Συσκευές Ομορφιάς: Πώς να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Α! τα μικρά μας αγαπημένα gadgetakia ομορφιάς. Πολλά, πάρα πολλά... ποτέ δεν είναι αρκετά…. Τα θέλουμε όλα τώρα… και αυτήν την μικρούλα για ενυδάτωση, την άλλη για σύσφιξη την άλλη για βαθύ καθαρισμό, για τα σπυράκια, την λιπαρότητα, τις δυσχρωμίες, τις ρυτίδες… !

Δύσκολα αντιστεκόμαστε σε ένα νέο gadget ομορφιάς αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Βέβαια εγώ είμαι το τελευταίο άτομο να σας συμβουλέψει να είστε εγκρατείς στην επιλογή σας. Επειδή όμως το κόστος ιδίως τις μέρες μας είναι ένα θέμα καθόλου αμελητέο, μέσα από την δική μου προσωπική μου διαδρομή και εμπειρία σας ετοίμασα έναν μίνι οδηγό ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε την συσκευή που ταιριάζει και καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Σταδιακά βέβαια  μπορείτε να προσθέτετε…


Ας δούμε όμως πρώτα την λίστα και μια σύντομη περιγραφή με 8 από τις πιο γνωστές μας συσκευές ομορφιάς και αυτές για τις οποίες με ρωτάτε πιο συχνά:

1. Συσκευή μασάζ με υπερήχους

Οι συσκευές υπερήχων  προσφέρουν  βαθιά ενυδάτωση,  θρέψη, πιθανά και ήπια σύσφιξη.  Βοηθούν στην διείσδυση των ενεργών ουσιών βαθύτερα στην επιδερμίδα γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε τελείως φυσικά προϊόντα για χρήση με μια συσκευή υπερήχων. Είναι κατάλληλη  για όλες τις επιδερμίδες ιδιαίτερα για τις μικτές ή ξηρές και αφυδατωμένες.


Προτείνω την facemate: Κάνει  βαθιά ενυδάτωση  σε σώμα και πρόσωπο και  έχει δυνατότητα επιλογής 1 και 3 MΗz συν άλλες λειτουργίες όπως ιονισμό και microcurrents. Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και γνωρίζω πως είναι εξαιρετική.  Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο  για τις  Συσκευές Υπερήχων.


2. Σπάτουλα Υπερήχων.

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία συσκευών υπερήχων, οι σπάτουλες,  που  αφαιρούν το σμήγμα από την μία πλευρά ενώ από την άλλη κάνουν βαθιά ενυδάτωση με ιονισμό +, - ,υπέρηχο, ή και ionzyme που είναι συνδυαστική λειτουργία ιονισμού και υπέρηχου.
Προτείνω την bt-micro. Θεωρείται η καλύτερη συσκευή στο είδος της με επαγγελματικές προδιαγραφές. Εγώ έχω την La belle που είναι παρόμοιου τύπου και εξαιρετική αλλά στο τελευταίο μοντέλο που διατίθεται πλέον, της έχουν αφαιρέσει κάποιες λειτουργίες ενώ δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμη προς αγορά. Η  bt-micro φαίνεται πως είναι ούτως ή άλλως καλύτερη (αν και λίγο πιο ακριβή) και θα την προτιμούσα αν έπρεπε να ξαναγοράσω σπάτουλα. Μπορείτε να την βρείτε  στο Amazon.com

3. Βούρτσες  καθημερινού βαθύ καθαρισμού

Συσκευές με περιστρεφόμενο βουρτσάκι που καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους και  προσφέρουν ένα  πεντακάθαρο δέρμα απαλλαγμένο από σμήγμα  βρωμιά και υπολείμματα μακιγιάζ, έτοιμο να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων φροντίδας
Προτείνω την Clarisonic: Αν και υπάρχουν  αρκετές συσκευές τέτοιου τύπου  φαίνεται πως η συγκεκριμένη υπερτερεί κατά πολύ σε σχέση με όλες τις άλλες. Είναι μια βούρτσα που πάλλεται σε συχνότητα υπερήχων με 300 περιστροφές ανά δευτερόλεπτό και καθαρίζει το δέρμα τόσο βαθιά και τέλεια που το δέρμα εκτός από το άμεσο αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό χρήσης γίνεται απαλό, φωτεινό και ακτινοβολεί όλο υγεία. Η Clarisonic  βοηθά στην μείωση των πόρων, την εξαφάνιση των μαύρων στιγμάτων, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Επίσης πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει πως η ακμή τους βελτιώνεται αισθητά ακόμη  και να εξαφανίζεται.  Η βούρτσα είναι πολύ απαλή, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δύο φορές την ημέρα. Ως έξτρα πλεονέκτημα της συσκευής είναι ότι η επιδερμίδα μπορεί και απορροφά  πολύ καλύτερα τις κρέμες σας.
Την έχω αγοράσει πρόσφατα και είναι πράγματι εξαιρετική. Έχει γίνει από τις αγαπημένες συσκευές μου. Μπορείτε να την βρείτε στο Skin care heaven

4. Συσκευή δερμοπόξεσης

Οι Συσκευές δερμοαπόξεσης αφαιρούν  τα επιφανειακά κύτταρα και δίνουν  άμεσα αποτελέσματα βελτιώνοντας ορατά την εμφάνιση της επιδερμίδας.  Μπορεί  να εξαλείψει δυσχρωμίες, και να βελτιώσει σταδιακά τις λεπτές ρυτίδες  και άλλα σημάδια γήρανσης του δέρματος.
Προτείνω την Timepeel: Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο για την Δερμοαπόξεση.

5. Συσκευή  φωτοθεραπείας

Οι συσκευές φωτοθεραπείας που εκπέμπουν  συγκεκριμένες συχνότητες φωτός  κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.
Συνεχείς έρευνες δείχνουν ότι είναι μία 100% φυσική μη επεμβατική μέθοδος που βοηθά την ενίσχυση της αναγέννησης υγιών ιστών, αύξηση του κολλαγόνου και ελαστίνης, παρεμπόδιση της ανάπτυξης των βακτηρίων της ακμής και μείωση κηλίδων και δυσχρωμιών.

Προτείνω την Aurora: Είναι οικονομική έχει περιλαμβάνει τρία φάσματα φωτός, το κόκκινο για αντιγήρανση, το μπλε για προβληματικά λιπαρά με ακμή δέρματα και το πράσινο για δυσχρωμίες και ομοιόμορφο τόνο. Μπορείτε να διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο για την φωτοθεραπεία.

6. Συσκευή επιδερμικής σύσφιξης-mini rf

Οι συσκευές ραδιοσυχνότητων είναι ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της επιδερμικής σύσφιξης  με απόλυτα ασφαλή και αναίμακτο τρόπο. Αρκετοί πλαστικοί ιατροί προσφέρουν σήμερα  επαγγελματικές συνεδρίες στο γραφείο τους με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων.

