Ασκήσεις Προσώπου της Carole Maggio για Αντιγήρανση και Ομορφιά

Οι ασκήσεις προσώπου της Carole Maggio είναι μια σειρά από ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσετε την χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες με τη βελτίωση του μυϊκού τόνου στο πρόσωπο.
Η Carole ισχυρίζεται ότι οι ασκήσεις της είναι πολύ περισσότερο από αντιγηραντικές αλλά ότι μπορούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να αλλάξει η όψη μας. Σύμφωνα με την Carole τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 7 μόλις ημέρες ασκήσεων.
Οι κριτικές από γυναίκες αλλά και άντρες που ακολουθούν το πρόγραμμα είναι εξαιρετικές. Σe forums αλλά και στο amazon που διατίθεται το βιβλίο της  Carole Maggio Facercise  έχει λάβει  μέσο όρο 4.5 από 5 αστέρια από τα εκατοντάδες άτομα που το έχουν αγοράσει.

Μπορείς να δεις εδώ τις κριτικές.  Έχω ξεκινήσει και εγώ δοκιμαστικά τις ασκήσεις που δίνουν όγκο στα ζυγωματικά και μειώνουν γεμίζουν την περιοχή κάτω από τα μάτια.  Αν και έχω μόνο 10 μέρες που ξεκίνησα και ομολογώ ότι δεν τις κάνω  ευλαβικά κάθε μέρα  μπορώ σχεδόν να ορκιστώ ότι έχω  ήδη δει μια μικρή βελτίωση! Ιδέα μου; δεν ξέρω... αλλά θα συνεχίσω και θα μπορώ να είμαι πιο σίγουρη στο επόμενο διάστημα. 
Παρακάτω έχω βάλει εκπαιδευτικά βίντεο για 14 βασικές ασκήσεις της Carole. Μόλις μάθετε τις κινήσεις, παίρνει περίπου 11 λεπτά για να τις εκτελέσετε όλες. Η Carole βέβαια προτείνει να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις σε αυτήν την ακριβή σειρά δύο φορές την ημέρα για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ενημέρωση 16/02/2012- Δυστυχώς τα βίντεο με τις ασκήσεις αποσύρθηκαν από το You Tube λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων και έτσι αναγκάστηκα να τα αφαίρεσω και από εδώ. Τι κρίμα...  Για να μην αφαιρέσω όμως όλο το άρθρο εβαλα απλά ένα ενημερωτικό βίντεο με την Carole στις ειδήσεις όπου μιλάει για το πρόγραμμά της.



Όσες ενδιαφέρεστε για τις ασκήσεις μπορείτε να  αγοράσετε το σετ dvd της Carole Maggio Ultimate Facercise στο amazon με όλες τις ασκήσεις.

49 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8:07 μ.μ.

    Εγώ δοκίμασα την άσκηση 4 για μείωση του βαθουλώματος κάτω από τα μάτια, δεν την έχω κάνει πολλές φορές, αλλά ο τρόπος που γίνεται η άσκηση με φόβισε πως θα κάνω ρυτίδες, έτσι δεν τη συνέχισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνεται σωστά δεν δημιουργεί ρυτίδες. Η σύσπαση πρέπει να είναι μικρή, να την αισθάνεσαι στο μυ δημιουργώντας μια σχετική αντίσταση με τον δείκτη και όχι τόσο εξωτερικά στην επιδερμίδα.
      Αν όμως δεν αισθάνεσαι άνετα και την φοβάσαι δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις. Σκοπός είναι να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, που μεταξύ άλλων, ακόμα και κατα την διαδικασία να μας κάνουν να νιώθουμε θετικά και όχι να μας αγχώνουν!

