"Το Μυστικό"

Αγόρασα πρόσφατα ένα βιβλίο "Το Μυστικό" της Rhonda Byrne για το οποίο έχει γίνει πολύ θόρυβος στο εξωτερικό αλλά τώρα τελευταία και στην Ελλάδα. Η εκπομπή " Αθέατος Κόσμος με τον Κώστα Χαρδαβέλλα μάλιστα αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή σε αυτό. Η Οπρα στο σόου της παρουσίασε πάμπολλες περιπτώσεις ατόμων που πέτυχαν στην κυριολεξία ότι ακριβώς ονειρεύτηκαν εφαρμόζοντας τον Νόμο της έλξης. Ομολογώ ότι είναι ένα από τα δυνατότερα και ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ. Αναφέρεται στο Νόμο της Έλξης και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να τον εφαρμόσει και να αλλάξει ριζικά την ζωή του σε οποιοδήποτε τομέα επιθυμεί. Ιδού μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο:


"Ο νόμος της έλξης είναι ένας νόμος της φύσης. Είναι αμερόληπτος και απρόσωπος όσο αμερόληπτος και απρόσωπος είναι ο νόμος της βαρύτητας. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ακρίβεια"

" Αυτό που σκέφτεστε αυτή τη στιγμή δημιουργεί την μελλοντική ζωή σας. Δημιουργείτε την ζωή με τις σκέψεις σας. Και επειδή σκέφτεστε διαρκώς δημιουργείτε διαρκώς. Αυτό που σκέφτεστε περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, αυτό στο οποίο εστιάζετε τις σκέψεις σας, αυτό θα μορφοποιηθεί ως η ζωή σας"

"Τζον Ασαράφ: Ιδού το πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αυτό που δε θέλουν, και μετά αναρωτιούνται γιατί τους προκύπτει διαρκώς."

Δείτε εδώ τα πρώτα 20 λεπτά της ταινίας που σύντομα έρχεται και στην Ελλάδα!!

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το βιβλίο θα το βρείτε σε πολλά μεγάλα βιβλιοπωλεία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

42 σχόλια:

  1. Μόλις μου το πρότειναν, πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλό! Να φανταστείς το έχω κάνει δώρο σε όλους όσους αγαπώ και νοιάζομαι. Το λάτρεψαν όλοι! Άν και απίστευτό (ιδίως για τους δύσπιστους) όταν απλά λειτουργείς με θετική ενέργεια και αισθάνεσαι την ευγνωμοσύνη και την χαρά για όλα τα καλά γύρω σου η ζωή σου γεμίζει με ακόμη πιο ωραία και ευχάριστα γεγονότα. Το έχω βιώσει πια προσωπικά τόσες φορές... Διάβασέ το, σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μυστικο απευθυνεται σε ανοιχτα Μ Υ Α Λ Α!!!!!ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Θ Α Υ Μ Α ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(αποσπασμα απο το βιβλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ακριβώς είναι Νικολέτα! Μόνο άτομα με ανοιχτό μυαλό μπορούν να καταλάβουν το μήνυμα του βιβλίου και να συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα ο κάθενας μας είναι o ίδιος,συνειδητά ή ασυνείδητα, ο σεναριογράφος της ζωής του. Όσοι το καταλάβουν αυτό τότε, όπως αναφέρεται στο βιβλίο "Θα μπορείτε να κάνετε, να έχετε και να είστε όλα αυτά που οι άλλοι έλεγαν κάποτε ότι είναι αδύνατο να κάνετε, να έχετε και να είστε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7:00 μ.μ.