Υπάρχουν διαφορετικά μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων που στοχεύουν σε διαφορετικά προβλήματα.
  • Η μονοπολική είναι πιο επιθετική δρα στα πιο βαθιά στρώματα και επηρεάζει και τον λιπώδη ιστό. 
  • Η διπολική δρα πολύ επιφανειακά μόνο στην επιδερμίδα και δεν επηρεάζει καθόλου το λίπος στο πρόσωπο αλλά δεν προσφέρει τόσο έντονη σύσφιξη όσο η μονοπολική.
  • Η τριπολική είναι  ένας συνδυασμός των παραπάνω με συσφιχτική δράση αλλά ήπια δράση στον λιπώδη ιστό. Εννοείτε πως ένα σε αδύνατο πρόσωπο απαγορεύεται η μονοπολική και προτείνεται η διπολική.
Μπορείτε να βρείτε πολλές συσκευές rf για ατομική χρήση που δίνουν πολύ καλά και άμεσα ορατά αποτελέσματα. στο ebay. Η σωστή επιλογή όμως, λόγω των διαφορετικών τεχνολογιών και μεγάλη διαφοροποίηση στην τιμή, είναι πράγματι δύσκολη. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια αφήστε την ερώτηση σας στα σχόλια.

7. Dermaroller

To Dermaroller είναι μια μικρή συσκευή που αποτελείται από μικροσκοπικές βελόνες και με το πέρασμά της πάνω από το δέρμα διεγείρει την μηχανική φυσικής επούλωσης του δέρματος αλλά και την παραγωγή παραγόντων ανάπτυξης. Είναι ιδανικό για αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, ουλών, ραγάδων και επιδερμική σύσφιξη.
Με το  Dermaroller συνιστάται η χρήση  κάποιου φυσικού προϊόντος με βιταμίνες Αμινοξέα και Ιχνοστοιχεία τα οποία διεισδύουν απευθείας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος δίνοντας εξαιρετικά  αντιγηραντικά αποτελέσματα αλλά και στην γενική εικόνα και  ποιότητα του δέρματος.
Είναι πολύ απλή συσκευή και πάμφθηνη πλέον. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε κάποιο ακριβό επώνυμο μοντέλο. Υπάρχει πληθώρα οικονομικών dermaroller και στο amazon και στο ebay. Έχω αγοράσει το δικό μου με  25 ευρώ από το amazon και είναι μια χαρά.  Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο για το dermaroller

8. Συσκευή  για καταπολέμηση μεμονομένων σπυριών

Συσκευή που μέσω της υψηλής θερμικής ενέργειας τοπικά πάνω στο σπυράκι καταστρέφει τα μικρόβια στον πόρο καταστέλλει άμεσα την ανάπτυξή του και δεν αφήνει να εμφανιστεί το παραμικρό ίχνος του  κρατώντας το πρόσωπό μου πεντακάθαρο. Το μυστικό για άμεσο αποτέλεσμα είναι να το πάρεις είδηση νωρίς και να το χτυπήσεις με το πρώτο γνωστό αίσθημα ενόχλησης. 

Σας προτείνω την Pulsar: Αν και η πρώτη μου συσκευή ήταν η Zeno η οποία είναι πράγματι εξαιρετική χρειάζεται σε κάθε 90 θεραπείες αλλαγή η κεφαλή και το ανταλλακτικό κοστίζει 25 ευρώ.
Η Pulsar είναι ένα νεότερο μοντέλο που κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να χρειάζεται ανταλλακτικό.
Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο για τα μεμονωμένα σπυράκια
Σημείωση: Προσοχή δεν κάνει για εκτεταμένη ακμή. Η χρήση της είναι αποκλειστική για τα βαθιά μεμονωμένα σπυράκια.

Ποια  συσκευή να επιλέξετε;

Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδα και το αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κάποιες συσκευές σας είναι σαφέστατα  πιο απαραίτητες από άλλες.  Δείτε εδώ ποια τεχνολογία καλύπτει και αντιμετωπίζει καλύτερα τα πιο γνωστά και συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα.

1. Ακνεϊκό ή Λιπαρό δέρμα με πόρους και τάση για ακμή: 
Βούρτσα βαθύ καθαρισμού,  συσκευή φωτοθεραπείας με κόκκινο και μπλε φως.

2.Δέρμα Ξηρό,  αφυδατωμένο
Βούρτσα βαθύ καθαρισμού & ενυδάτωση με υπερήχους.

3. Ώριμο δέρμα, άτονο με χαλάρωση
Διπολική ραδιοσυχνότητα( bipolar rf) & Dermaroller

4. Ουλές, ραγάδες, πόροι
Dermaroller.

5. Λεπτές Ρυτίδες, πόδι χήνας, ρυτίδες καπνιστή
Dermaroller, φωτοθεραπεία, ενυδάτωση με υπερήχους.

6. Γεμάτο πρόσωπο με προγούλι  και μάγουλα
Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα (monopolar rf).

7. Περιστασιακά βαθιά σπυράκια
Συσκευή  για μεμονωμένα σπυράκια & φωτοθεραπεία.

8. Μικτό δέρμα  με ανομοιόμορφο τόνο, τραχύτητα, δυσχρωμίες, κοκκινίλες
Δερμοπόξεση, φωτοθεραπείας με κόκκινο και πράσινο φως.

9. Μικτό δέρμα με σμήγμα στην περιοχή  Τ αλλά τραχύ και αφυδατωμένο στα μάγουλα.
Βούρτσα βαθύ καθαρισμού,  φωτοθεραπεία με κόκκινο και μπλε φως, σπάτουλα υπερήχων.

Μερικές χρήσιμες συγκρίσεις

Συσκευή μασάζ υπερήχων VS Σπάτουλα Υπερήχων: Και οι δύο συσκευές κάνουν βαθιά ενυδάτωση και προσφέρουν παραπλήσια οφέλη όσον αφορά την διείσδυση αντιοξειδωτικών, βιταμινών και άλλων ενεργών ουσιών βαθιά στην επιδερμίδα. Η συσκευή με κεφαλή μασάζ είναι καλύτερη για ευαίσθητες επιδερμίδες ή αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα που δεν έχουν θέμα με σμήγμα. Σε οποιαδήποτε άλλο τύπο επιδερμίδας ιδίως αν υπάρχει πρόβλημα λιπαρότητας προτιμήστε την σπάτουλα.

Clarisonic VS Σπάτουλα Υπερήχων: Αν αναρωτιέστε ποια η διαφορά μεταξύ της clarisonic και της σπάτουλας υπερήχων όσον αφορά τον καθαρισμό, η πρώτη (clarisonic) είναι για καθημερινή χρήση η άλλη (σπάτουλα) για πιο εντατικό καθαρισμό του σμήγματος αλλά δεν κάνει για καθημερινή χρήση. Επίσης η clarisonic δεν έχει λειτουργία ενυδάτωσης ενώ η σπάτουλα έχει. Από την άλλη η clarisonic είναι απλή και γρήγορη στην χρήση και μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο στην σωστή καθημερινή φροντίδα ης επιδερμίδας σας.