      Διαγραφή
  2. Καλημερα Μαρια.Τι κανεις;Κανω τις ασκησεις της Carole,σιγουρα πανω απο 10 μερες,και ειμαι σιγουρη οτι ειδα διαφορα στο διπλοσαγονο και στο οβαλ του προσωπου.Νομιζω οτι και τα ματια μου "ανοιξαν".Ποσο καιρο πρεπει να τις κανουμε;Ευχαριστω και φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Έλενα, Τι μου κάνεις;
      Μπράβο σου! Χαίρομαι για τα αποτελέσματα που είδες ήδη. Είναι πολύ ενθαρρυντικό! Έχω δει και εγώ κάποια διαφορά κάτω από τα μάτια που είναι και δύσκολο σημείο!
      Δεν υπάρχει περιορισμός στο διάστημα που πρέπει να κάνεις τις ασκήσεις. Απλά νομίζω πως όταν δεις το αποτέλεσμα που θέλεις μπορείς να κάνεις συντήρηση δυο φορές την εβδομάδα. θα το κοιτάξω όμως μόλις βρω λίγο χρόνο μέσα στο ΣΒ γιατί δεν είμαι και εντελώς σίγουρη. Εάν ισχύει κάτι διαφορετικό θα συμπληρώσω εδώ.

      Διαγραφή
    2. OK.Mαρια.Ευχαριστω.Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.Υπαρχει τιποτα ειδικο για τα πανω βλεφαρα;Α...και κατι αλλο.Η κρεμα ματιων του Perricone που ειχα παρει δεν ειναι αυτη που συστηνεις.Μπορει κι αυτο να επαιξε ρολο.

      Διαγραφή
    3. Ελενα ειδική κρέμα για τα πάνω βλέφαρα δεν γνωρίζω. Ολες οι κρέμες ματιών πάντως μπαίνουν και στα κάτω και στα πάνω βλέφαρα.Αλήθεια ποια κρέμα του Perricone είχες πάρει εσύ;

      Διαγραφή
    4. Δεν θυμαμαι πως την λεγανε.Παντως δεν ειχε το "lift".

      Διαγραφή
  3. Ουφ κρίμα που δεν καταφέρνω αυτές που αφορούν τα μάτια. Αντι τους μύες των ματιών μου νιώθω τα φρύδια μου να συνοφρυώνονται σε κάθε άσκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Εύα μου για τα αποτελέσματα που βλέπεις! Σε ευχαριστούμε και για την ενημέρωση μιας και είναι πολύ χρήσιμο να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις εντυπώσεις μας από αυτά που δοκιμάζουμε... keep it up :)

      Διαγραφή
    2. Kαλημερα Μαρια.Τι κανεις;Επειδη δεν ειδα το μηνυμα μου το ξαναγραφω.Αν το εχεις παρει ζητω συγγνωμη.Θα ηθελα απο αυτες τις κρεμες ματιων που προτεινεις να μου ξεχωριζες μια.Για συσφιξη,αντιγηρανση και σακκουλες.Επισης καποια καλη μασκα ματιων και προσωπου[και για λιπαροτητα]ακομα και σπιτικες.Την ασπιρινη την κανω.Σ ευχαριστω παρα πολυ.

