οτι πρεπει να ρησημοποιειτε μονο απο γιατρους!!ενω καπου αλλου οτι μπορουμε να το χρησιμοποιουμε και στο σπιτι γιατι για το σωμα το μικροτερο των 2 mm δεν κανει δουλεια!!τι ισχυει τελικα??επισησ θελω να μου προτεινεις καποια κρεμα με φυσικη συσταση κατα της κυταριτιδασ που να χρησιμοποιω μαζι με το ρολερ,εχεισ κατα νου καποια καλη??εγω βρηκα στο ιντερνετ καποια φιαλιδια ''μεσοθεραπειας'' της fusion με καρντιτνη καφεεινη καιο αλλα,μπορω αυτα να τα χτησημοποιησω μαζι με το ρολερ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αννα τα 2mm είναι αρκετά επεμβατικό μήκος και το φοβάμai για χρήση στο σπίτι. Αν το δοκιμάσεις πάντως βάλε φυσιολογικό ορό κατα την εφαρμογή και αμπούλες αδυνατίσματος είτε τις fusion είτε τις Dermedics μετά από 5 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.