Dermaroller VS Δερμοπόξεση. Και οι δύο συσκευές βοηθούν στην λείανση, ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς και στους πόρους.  Αν έχετε περισσότερο χρωματικές δυσχρωμίες και τραχιά επιδερμίδα διαλέξτε την συσκευή Δερμοπόξεσης. Αν έχετε ουλές και πόρους και ταυτόχρονα χαλάρωση διαλέξτε το dermaroller.

Ελπίζω να σας κάλυψα κορίτσια εάν όμως θέλετε κάποια διευκρίνιση ή έχετε  κάποιο αισθητικό πρόβλημα που δεν αναφέρω, ενημερώστε με στα σχόλια και θα φροντίσω να το προσθέσω στην λίστα. 

68 σχόλια:

  1. Μαρια μου καλημερα αυτη η συσκευη εχει καμια σχεση με αυτη που προτεινεις???Σε ευχαριστω.
    http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=facemate+Ultrasound+&_sacat=0&_from=R40
    Ειναι πιο οικονομικη η κανω λαθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kiki μου είναι παρόμοια αλλά απ ότι είδα δεν έχει την επιλογή των 3MHZ που έχει η facemate. Στο πρόσωπο δεν μου αρέσει η ιδέα χρήσης υπέρηχου με 1ΜΗΖ γιατί αυτή η συχνότητα δρα αρκετά βαθιά και έχει ήπια λιποδυαλιτική δράση. Το λίπος όμως στο πρόσωπο είναι σημαντικό για την νεανική του όψη και δεν το θεωρώ σκόπιμο να ριψοκινδυνέυεις και την παραμικρή απώλεια. Τα 2-3ΜΗΖ δρουν επιφανειακά εκεί που χρειάζεται η ενυδάτωση και είναι τελείως ασφαλή.
    Επίσης ένα άλλο θέμα είναι η ισχύς της κάθε συσκευής. Είχα πάρει παλαιότερα κάποια άλλη φθηνή και δεν έκανε τίποτα. Την συσκευή υπερήχου την ελέγχεις αν, όταν βάζεις πάνω στην κεφαλή νερό αυτό πάλλεται και εξατμίζεται. Εάν δεν το κάνει αυτό τότε πάει να πει πως είναι πολύ αδύναμη η λειτουργία της. Με τη facemate απλά ξέρω πως είναι καλή ενώ για άλλες συσκευές και μάλιστα αυτές που είναι πολύ φτηνές δεν μπορώ να είμαι σίγουρη τι ποιότητα έχουν. Όχι ότι δεν μπορεί να βρεις κάτι καλό και οικονομικό αλλά σίγουρα το ρισκάρεις. Πιστεύω πως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάτι σωστό αλλιώς θα χάνεις τον χρόνο σου και αποτέλεσμα δεν θα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρια επειδη ειμαι γραμμενη στο ebay το θεωρησα πιο ευκολο να την παρω απο εκει.Εγραψα τα στοιχεια της facemate και μου βγαλε αυτη.Και εγω ειμαι της αποψης να δωσω κατι παραπανω και να παρω το σωστο.Απλα το σαιτ που δινεις θελει εγγραφη.Δεν θελω με τιποτα να χασω λιπος, απαπα μακαρι να βαζα.Εχω ζυγωματικα και αν αδειασει θα ναι χαλια.Αυτη την στιγμη δεν μπορω να το παρω απλα ειναι στα υποψιν.Μπορεις να μου πεις ποσο εχει σε ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Ευχαριστω Μαρακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι καλημέρα,
    Μου έχουν φέρει μια συσκευή που μοιάζει με τη σπάτουλα. Λέγεται Cleface της KICA. Θεωρείς ότι θα είχε αποτελέσματα αν τη χρησιμοποιούσα και μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να τη χειριστώ;
    Έχω κάποια σημάδια από ακμή στο πρόσωπο και 2 ρυτίδες στο μεσόφρυδο.
    Ευχαριστώ,
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kiki βρήκα την facemate στο ebay.
    Μπορείς να την παραγγείλεις από εκεί αν σε βολεύει.
    Πάντως και στο άλλο κατάστημα περίπου την ίδια τιμή έχει και δεν νομίζω να χρειάζεται εγγραφή. Κοστίζει γύρω στα 170 ευρώ με τα μεταφορικά.
    Α! και μην ξεχνάς να κάνεις πάντοτε την μετατροπή από αμερικάνικα δολάρια σε ευρώ. Είναι μικρότερο το ποσό σε ευρώ πάντοτε, το πόσο όμως ακριβώς, εξαρτάται από την εκάστοτε νομισματική ισοτιμία της ημέρας. Παλιότερα που το ευρώ είχε μεγαλύτερη αξία (προ ευρωπαϊκής κρίσης...) ήταν πολύ πιο συμφέρουσες οι αγορές. Τώρα έχει δυστυχώς μικρότερη διαφορά αλλά και πάλι πρέπει να την υπολογίζεις. Δεν είναι αμελητέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mbris απ ότι κατάλαβα την πήρες από προσφορά εδώ στο Groupon. Φαίνεται πολύ καλή συσκευή και αν την αγόρασες σε αυτήν την τιμή εξαιρετική προσφορά :) αλλά λεπτομέρειες για την λειτουργία της δεν γνωρίζω. Πρέπει να έχει οδηγίες χρήσης στην συσκευασία. Δεν θα κάνει τίποτα ιδιαίτερο πάντως για σημάδια ακμής, εκτός και αν πρόκειται για απλές δυσχρωμίες, οπότε με το κατάλληλο ορό μπορείς να τις εξαφανίσεις πιο γρήγορα. Είναι πιο πολύ γενικά για αφαίρεση σμήγματος, ενυδάτωση, μερική σύσφιξη και γενικά βαθύτερη διείσδυση αντιοξειδωτικών και αντιγηραντικών ουσιών στο δέρμα με όλα τα σχετικά οφέλη που αυτό συνεπάγεται.
    Οι ρυτίδες στο μεσόφρυο όμως που σε απασχολούν επίσης θα απαλυνθούν πολύ με την χρήση της συσκευής όπως βέβαια και γενικά με όλες τις συσκευές υπερήχων. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς φυσικά προϊόντα και με ελάχιστα ή καθόλου λιπαρά στοιχεία μαζί με αυτές τις συσκευές. Έχω μία λίστα με προϊόντα κατάλληλα που μπορώ να προτείνω. Θα το έχω στα υπ όψιν να κάνω κάποια σχετική ανάρτηση σύντομα. Επίσης βρήκα και ένα βίντεο στο youtube με την χρήση της συσκευής απλά είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Ρίξε μια ματια στο youtube εδώ. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρια μου απιστευτο,εψαχνα σαν ασχετη που ειμαι αλλα τιποτις.Σευχαριστω,οταν θα μπορεσω να την παρω
    θα σου πω.Παλαιοτερα που ημουν ετοιμη να την παρω,νομιζω οτι ηθελε αλλαγη για την Ελλαδα η μπριζα του η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κάνει τίποτα Κική μου :)
    Πάντως μπορείς να βρεις πάρεις όταν χρειαστείς έναν αντάπτορα (universal adaptors) είτε από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών εδώ ή στο ebay ή στο amazon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα . Θα ήθελα κι εγώ να σε ρωτήσω το εξής : ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια συσκευή για την καταπολέμηση της ακμής κυρίως στην περιοχή της πλάτης μου κι όχι στο πρόσωπο . Έχω δοκιμάσει διάφορες θεραπείες όπως χάπια για την ακμή , κρέμες , αντισυλληπτικά χάπια κλπ αλλά και θεραπείες σε αισθητικό χωρίς να δω καμία ιδιαίτερη βελτίωση . Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι τα πειράζω ( απαράδεκτο , το ξέρω ) . Ποιά συσκευή θα μου πρότεινες ? Να προσθέσω ότι είμαι 32 χρονών και ταλαιπωρούμαι ακόμα ...