      Διαγραφή
    3. Έλενα το είδα το προηγούμενο μήνυμα αλλά απαντώ συνέχεια σε τόσα σχόλια και email που δεν προλαβαίνω να απαντά σε όλα άμεσα. Δεν τα ξέρω πάντοτε όλα όσα με ρωτάτε και πρέπει να ρίξω μια ματιά στα συστατικά των κρεμών και στις ανάγκες σας για να σας προτείνω κάτι κατάλληλο. Μην ξεχνάτε πως εργάζομαι, έχω οικογένεια και ένα σωρό υποχρεώσεις στην καθημερινότητά μου. Με αγχώνεται βρε κορίτσια μερικές φορές με την ανυπομονησία σας... Τεσπά....
      Κοίτα λίγο στο άρθρο για τις κρέμες ματιών εδώ:
      http://www.e-gynaika.com/2012/01/blog-post.html
      Δεν μπορώ να εγγυηθώ για καμιά από τις κρέμες γιατί ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στα συστατικά αλλά για αυτά που θέλεις εσύ προτείνω τις: 1. Murad Resurgence Renewing Eye Cream ή την 2.Barefoot Botanicals Rosa Fina Revelation Intensive Eye Serum ή την 3. StriVectin SD Eye Cream
      Για μάσκα πάρε τα Anti Wrinkle Under Eye Gel Patches. Μάσκα προσώπου πάρε αυτή έχει εξαιρετικές κριτικές: Dead Sea Spa Magik Algimud Face Mask.
      Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στο amazon widget που έχω βάλει στο τέλος του άρθρου για τις κρέμες ματιών.
      Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
    4. Καλημερα Μαρια.Σ ευχαριστω πολυ και συγγνωμη που σε πιεσα.Τωρα εχω αλλες αποριες....!!!!!Τα patches ειναι για μια φορα το καθενα;καθως και η μασκα για το προσωπο ειναι σε φακελακι;μια δοση;γιατι δεν ξερω ποσα να παραγγειλω.Ευχαριστω και παλι.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα Έλενα,
      Δεν πειράζει, απλά οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητά μου είναι πολλές, μερικές φορές δεν προλαβαίνω ούτε καν τα απαραίτητα και πολύ περισσότερο να απαντώ έγκαιρα σε όλα τα σχόλια, με αποτέλεσμα να στρεσάρομαι αρκετά...
      Κάνω όμως ότι μπορώ :)
      Λοιπόν, οι μάσκες ματιών έχει 8 patches. Πάρε μία ή δύο συσκευασίες όχι παραπάνω για να δεις πρώτα αν σου στρώνουν καλά και είσαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Η μάσκα είναι σε σκόνη και απ΄ότι είδα φτάνει για τρεις μάσκες προσώπου οπότε πάρε επίσης δύο συσκευασίες για αρχή και βλέπεις... Αν τις πάρεις θα ήθελα να μου γράψεις οπωσδήποτε πως σου φάνηκαν. Έχουν εξαιρετικές κριτικές στο Amazon από άλλες γυναίκες που τις χρησιμοποιούν αλλά θα ήθελα να μάθω και τις δικές σου εντυπώσεις.
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
    6. Το ξέχασα...ναι τα patches είναι μιας χρήσης.

      Διαγραφή
    7. Kαλησπερα Μαρια.Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα!!!!Τι παραξενο για μενα....Δεν μπορω να παραγγειλω.Μου λεει συνεχεια να αλλαξω τον τοπο αποστολης.Τρεις φορες τον αλλαξα[εβαλα και το Greece διπλα στην πολη]αλλα τιποτα.Τι να κανω;κανω κατι λαθος;

      Διαγραφή
    8. Έλενα δεν μπορώ να ξέρω τι κάνεις λάθος στην φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σου. θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα εγγραφή στο amazon με τα στοιχεία της διεύθυνσής σου έτσι ώστε κάθε φορά που θέλεις να αγοράσεις κάτι απλά να κάνεις Login (σύνδεση δηλαδή) στον λογαριασμό σου. Στην φόρμα εγγραφής απλά φρόντισε να χρησιμοποιείς λατινικούς χαρακτήρες. Αν δεν δέχεται την φόρμα δες μήπως κάποια πεδία μετά την προσπάθεια υποβολής στα δείχνει με κόκκινο χρώμα. Αυτά υποδεικνύουν που έχεις κάνει λάθος.
      Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο τρόπο να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν προσπαθήσεις ξανά προσπάθησε να βρεις που είναι ακριβώς το πρόβλημα και γράψε μου πάλι.