    Ευχαριστώ πολύ ,
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άννα γεια σου,
    είναι λίγο δύσκολο να κάνει μόνη σου θεραπεία στην πλάτη αλλά νομίζω πως ξέρω την ιδανική συσκευή για την περίπτωσή σου. Πρόκειται για συσκευή φωτοθεραπείας με μεγάλο panel σε σταθερή βάση έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις άνετα την πλάτη σου. Δες την εδώ LED Light Therapy Photorejuvenation.
    Επίσης να προσέχεις λίγο μήπως τα ρούχα σου, για την ακρίβεια κάποια υφάσματα ή υπολείμματα απορρυπαντικών σε αυτά, ερεθίζουν την επιδερμίδα σου και έχεις αυτά τα ξεσπάσματα ακμής στην περιοχή της πλάτης. Εάν έχεις μακριά μαλλιά και χρησιμοποιείς προϊόντα styling υπάρχει περίπτωση να δημιουργούν αυτά το πρόβλημα. Πάντως η φωτοθεραπεία με μπλε και κόκκινο φως έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην εξυγίανση της επιδερμίδας. Από μέτρια βελτίωση έως και εξαφάνιση του προβλήματος. θέλει όμως συστηματική χρήση 4-5 φορές την εβδομάδα από ένα μισάωρο. Αν νομίζεις ότι μπορείς να αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο τότε είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην περίπτωσή σου. Σαν έξτρα μπόνους και καθόλου αμελητέο από την ηλικία των 30 και μετά, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για αντιγήρανση. Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . Την είδα την συσκευή που αναφέρεις και μου φαίνεται αρκετά πρακτική αν και θα ήθελα να "πειραματιστώ" με κάτι φθηνότερο πριν καταλήξω , αφού είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάποια τέτοιου είδους συσκευή . Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ακμή και στο ντεκολτέ ... Θα το σκεφτώ πάντως πολύ σοβαρά να αγοράσω τη συσκευή που προτείνεις . Πιστεύεις ότι η Aurora δεν θα εξυπηρετούσε καθόλου για την πλάτη και το ντεκολτέ ? (μου αρέσει που τη συγκεκριμένη θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και στο πρόσωπο ) .

    Ειλικρινά ευχαριστώ ,
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημερα Μαρια.Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Συστησε μου εσυ,σε παρακαλω,ενα serum για αντιγηρανση και πορους για λιπαρο προσωπο καθως και μια κρεμα για χαλαρωση και σακκουλες στα ματια.Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άννα πως θα κάνεις μόνη σου την πλάτη με την Aurora; Δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οκ Έλενα θα το κοιτάξω μέσα στο ΣΒ και θα σου πω την Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρία μου, χρειάζομαι μια συσκευή επιδερμικής σύσφιξης/mini rf για το στήθος(αντιμετώπιση χαλάρωσης).Ποιά μου προτείνεις; Και απ'ότι κατάλαβα να είναι διπολική; Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και το χρόνο που αφιερώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Marie ναι πρέπει να είναι διπολική οπωσδήποτε γιατί δεν θέλεις να χάσει καθόλου όγκο από το στήθος. Αυτή εδώ είναι πολύ καλή BIPOLAR RF. Έρχεται μάλιστα μέσω Αγγλίας για να αποφύγεις τελωνείο.
    Αν σε ενδιαφέρουν και άλλες λειτουργίες υπάρχει και αυτή
    ULTRASONIC+VACUUM+MULTIPOLAR+BIPOLAR RF (επίσης χωρίς τελωνείο). Διάλεξε και πάρε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχεις δίκιο ... Σε ευχαριστώ πολύ , πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλησπερα!Ηθελα απλα να πω οτι βρηκα το μπλογκ παρα πολυ ενδιαφερον και ακρως κατατοπιστικο..ειδικα καποια θεματα διατροφης για οσους απο εμας εχουμε παραπανισια κιλακια..Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Lolita σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλησπέρα,

    να ρωτήσω κάτι εχω βρει αυτη τη συσκευή CAVITATION.ειναι στα 40ΚHERTZ / 1MHERTZ. Γενικά ψαχνω κάτι μέχρι 250 ευρώ συνολικά, αν συνδίαζε και ρφ θα ήταν τελειο.εχεις να μου προτείνεις κάποια?

    ΕΥχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. s_dz13 η συγκεκριμένη συσκευή δεν κάνει με τίποτα.... Βασικά δεν έχει κανονικό rf επίσης δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι διαθέτει συχνότητα στα 40 kHZ. Είναι πολύ παλιό μοντέλο και δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Βασικά πολύ δύσκολο το βλέπω να σου βρω κάτι και με τις δυο λειτουργίες, να είναι καλό και στα 250 ευρώ συνολικά. θα κοιτάξω (αύριο τώρα) να δω τι επιλογές υπάρχουν και θα σου προτείνω το δυνατόν καλύτερο και όσο πιο κοντά στην τιμή που μου είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σε ευχαριστώ πολύ.αντε να εφτανα τα 300 ευρώ αλλα μαζι με την αποστολή, δυστυχως θελω πολύ να κανω σε καποιον πλαστικο cavitation αλλά ειχα αγορασει ενα πακετο απο κεντρο αισθητικης και με κοροιδεψανε, (ακομα εχω συνεδριες δλδ αλλα δεν κανουν τπτ δυστυχως, δε ξερουν καν σε τι συχνότητα κανουν να μου πουν).Εχεις να μου προτείνεις εσυ η καποια άλλη κοπελα κάπου?με ενδιαφέρει η απώλεια πόντων κυριως, κάνω ηδη διατροφή για να χασω 10 κιλά και θα θελα να το συνδυάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. s_dz13 Δεν ξέρω τι μηχάνημα είχαν στο ινστιτούτο αλλά να ξέρεις πως το cavitation δεν προσφέρει άμεσα θεαματικά αποτελέσματα αλλά σταδιακά μικρή βελτίωση κάθε φορά που πρέπει να υποστηρίζεται από σωστή διατροφή, πολύ νερό και λίγη αν μη τι άλλο φυσική δραστηριότητα.
    Για να είναι αποτελεσματικό το cavitation o υπέρηχος ασφαλώς και πρέπει να είναι στα 40 με 30 KHZ. Στο 1 MHZ δεν το συζητώ...έχει αμελητέα λιποδιαλυτική δράση για το σώμα. Ακόμα όμως και στην σωστή συχνότητα χρειάζεται υποστήριξη για να δεις αποτέλεσμα.
    Στο λέω για να μπορείς να αξιολογήσεις αντικειμενικά τουλάχιστον την θεραπεία που έκανες και να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Πριν τουλάχιστον δώσεις λεφτά και για άλλη θεραπεία. Μερικές φορές στα ινστιτούτα τάζουν λαγούς με πετραχείλια... Από τη άλλη μπορεί όντως να είχαν αδύναμο μηχάνημα. Πάντως ακόμα και με 200 ευρώ αξία σε μηχάνημα δύσκολο το βλέπω να βρούμε κάτι πιο δυνατό για το σπίτι. Απλά εκεί θα κάνεις όσο θέλεις.
    Εγώ δεν ξέρω να σου προτείνω κάπου. Αν κάποια κοπέλα όμως γνωρίζει κάτι ας μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα!ούτε με 300 ευρώ υπαρχει καποια καλη συσκευη για το σωμα για λιπολυση ε? ισως μπορούσες να μου προτείνεις καποια για συσφιξη?πιστευεις οτι το δερμαρολ μπορει να μου κανει δουλεια κ στο σωμα σε οχι πολυ μεγάλες περιοχες κ απο που το προμηθεύομαι?(απ τη ρασελ αν εχω διαβασει σωστα, κ σε τι τιμή?) ευχαριστω και συγγνωμη που σε ζαλισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. s_dz13 για την συσκευή θα το κοιτάξω και θα σου πω. Πολύ καλό Dermaroller και συνοδευτικά προϊόντα θα βρεις στο τέλος του άρθρου εδώ
    dermaroller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-RF-Radio-Frequency-Skin-Tighten-Machine-Bipolar-RF-Acne-Wrinkle-a-/290670316543?pt=US_Skin_Care&hash=item43ad4d0bff

    αυτη πως σου φαινεται? θα το προτιμουσες απ το δερμαρολερ?το θεμα ειναι οτι χρειάζομαι κατι για συσφιξη και προσωπου κ σωματος (πχ εσωτερικο μηρων) και δεν μπορω να καταλαβω (ειμαι τελειως ασχετη) αν το δερμαρολερ που εχεις βαλει κανει κ για το σωμα.δλδ κοιτουσα παραπανω που λες για το δερμαρολερ σε διαφορεσ συχνοτητες και σκεφτομουν οτι εγω ισως να χρειαζομουν λιγο κ τη λιπολυση στο προσωπο επειδη ειμαι στρογγυλοπροσωπη :-) αρα κανει αυτο που εχεις βάλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. S_dz13 αυτή που λες με τις μικρές κεφαλές είναι πολύ αδύναμη για σώμα και θα κάνεις αιώνες για θεραπεία παντού. Άσε που δεν έχει την κλασσική κεφαλή διπολικών συσκευών. Επειδή δεν είμαι και τεχνικός μηχανημάτων δεν μπορώ να ξέρω αν η συγκεκριμένη βασίζεται πραγματικά στην τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων ή είναι "μαιμού". Αν είναι rf τουλάχιστον για το πρόσωπο θα κάνει αλλά πραγματικά δεν ξέρω....
    Λιπόλυση δεν κάνει πάντως ούτε στο πρόσωπο ούτε στο σώμα. Η διπολική τεχνολογία κάνει μόνο επιφανειακή σύσφιξη χωρίς να φτάνει στον λιπώδη ιστό.
    Το dermaroller δεν έχει συχνότητες... είναι μια ροδελίτσα με ακίδες που την περνάς πάνω από το πρόσωπο και με τις μικροοπές που ανοίγει αναγκάζει το δέρμα να αναπλαστεί, να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και τονώνει την μικροκυκλοφορία. Αν το χρησιμοποιείς με ένα φυσικό καλλυντικό βοηθάς την διείσδυση των ουσιών πιο βαθιά στο δέρμα για ακόμα πιο ενισχυμένη περιποίηση.
    Εσύ αφού θέλεις σύσφιξη και λιποδιάλυση καλύτερα να κοιτάξεις για τριπολική ή μονοπολική συχνότητα. Νομίζω πως υπάρχουν μία δύο συσκευές που μπορώ να σου προτείνω στην τιμή που θέλεις και θα σε καλύψουν αρκετά. Δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στο budget σου. Επειδή τώρα δεν έχω χρόνο θα το κοιτάξω το απόγευμα ή αύριο και θα σου γράψω πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρακι μου η Ρασελ εχει ακομη την timepeel?? ενδιαφερεται μια φιλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κικί ναι την έχει. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ετοιμοπαράδοτη αλλά αν όχι σίγουρα μπορεί να την παραγγείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαρια καλησπερα!
    χθες βραδυ εκανα dermaroller και μετα με τη συσκευη υπερηχων αλλα μολις την εβαλα στο προσωπο μου ενιωσα αρκετο τσουξιμο.δε συνδιαζονται οι δυο αυτες θεραπειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.goldendeals.gr/deals/89-bodytoner-kyttaritida-topiko-paxos-medisana

    http://www.groupon.gr/lp/X2M/index.php?dealid=13091602&nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_321&a=1656