      Διαγραφή
    9. Ολα τα εκανα οπως τα λες.Στο τελος ,στην παραγγελια,μου το βγαζει αυτο.Τελος παντων.Θα ξαναπροσπαθησω.Θελω να σε ρωτησω για τον Tom Venuto.Αυτο το προγραμμα 49ημερων τι ειναι;διατροφη;ασκησεις;υπαρχει σε dvd;το βιβλιο του υπαρχει στα Ελληνικα;γιατι δεν νομιζω τα Αγγλικα μου να ειναι επαρκη για να διαβασω ενα τετοιο βιβλιο.Απο την πρωτη φορα που τον διαβασα εδω σε σενα εστειλα το e-mail μου και μου στελνει συνεχεια ειδοποιησεις αλλα δεν τις διαβαζω αφου δεν ξερω το βιβλιο τι λεει.Ευχαριστω!

      Διαγραφή
    10. Ελενα τι ακριβώς θέλεις να πάρεις από το amazon; πες μου μήπως μπορέσω να το βρώ αλλού για να το πάρεις.
      Το βιβλίο του Tom venuto είναι καταπληκτικό. Εγω το έχω αγοράσει εδώ και χρόνια και από εκεί έμαθα όλα όσα πρέπει για την σωστή διατροφή και άσκηση.Σωστές συμβουλές, βασισμένες σε φυσικές μεθόδους, χωρίς φανφάρες, και αν το ακολουθήσεις το πρόγραμμα έχεις αποτέλεσμα 100 %. Το θέμα είναι ασφαλώς να ακολουθήσεις την μέθοδο, διατροφή, αεροβική και βάρη. Πάντως είναι η βίβλος του fitness, ασυζητητί!
      Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει στα ελληνικά και αν δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά δεν μπορείς να το διαβάσεις. Δεν έχει νόημα να είσαι και στην λίστα του email του. Την επόμενη φορά που θα πάρει mail πήγαινε στο κάτω μέρος του mail και πάτα το link για unsunscribe. Έτσι θα σταματήσουν να σου έρχονται ενημερωτικά άρθρα.

      Διαγραφή
    11. Καλημερα Μαρια.Τελικα το προβλημα ηταν στις εταιρειες.Αλλαξα εταιρειες και τα στελνουν κανονικα.Μου φανηκαν λιγο ακριβα στην τελικη[πρωτη φορα παραγγελνω].Για 2 patches και 2 μασκες 33 ευρω με τα εξοδα.Τι λες και συ;

      Διαγραφή
    12. Μπράβο Έλενα! :)
      Τα patches, η κάθε συσκευασία έχει μέσα 4, σύνολο 8 και η 2 μάσκες θα σου δώσουν 6-8 εφαρμογές. Βασικά τα μεταφορικά είναι που ανεβάζουν το κόστος αλλά και πάλι έχω δώσει εδώ στην Ελλάδα, για τα patches ματιών της Estee Lauder 35 ευρώ. Με διπλάρωσε η πωλήτρια όταν πήγα να πάρω την Idealist για το πόσο εκπληκτικά είναι! Τελικά μου δημιούργησαν ερεθισμό και κοκκινίλα (το έχω πει έχω και πολύ ευαίσθητο δέρμα...) Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη και πλήρωσα τόσα λεφτά.... :( Οπότε όχι, δεν νομίζω πως είναι ακριβά αρκεί όμως να κάνουν δουλειά. Οι κριτικές πάντως και για τα δύο είναι εξαιρετικές! Θα περιμένω λοιπόν και τις δικές σου εντυπώσεις σου με αγωνία.
      Μπορεί να μοιράζομαι τις δικές μου εμπειρίες μαζί σας αλλά ενδιαφέρομαι πολύ να μαθαίνω και τα δικά σας αποτελέσματα. Έτσι θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα διάφορα προϊόντα.

      Διαγραφή
    13. Kαλημερα Μαρια.Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι μεγαλο το βιβλιο του Tom Venuto για να το δωσω να μου το μεταφρασουν.Εσυ που το εχεις στα χερια σου θα μπορουσες να ρωτησεις σε ενα γραφειο ποσο θα κοστισει;οποτε μπορεσεις.Και αν ειναι μια λογικη τιμη σου στελνω τα χρηματα και μου στελνεις την μεταφραση.Ζηταω παρα πολλα;

      Διαγραφή
    14. Ελενα το βιβλίο είναι τεράστιο 340 σελίδες και η μετάφραση πανάκριβη! Δεν σε συμφέρει με τίποτα! Διάβασε τα άρθρα μου στην κατηγορία Bodybuilding, fitness, διατροφή και θα βρεις αρκετές πληροφορίες για να ξεκινήσεις. Αν κάνεις αυτά που γράφω θα δεις σίγουρα διαφορά. Το βιβλίο βέβαια έχει πολύ πιο δομημένη και είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο αλλά και πάλι δεν μπορώ να δικαιολογήσω το πιθανό κόστος μετάφρασης!

      Διαγραφή
    15. Ενταξει Μαρια.Σ ευχαριστω πολυ.Θα δω αυτα τα αρθρα σου.

      Διαγραφή
    16. Kαλησπερα Μαρια.Τι κανεις;Θα ηθελα να σε ρωτησω την διαφορα αναμεσα στο gorgeous και στο TCA που κανει η Ρασελ και ποιο ειναι το καλυτερο.Επισης μετα το peeling βαζουμε αναπλαστικη;Ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
    17. Elena το gorgeous το δίνουν σαν πιο δυνατό. Πάντως δεν είδα καμμιά τρελλή διαφορά αλλά πιθανά γιατί το δέρμα μου ήταν ήδη εξοικειωμένο με το πιο ελαφρύ. Επίσης επειδή (μόλις πριν από μια εβδομάδα) το έκανα για πρώτη φορά και ήμουν επιφυλακτική έβαλα μικρή ποσότητα και μια φορά ενώ με το lunch το έκανα την πρώτη φορά δύο φορές απανωτές και έτσι παρατήρησα πιο έντονη απολέπιση. Λογικό όμως...
      Έχω την εντύπωση όμως ότι το gorgeous δημιουργεί μια πιο έντονη σύσφιξη. Αλλά όλα αυτά είναι ξέρεις ...μικροδιαφορές που δεν μπορείς να μετρήσεις με ακρίβεια. Πάντως την επόμενη φορά θα το κάνω δύο απανωτά βράδια να δω τι θα γίνει...

      Φαντάζομαι και της Ρασέλ το ίδιο θα είναι απλά εγώ ξεκίνησα με τα συγκεκριμένα.Όταν μου τελειώσουν θα δοκιμάσω και της Ρασέλ.

      Μετά το peeling δεν βάζεις τίποτα. Εγώ όμως το αμέσως επόμενο διάστημα όταν νιώθω το δέρμα να τραβάει πολύ και ξηρό βάζω λίγη ενυδατική.

      Διαγραφή
  5. Μπήπως πρόλαβε κάποια να κατεβάσει τα βιντεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mαρία, καλή σου μέρα. Ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση που δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα, αλλά ευρύτερη σχέση με το θέμα της αντιγήρανσης. Τι γνώμη έχεις για το Baltic Collagen?
    http://www.balticcollagen.com/home-page.html
    Έχει πολύ καλές κριτικές στο διαδίκτυο, αλλά, δυστυχώς, όχι αρκετές, σε σημείο ορισμένα μέλη των forum στα οποία σχολιάζεται η συγκεκριμένη σειρά, να πιστεύουν ότι οι καλές κριτικές είναι "στημένες"... Παρόλα αυτά, έχει και 5 καλά reviews στο makeupealley.

    Θα περιμένω τη γνώμη σου, όταν βρεις τον χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Miranda μου έριξα μια ματιά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Οι κριτικές στο makeupalley μου κάνουν επίσης λίγο υπερβολικές... δεν ξέρω. Το κολλαγόνο είναι old news, τα μόριά του είναι μεγάλα και δεν μπορούν να διεισδύσουν στην επιδερμίδα για να την ανανεώσει. Τώρα δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι πράγματι βρήκαν τρόπο να το ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο. Θέλει περισσότερο ψάξιμο για να αποκρυσταλλώσω άποψη αλλά δεν έχω τον χρόνο να αφιερώσω για πιο εκτεταμένη έρευνα, τουλάχιστον όχι τώρα και για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Αν το δοκιμάσεις πάντως πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω τις εντυπώσεις σου.