    αυτα πως σου φαινονται?κανουν τπτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ilias μετά το dermaroller η επιδερμίδα είναι αρκετή ερεθισμένη. Ακόμα και ένα προϊόν που μπορεί να μην προκαλεί κάποιο τσούξιμο σε κανονικές συνθήκες μετά το dermaroller μπορεί να ενοχλήσει την επιδερμίδα ιδιαίτερα αν περιέχει βιταμίνη c. Με τον υπέρηχο αυτή η αντίδραση γίνεται ακόμη πιο έντονη.
    Δεν είναι θέμα ασυμβατότητας όμως, ίσα ίσα που αν χρησιμοποιήσεις ένα ορό με υαλουρονικό με αντιγηραντικά στοιχεία που να ηρεμεί ταυτόχρονα την επιδερμίδα τότε πιθανά να μπορείς να κάνεις με τον υπέρηχο μετά. Η συνδυαστική τους χρήση μάλιστα είναι δυνατή σαν μέθοδος μιας και γίνεται και καλύτερα η διείσδυση των συστατικών.
    Εν τέλει όμως το αν η όχι θα τα συνδυάσεις είναι θέμα και κατά πόσο ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα σου αλλά και τι προϊόν θα χρησιμοποιήσεις που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι στην εξίσωση.... Εγώ πάντως μετά από το dermaroller αφού βάλω κάποιον ορό με υαλουρονικό και ένα φυσικό serum προτιμώ να κάνω με την συσκευή φωτοθεραπείας γιατί βοηθά την ανάπλαση και ηρεμεί το δέρμα μου αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. s_dz13 γεια σου,
    Η πρώτη είναι συσκευή παθητικής γυμναστικής... Αν περιμένεις να δεις κοιλιακούς με αυτήν θα απογοητευτείς οικτρά... Γενικά οι συσκευές αυτές μπορούν να ενισχύσουν τον μυικό τόνο εάν δεν γυμνάζεσαι. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα φανεί το κορμί γυμνασμένο. Για να φανούν οι κοιλιακοί πχ πρέπει να έχει αρκετά χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα σου. Όχι απλά να είσαι λεπτή αλλά το ποσοστό λίπους είναι αυτό που μετράει. Συμπληρωματικά όμως για να βοηθήσεις τον τόνο των μυών σου μπορεί να έχει κάποιο ενισχυτικό αποτέλεσμα απλά μην περιμένεις ιδιαίτερα αποτελέσματα αν δεν το συνδυάσεις με διατροφή και κάποια άλλη δραστηριότητα όπως αεροβική.

    Η άλλη η συσκευή είναι υπέρηχος στα 1 ΜΗΖ (1 εκατομμύρια κύκλοι/sec). Όντως έχει κάποια μικρή λιποδυαλιτική δράση γι΄αυτό άλλωστε λέω να αποφεύγεται η χρήση στο πρόσωπο ιδίως όταν έχουμε λεπτό πρόσωπο. Για το σώμα όμως είναι πολύ αδύναμο. Οι συσκευές cavitation για να έχουν αποτελεσματική δράση πρέπει να είναι σε πιο χαμηλή συχνότητα στα 30-40 ΚΗΖ(30- 40 χίλιοι κύκλοι /sec).
    Το 1 ΜΗΖ όμως είναι καλό σε πρόσωπα που είναι κάπως παχουλά και θα ωφεληθούν έστω από την μικρή έστω λιποδυαλιτική αυτή δράση συν βέβαια τα γνωστά οφέλη της θεραπείας με υπέρηχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλησπερα Μαρια και πολλα μπραβο για το μπλοκ σου σε ευχαριστουμε που μας βοηθας να μεινουμε νεες.χαχααπο εσενα εμαθα οτι για την επιδερμικη χααρωση ειναι καλα να χρησιμοποιεις ραδισυχνοτητες .θελω την βοηθεια σου,αυτες οι συσκευες ειναι ραδιοσυχνοτητων?και πια η γνωμη σου αξιζει να δωσω χρηματα ?κανουν ες δουλεια?[περιμενω απαντηση εμπιστευομαι την γνωμη σου ,,η αληθεια ειναι σε χαμηλη τιμη και μπορεις να τις παρεις με ενα απλο τηλεφωνο,αφου με δυσκολευει να ψωνιζω με καρτα και λογαριασμο...αλλα πρωτα πρεπει να δω αν αξιζει τον κόπο ,δεν ειναι καιρος να πετάμε χρηματα..να εισαι καλα,χιλια ευχαριστω,συνεχισε την καλη δουλεια,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. συγν΄ωμη ξεχασα να ανεβασω λινκ,αυτο ειναι...http://www.expertbeauty.gr/category-62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτά είναι υψίσυχνα... καμία σχέση με τις συσκευές ραδιοσυχνοτήτων. Χρησιμοποιούνται για απολύμανση της προβληματικής επιδερμίδας ιδιαίτερα μετά από καθαρισμούς προσώπου αλλά και ήπια τόνωση του κυκλοφοριακού, οξυγόνωση, για πόρους κτλ αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν επιδερμική σύσφιξη.
    Μπορείς να δεις σχετική κουβέντα που έχουμε κάνει και προτάσεις για συσκευές επιδερμικής σύσφιξης στα σχόλια εδώ. Πάντως η πιο οικονομική και ταυτόχρονα αξιόλογη συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που έχω βρει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι αυτή που αναφέρω στο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαρια ασχετη ειμαι τελικα εντελως.τι διαφορα εχουν τα υψησηχνα απο τα γαλβανικα?και τις ραδιοσυχνοτητες εχω μπερδευτει,η κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι κανουν την ιδια δουλεια ολα,ειχαπαει στην αισθητικο και μου ειχε κανει κατι με μεταλικο ρολο και μου ειχε κανει καλο θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι ποια συσκευη ηταν ,μπορεις να με βοηθησεις ποιο απο τα 3 χρησιμοποισει μεταλικο ρολο μαζι με κρεμες,,και ακουγα κατι σαν σπιθιρες οταν περνουσε πανω απο το δερμα.

    ,χιλια ευχαριστω ..για την βοηθεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλη μου "άγνωστη Χ" οι τεχνολογίες που αναφέρεις είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους με διαφορετική δράση η καθεμία.
    Στα υψίσυχνα χρησιμοποιούνται γυάλινοι ράβδοι που ονομάζονται ηλεκτρόδια και χρησιμοποιούν ρεύμα χαμηλής τάσης και υψηλής συχνότητας. Οι αισθητικοί τα χρησιμοποιούν σε προβληματικά δέρματα και πάντα μετά το βαθύ καθαρισμό, για την αποφυγή μιας πιθανής μόλυνσης. Τα υψίσχυνα μάλιστα θεωρούνται μια πολύ μέθοδος κατά της ακμής, αφού καυτηριάζουν τοπικά τα σπυράκια, απολυμαίνουν γενικά το δέρμα και κλείνουν τους πόρους. Εγώ έχω εδώ και χρόνια μια μικρούλα συσκευή υψίσυχνων την οποία χρησιμοποιώ μετά από καθαρισμό και τώρα τελευταία σαν το τελικό βήμα μετά από οποιαδήποτε περιποίηση με τις άλλες μου συσκευές. Την έχω χρόνια και την είχα πάρει όταν είχα περάσει μια έξαρση ακμής. Η εμπειρία μου όμως όσον αφορά την αντιμετώπιση της ακμής τότε δεν ήταν ιδιαίτερα θετική αφού δεν μπόρεσα να δω κάποια ορατή βελτίωση. Αλλά ίσως να ήταν η δική μου επιδερμίδα και τύπος ακμής που δεν μου έκαναν κάτι.... Τώρα πάντως όταν την χρησιμοποιώ μετά τις θεραπείες νιώθω ότι η επιδερμίδα μου δείχνει καλύτερα μετά.