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το είχα διαβάσει κι εγώ για τα μόρια του κολλαγόνου, αλλά μου κίνησαν την περιέργεια οι ισχυρισμοί των υπεύθυνων του Baltic collagen... Ισχυρίζονται ότι ακόμα δεν έχει κερδίσει την ευρύτερη αναγνώριση που αξίζει το προϊόν. Αν τελικά το τολμήσω θα σε ενημερώσω! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Μαρία! Εδώ και τρία χρόνια κάνω τις ασκήσεις αυτές και έχουν αποτέλεσμα. Ειδικά αυτή για τα ζυγωματικά, το πιγούνι και το λαιμό. Υπάρχουν βέβαια στο διαδίκτυο κι άλλες ασκήσεις προσώπου πολύ καλές. Πρέπει να τις κάνεις συστηματικά όμως, και με σωστό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maro σε ευχαριστούμε πολύ για την κατάθεση της εμπειρίας σου. Είναι όπως λες σημαντικό να κάνεις τις ασκήσεις συστηματικά και για μεγάλο διάστημα. Εγώ πάλι δεν είμαι και ιδιαιτέρα καλή σε αυτό μιας και μονίμως παλεύω με τον χρόνο και τις υπόλοιπες καθημερινές μου υποχρεώσεις. Ενώ για ένα διάστημα ξεκίνησα με όρεξη έκανα τις ασκήσεις και είχα αρχίσει να βλέπω αποτέλεσμα μετά τις παράτησα... Είναι πάντως γεγονός πως αν και δεν σταματούν τον χρόνο πολλές γυναίκες μαρτυρούν πως έχουν δει ορατά αποτελέσματα στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών ιδίως στα ζυγωματικά. Οπότε αν μπορείς να κρατήσεις το πρόγραμμα αξίζει να το ακολουθείς.

      Διαγραφή
  9. Μαρια εχω πεισθει οτι οι ασκησεις αυτες βοηθανε το προσωπο.Πριν κανα μηνα αγορασα καταλαθος το βιβλιο γιατι νομιζα οτι ειναι dvd(ειμαι πολυ εξυπνη,το χουμε πει:)) )Το βιβλιο ειναι για γνώστες τελειων αγγλικων και παλι δεν ειναι σιγουρο.Εγω θελω κατι σαν τα βιντεακια που μας ειχες βαλει.Ψαχνω στο amazon ebay ενα καλο dvd αλλα δεν ξερω ποιο να παρω (maggio)οι τιμες ειναι απο 10 ευρω αλλα εχει και με 50+.Ποιο ειναι το σωστο??? help!!!!Οποτε μπορεις,οποτε βρεις χρονο βαλε καλη μου ενα λινκ να καταλαβω ο στουρνος ποιο εχει τις σωστες ασκησεις.Ευχαριστω,Mαρακι μου για τον κοπο που θα κανεις(οποτε μπορεις)Καλο υπολοιπο καλοκαιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kiki μου κοίταξα στο Αμαζον της Αγγλίας και δεν βρήκα το πρόγραμμα ασκήσεων διαθέσιμο σε dvd, το βρήκα όμως στο Amazon της Αμερικής εδώ: Carole Maggio Ultimate Facercise (PAL) DVD. Ελπίζω μόνο να το στέλνουν Ελλάδα.
      Φιλιά και περιμένω εντυπώσεις :)

      Διαγραφή
  10. Μαρια σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Εννοειται οτι θα σου γραψω τις εντυπωσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρια εφυγε το σχολιο χωρις να το επεξεργαστω.Σε ευχαριστω ξανα σορρυ για την γκρινια μου(τα πηρα)Καλο φθινοπωρο να χουμε οπου να ναι μπαινει.Το σαιτ ειναι καλυτερο τωρα.Στην αρχη δεν ηξερα πως να βρω τις παλιες αναρτησεις.Εγραψα ομως στην αναζητηση τι ηθελα και μου βγαλε τρεις τεσσερις αναρτησεις.Ειναι σουπερ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρια μου καλοριζικο (η νεα εμφανιση) το σαιτ σου.
    Μπαινω κατευθειαν στο θεμα.Αποτυχια το dvd μολις πεταξα 50 ευρω.Λοιπον εχει μεσα τρια δισκακια, μονο το ενα εχει εικονα τα αλλα δυο ειναι ηχητικα μονο.Αγγλικα δεν ξερω τοσο τελεια για να καταλαβαινω τα παντα.Αυτο που εχει εικονα δεν εχει καμια σχεση με τα υπεροχα ευκολονοητα δικα σου που ειχες βαλει στην αρχη.Το ενα που εχει εικονα ειναι περιπου 25 λεπτα καθαρα ασκησεις τα υπολοιπα δεκα λεπτα εχει διαφημησεις.Οι ασκησεις μου φαινονται αστειες.Τα δικα σου βιντεακια ηταν επεξηγηματικα ευκολονοητα,ακομη και γρι να μην καταλαβαινεις αγγλικα εμπαινες στο νοημα.Πολυ σαχλες ασκησεις εχει χωρις νοημα με κατι χαζους ηχους και κινησεις.Τελος παντων δεν ξερω αν το συνεχισω,θα σου πω νεοτερα καποια στιγμη.ΚΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου Κική μου και καλό Χειμώνα :) Ανυπομονώ να δροσίσει λίγο...
    Χαίρομαι που σου άρεσε το νέο look.
    Τι κρίμα για το dvd! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν στο dvd τις ίδιες ασκήσεις που είχα βρει και βάλει αρχικά στην άρθρο. Ήλπιζα να είχες καλά νέα και απογοητεύτηκα και εγώ. Κοίτα να εντοπίσεις κάποιες καλές ασκήσεις για τα σημεία που σε ενδιαφέρουν και κάνε μόνο αυτές. Τουλάχιστον έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις έστω και κάπως την αγορά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστω Μαρια μου.Μαλλον αυτο θα κανω,(ασκησεις μια δυο).Ξεχασα,μεσα στο φακελο ειχε καποιες καρτες φαινονται καλες,πρεπει να
    κανω μεταφραση,ισως βοηθησουν.Οι ασκησεις και καλα ειναι νεες.Συγκεντρωση, ενεργεια με το μυαλο και σαχλοκινησεις.Πανω κατω τα δαχτυλακια και αγιος ο Θεος χαχαχα!!!!!!!Τα λεμε, φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κική αν χρειαστείς κάποια βοήθεια με την μετάφραση στείλε μου το κειμενάκι. Μην είναι μοναχά κατεβατό :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι Μαρακι μου,σε ευχαριστω παντως.Οι πρωτες ασκησεις που ειχες εδω ενοιωθες το τραβηγμα,ενοιωθες οτι κατι κανεις.Εβλεπες π.χ τα νευρα του λαιμου να εξεχουν,αυτες ειναι περισσοτερο κινησεις χωρις ενταση.Δεν μου αρεσουν καθολου.Οι ασκησεις ειναι τελειως διαφορετικες και απο ιντερνετ(γιουτιουπ)και απο τα βιντεακια που ειχες εδω.Μην το παρει καμια,εκτος και αν γνωριζει απταιστα Αγγλικα και δεν λυπαται 50 ευρω.Εμενα παντως με απογοητευσαν.Ηθελα ασκηση για λαιμο και ζυγωματικα.Για το λαμο πηγουνι κανω μια που θυμαμαι(δεν την εχει μεσα)για τα ζυγωματικα αυτη που εχει δεν με πειθει.Μαρια μου αν μπορεις περιεγραψε μου μια καλη για ζυγωματικα στο περιπου.Σε επρηξα(χεχε).