    Οι συσκευές με το γαλβανικό είναι περισσότερο για διείσδυση καλλυντικών ουσιών.

    Οι ραδιοσυχνότητες για ορατή επιδερμική σύσφιξη.

    Τα υψίσυχνα προσφέρουν μια αναζωογόνηση όπως και το γαλβανικό μαζί με όλα τα οφέλη την βαθιάς διείσδυσης των καλλυντικών ουσιών στο δέρμα αλλά τίποτα από αυτά δεν προσφέρει την επιδερμική σύσφιξη των ραδιοσυχνοτήτων.

    Εξαρτάται λοιπόν από το τι επιδιώκεις για να επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή.

    Τέλος όσον αφορά τι συσκευή χρησιμοποίησε η αισθητικός σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μου κάνει περίεργη η περιγραφή σου και πως άκουσες σπινθήρες με μεταλλικό ρολό. Σπινθήρες δημιουργούν τα υψίσυχνα όταν το γυάλινο ηλεκτρόδιο περνάει πάνω από το δέρμα (χωρίς όμως να το ακουμπάει τελείως). Μεταλλικό ρολό έχουν οι συσκευές γαλβανικού ρεύματος αλλά δεν δημιουργούν σπινθήρες
    Δεν μπορώ λοιπόν να είμαι σίγουρη τι συσκευή χρησιμοποίησε η αισθητικός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαρια μου χίλια ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου ,και την υπομονή σου να μου αναλύσεις ολα αυτα..να εισαι σίγουρη οτι η βοηθεια σου ηταν συμαντικη,να εισαι καλά ..συνέχισε την φοβερη δουλεία..ειμαι φανατική αναγνωστρια σου ,καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαίρομαι που βοήθησα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μαράκι αν εχεις χρονο δες και αυτό σε παρακαλώ,είναι καλό?με συμφέρει η θα πληρώσω πολλά μεταφορικά?δεν εχω ξαναψωνίσει με αυτό τον τρόπο.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. συγνώμη ,αυτό.http://www.ebay.co.uk/itm/5-1-DIAMOND-MICRODERMABRASION-DERMABRASION-PEEL-PHOTON-SCRUBBER-ULTRASOUND-/181019801200?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D3970772643579999356%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D110690796705%26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλή συσκευή φαίνεται και μάλιστα με πολλές λειτουργίες και σε οικονομική τιμή.
    Την θεωρώ καλή αγορά...
    Να έχεις πάντως υπ' όψιν σου πως όσο πιο πολλές δυνατότητες έχει μια συσκευή τόσο πιο πολύπλοκη γίνεται στην χρήση της. Θα χρειαστει οπωδήποτε να αφιερώσεις χρόνο να μάθεις κάθε λειτουργία και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις της για να την χρησιμοποιείς σωστά. Εννοείται πως πρέπει να ξέρεις καλά αγγλικά για να διαβάσεις προσεχτικά και να καταλάβεις το εγχειρίδιο χρήσης. Αν την πάλευεις τότε αγόρασέ την :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για αγορά από το ebay, ξέχασα να αναφέρω πριν πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο ebay και στο paypal.
    Δες πληροφορίες εδώ http://agoresonline.blogspot.gr/2008/01/ebay_22.html και εδώ
    http://agoresonline.blogspot.gr/2008/05/paypal.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ,θα προσπαθήσω να βγαλω ακρη,....φιλι πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μαρια πήρα τελικα την συσκευη με υψισιχνα και γαλβανικο,στην λειτουργεια στο γαλβανικο τ ακριβως πρεπει να κανω γιατι εχω χασει την μαλα.....η φωτεινη ενδηξη αναβει μόνοοταν ενωσω την ραβδο με το μεταλικο ρολο ξεχωριστα φαινεται να μην λειτουργουν καθολου...πωσ ακριβως πρεπει να το λειτουργησω?εχει 3 καλωδια,2 με μεταλικα ρολα και η με μεταλικη ραβδο,σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν έχει manual η συσκευή; Δεν την γνωρίζω καθόλου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από όπου την αγόρασες. Μπορεί να γνωρίζουν σχετικά και να σου δώσουν κάποιες οδηγίες χρήσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πήρα και μου είπαν ότι δεν ιονιζει με τα προιοντα που χρησιμοποιησα θελει ιδικα.εντομεταξη θελουν να μου δωσου καποια δικα τους τα οποια ειναι πανακριβα,,μπορω να χρησιμοποιήσω στα υψισιχνα τζελ αλοε βέρα και στο γαλβανικο κάτι πιο φυσικο και οικονομικό,συγνωμη αν σε κουρασα..φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με τα υψίσυχνα μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε καλό serum με όσο το δυνατό πιο φυσικά συστατικά. Για το γαλβανικό χρειάζεσαι όμως ιονισμένα προϊόντα με - για καθαρισμό και με + για βαθιά ενυδάτωση και τροφή.
    Δεν ξέρω πια προϊόντα σου πρότειναν από την εταιρεία αλλά γενικά δεν είναι και η πιο φθηνή κατηγορία μιας και είναι ειδικά για επαγγελματική φροντίδα. Στο άρθρο εκεί που αναφέρω για την σπάτουλα έχω βάλει ένα gel από το amazon που κάνει και για - και για + θεραπεία. Είναι αρκετά μεγάλη συσκευασία και οικονομική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. MARΑΚΙ ΜΟΥ ΧΊΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χαίρομαι που βοήθησα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαρία συγχαρητήρια για τις συμβουλές σου και την ενημέρωση σε θέματα ομορφιάς.Πολύ καλό το blog σου.θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω φωτοθεραπεία,με ατομική συσκευή εάν πριν έχω κάνει friactional λέιζερ η πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να περάσει για να είναι ασφαλής η χρήση.Θα ήθελα επίσης να γίνω μέλος στο blog σου.Σε ευχαριστώ.
    Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κατερίνα η φωτοεθεραπεία είναι μια πολύ ήπια και ασφαλής θεραπεία. Δεν υπάρχει καμμιά αντένδειξη για χρήση της μετά από fractional laser. Περίμενε απλά να γίνει πλήρη η ανάπλαση του δέρματος αν έκανες πρόσφατα την θεραπεία.
    Μέλος στο blog μου, εφόσον έχεις λογαριασμό στον blogger, μπορείς να γίνεις απλά κάνοντας κλικ στο widgetaki στην αριστερή στήλη που λέει "γίνε μέλος αυτού του ιστότοπου".
    Για να μην χάνεις δημοσιεύσεις μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο newsletter. Φιλιά πολλά και καλωσόρισες στην παρέα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Επίσης για να μην χάνεις σχόλια και να σου έρχονται στο email κοίτα κάτω από την φόρμα υποβολής σχολίου έχει έναν σύνδεσμο που αναφέρει "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου". Έτσι όλα τα σχόλια θα σου έρχονται στο email σου και θα ενημερώνεσαι για όσα συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρία σε ευχαριστώ,για την απάντηση που μου έδωσες τόσο γρήγορα.Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μαρία,έχω στείλει e-mail στην Κ.Κοέν επειδή θα ήθελα να αγοράσω την timepeel και ένα dermaroler.Δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.¨
    Ϊσως έχει πολύ δουλειά.Μήπως θα ήταν καλύτερο να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί της? Εάν γίνεται αυτό ? θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο της? Σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κατερίνα επικονώνησε μαζί μου στο admin@e-gynaika.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μαρία συγχαρητήρια για τις συμβουλές και τις γνώσεις σου!!! Εχω πρόβλημα με κυταριτιδα αλλά περισσότερο με επιδερμική χαλάρωση στα πόδια και θα ήθελα να αγοράσω μια συσκευή επιδερμικής σύσφιξης-mini rf με μονοπολική ραδιοσυχνότητα για καλύτερα αποτελέσματα από ότι διάβασα. Εχεις να μου προτείνεις κάποια?
    Χρειάζεται κάποια ειδική κρέμα να χρησιμοποιείται παράλληλα? Ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σόνια θα το κοιτάξω και θα σου πω μέσα στην εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος2:54 π.μ.

    Μαρία συγχαρητήρια για τις πολύτιμες συμβουλές που μας δίνεις! Θα ήθελα την γνώμη σου, αν γνωρίζεις κάτι για την κρέμα H.OGEL BioAlpha για
    Μείωση Τριχοφυΐας και Ανάπλαση του Δέρματος καθώς και για την χρήση της συσκευής
    Item Title:Photorejuvenation Photon LED Light Therapy 3 MHz Ultrasonic 3 LED Color Machine στο Ebay. Προσπάθησα να κάνω την δική μου έρευνα αλλά δεν βρήκα αρκετά στοιχεία, δυστυχώς. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γεωργία μου η κρέμα Η.OGEL βοηθά αρκετά στην αναστολή της τριχοφυΐας εξαρτάται όμως και από το κάθε άτομο πόσο διαφορά θα δει. Απλά να ξέρεις ότι χρειάζεται συστηματική χρήση για μεγάλο διάστημα.
    Για συσκευή να προτιμήσεις αυτήν 3MHz LCD Photon Ultrasonic Sonic Ionic Skin Rejuvenation Είναι πολύ καλή και οικονομική. Πάντως μην περιμένεις να την χρησιμοποιήσεις για τα leds αλλά για την λειτουργία υπερήχου και την ιοντοφόρεση. Τα leds φωτοθεραπείας σε αυτήν την συσκευή είναι πολύ αδύναμα για να δεις ουσιαστικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μαρία μου , τελικά απο την Aurora επικοινωνήσανε μαζί μου.. είναι το θέμα της διαφοράς ώρας Αμερική / Ελλάδα. Αδικα ανησύχησα μάλλον .. τώρα θα ανησυχώ μέχρι να φτάσει , κ για το τί μπορεί να πληρώσω ..χαχα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Toula όλα καλά λοιπόν! Χαίρομαι :) Καλώς να την δεχτείς και μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις κάποια στιγμή για τα αποτελέσματα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπέρα Μαρία!Χρειάζομαι τη γνώμη σου!Στην περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα στα κάτω βλέφαρα έχουν δημιουργηθεί κάποιες γραμμές-ρυτίδες(αν και είμαι μικρή σε ηλικία),οι οποίες με ενοχλούν.Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι οι κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στο να φύγουν.Παρ'όλα αυτά χρειάζονται προφανώς περιποίηση και ενυδάτωση.Υπάρχει κάτι να μου προτείνεις;Έχω ρωτήσει και μου είπαν για μεσοθεραπεία,αλλά στην περιοχή των ματιών;Δεν είναι επικίνδυνο;Υπάρχει κάποια συσκευή για την περιοχή των ματιών που να βοηθά σε αυτό;Υπάρχει κάτι αποτελεσματικό(σε αισθητικό,δερματολόγο) που θα μπορούσες να μου προτείνεις;Και κάτι ακόμη...Οι κρέμες πρέπει να απευθύνονται στην ηλικία ή δεν είναι απαραίτητο αυτό;Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eva μου η γνώμη μου είναι πως μπορείς να πάρεις μία σπάτουλα υπερήχων και ένα σετ με αμπούλες ενυδάτωσης και να δώσεις μία έξτρα φροντίδα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Κρέμες υπάρχουν παάααρα πολλές και είναι πολύ δύσκολο να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη. Οι περισσότερες από τις καλές σειρές βοηθούν στην ενυδάτωση τουλάχιστον την οποία εσύ λόγω του νεαρού της ηλικίας, όπως μου λες, μάλλον θα σου είναι αρκετό.. Προσωπικά πάντως θεωρώ τις κρέμες ματιών του Dr.Periccone από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ας τις έχεις και αυτές στα υπ΄όψιν....
      Αν σε ενδιαφέρει η αγορά σπάτουλας και προϊόντα σε αμπούλες και θέλεις κάποιες προτάσεις μπορώ να σε βοηθήσω.

      Διαγραφή
    2. Η ιδέα της μεσοθεραπείας σε αυτό το σημείο πως σου φαίνεται;Δεν έχω κάνει ποτέ και κατά συνέπεια δε γνωρίζω πολλά πράγματα.Είναι εφικτό να φύγουν τελείως αυτές οι γραμμές ή άδικα ελπίζω;Βασικά παρ'ότι χρησιμοποιώ κρέμα ματιών τελευταία δε βλέπω καν βελτίωση.Οπότε δεν πιστεύω ότι κάνουν και πολλά οι κρέμες.Αν μπορείς να μου προτείνεις σπάτουλα και προϊόντα σε αμπούλες θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!Σε ευχαριστώ θερμά!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι απαγορευτικό και αν γίνει σωστά μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ ευαίσθητο σημείο όμως και μπορεί αν σου δημιουργήσει μελανιές και πρηξιματάκια. Ο γιατρός πρέπει να είναι πολύ έμπειρος και προσεχτικός. Θα κοιτάξω να σου βρω σπάτουλα αλλά στείλε μου mail στο admin@e-gynaika.com να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε πιο άμεσα.

      Διαγραφή
    4. Athena σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση αλλά πλέον έχω μεταφερθεί εδώ www.spastospiti.gr και δεν κοιτάω εδώ συχνά τα σχόλια πλέον.
      Για την περιοχή των ματιών σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις αμπούλες των dermedics ή τις mesovital ή τις mesoecm μαζί καλύτερα με dermapen στο 0.25mm Κοίτα το άρθρο μου εδώ http://www.spastospiti.gr/dermapen-diy-beauty-treatments/. Θα δεις απίστευτα αποτελέσματα με αυτόν τον συνδυασμό...

      Διαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.