Μαρια παλια ειχες μια στηλη στα δεξια του υπολογιστη που ελεγε "τι λεμε τωρα" η κατι τετοιο τωρα δεν την βλεπω.Με βολευε,διαβαζα σχεδον ολα τα μνμ.Αυτα.Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κική μου αν θυμάμαι καλά μια άσκηση για σύσφιξη των κάτω βλεφάρων και ζυγωματικών είναι να τοποθετήσεις τους δείκτες ακριβώς εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά και ξεκινούν τα βλέφαρα και δημιουργώντας μια μικρή αντίσταση να προσπαθείς να ανεβάσεις τα ζυγωματικά προς τα πάνω με μικρές συσπάσεις.
    Δίκιο είχες για τα σχόλια... Είχα ξεχάσει να βάλω την στήλη, όταν έκανα την αλλαγή της σελίδας. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την επισήμανση. Όπως βλέπεις το τακτοποίησα ήδη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την έπαθα κι εγώ Κική με το dvd. Και ναι είναι άθλιο! Πολλά θετικά λέγονται και για μια άλλη σειρά ασκήσεων την flexeffect. Την έχει καμιά υπόψη; Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές εκτός μια που με φόβισε. Το πρόσωπο της κοπέλας έγινε κοκαλιάρικο. Προτιμώ το πριν παρά το μετά.
    Ακόμα κάτι θα ήθλε αν ρωτήσω γνωρίζει κάποια τη dermaclinic στο βόλο;
    Ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Hapiness σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και την δική σου άποψη για το νέο Dvd της Carol. Απορώ γιατί το άλλαξε; Φαίνεται πως το πρώτο ήταν εξαιρετικό. Τέλος πάντων ας το έχουμε υπ' όψιν πλέον για να μην την πατήσουν όσες κοπέλες ενδιαφέρονται. Θα προσθέσω και εγώ μία σχετική σημείωση στο άρθρο. Θα κοιτάξω να βρω κάποια στιγμή κάποιο άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα ασκήσεων και να ρίξω μια ματιά και σε αυτό που αναφέρεις το flexeffect.
    Την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. hapinnes και εγω σε ευχαριστω,νομιζα οτι εγω ειμαι γκαου επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια.Αθλιο
    οπως το λες.Πιστευω οτι οι σωστες ασκησεις κανουν δουλεια.Βεβαια η κυρια τα μποτοξακια και τα υαλουρονικα τα κανει, δεν ειναι αποτελεσμα των ασκησεων το προσωπο της.Γεια σας κοριτσια να στε καλα,Υ.Γ δεν το γνωριζω το flexefect.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Μαρία! Πολύ ωραίο το blog!! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω αλλά και το Facercise και το Flexeffect μπορείται να τα κατεβάσετε απο εδώ:
    https://thepiratebay.se/torrent/5542165/Deborah_Crowley_FlexEffect_Third_Edition_and_Carol_Maggio_FaceBu
    Και γω πιστεύω ότι οι ασκήσεις βοηθούν αλλά δεν τις έχω κάνει συστηματικά για να μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Το καινούργιο Facercise όντως είναι σκέτη απογοήτευση. Παλιότερα που είχα δει κάποιες ασκήσεις ήταν πολύ καλύτερο. Το Flexeffect μου άρεσε και έχω σκοπό να ασχοληθώ κάποια στιγμή σοβαρα αλλά κάποιες κοπέλες ίσως τις φοβήσει. Λέω να τις ξεκινήσω σύντομα οπότε αν έχω κάποιο αποτέλεσμα θα σας ενημερώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Zoi για το link. Μόλις είδα το σχόλιο σου. Επειδή έχω μεταφερθεί στο νέο μου blog δεν ελέγχω ταχτικά εδώ τα μνμ πλέον.
      Έχεις κάποιο νεώτερο από τις ασκήσεις;

      Διαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.