    http://gravityandthewind.blogspot.com/2007/06/blog-post_10.html diabaste kai ligo ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το βιβλιο το εχω και μπορω να πω οτι δεν εχω δει τιποτα ομως παω αργα και σταθερα το πυστευω γιατι απλα μας οδιγει στο να αγαπησουμε τον εαυτο μας και να τον πυστεψουμε κατι που ειναι πολυ δυσκολο αν κανουμε αυτο το βημα ολα τα αλλα ειναι ευκολα αυτο ομως που θελω να ξερω ειναι να με ενημερωσετε το dvd κυκλοφορησε και αν ναι που το βρησκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόρα πρόσθεσα links όπου μπορείς να το κατεβάσεις από το rapidshare ή εάν θές σε πολύ καλή τιμή να το αγοράσεις από το amazon.
    Όσο για το αν δουλεύει το βιβλίο... αν μη τι άλλο σε βάζει σε θετική ψυχολογία και σε βγάζει από αυτόν τον αυτοκαταστροφισμό που έχουν σήμερα πολλοί άνθρωποι! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει πράγματι θετικές αλλαγές στην ζωή τους και άλλοι που το θεωρούν 'μάμπο τζάμπο' και τροφή για ευκολόπιστους. Το γεγονός είναι ότι ζούμε σε ελεύθερη κοινωνία και ο καθενας μας μπορεί να ψάχνει, να εξερευνά να δοκιμάζει και να κρίνει για το εαυτό του τι του ταιριάζει και τι όχι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5:57 μ.μ.

    Το διάβασα και το βιβλίο και είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12:47 π.μ.

    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ. Η ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ1:11 π.μ.

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΜΗ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3:32 π.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο αλλά ο ισχυρισμός ότι το μυστικό είναι βιβλίο του σατανά είναι προιόν απλού αλλοπρόσαλλου θρησκευτικού φανατισμού, όταν το μόνο που προάγει είναι την αισιοδοξία, την αγάπη απέναντι στο εαυτό μας αλλά και τους συνανθρώπους μας καθώς και την αναγκαιότητα για εσωτερική και εξωτερική ειρήνη. Έχω δει άτομα μίζερα, κουτοπόνηρα και γεμάτα κακεντρέχεια που πίσω από τα κάλλυμα της εκκλησίας να ζούνε ζωή παθητική με την ίδια τους την ζωή άδεια και βασική πηγή ικανοποίησης και χαράς τους ο κακόβουλος σχολιάσμός άλλων ανθρώπων. Χωρίς αυτό να είναι νίξη απέναντι στην εκκλησία μας και την θρησκεία μας την οποία σέβομαι και ασπάζομαι θεωρώ ότι ως κοινωνία και άτομα πρέπει να λειτουργούμε χωρίς στεγανά στην σκέψη μας και περιορισμούς που μας εγκλοβίζουν ψυχικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και δημιουργικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1:01 μ.μ.

    Σε όλη τη διάρκεια της ανθρωπότητας ένας και μόνο ένας έδωσε το νόημα της ευτυχίας. Μη σας ξεγελάει κανείς. Ο Επίκουρος. Μόνον αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3:21 μ.μ.

    Πριν λίγες μέρες ήρθε αυτο το βιβλίο στα χερια μου, βέβαια όχι και τόσο τυχαία.Αναφέρεται στον νόμο της έλξης και της βαρύτητας, στον νόμο της ευγνωμοσύνης κτλ.Αυτό που μπόρεσα εγω τουλάχιστον να εισπράξω ήταν η θετική μου στάση απέναντι στην καθημερινότητα, στα μικρά απλά καθημερινά πράγματα.Όντως κρύβει κάποιο μυστικό,ένα μυστικό που βασίζεται στο μυαλό του ανθρώπου.Το βιβλίο είναι αρκετά εύκολα δοσμένο, πιστεύω κατανοητό και απλά και λιτά γραμένο.Σε απορροφά πράγματι και βλέπεις τα πράγματα κάπως αλλιώς. Τώρα διαβάζοντας το ο καθένας ας εισπράξει ότι εκείνος καταλαβαίνει. Πάντως αρχικά μια ελάχιστη βοήθεια την έλαβα.Ποιά? Να ξεδιπλώνω το μυστικό της ζωής και ταυτόχρονα να νιώθω τόσο καλά και όμορφα. Εύχομαι καλή ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω πως το έθεσες τέλεια :)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10:51 μ.μ.

    Ο φανατισμος και οι παροπηδες δεν οδηγουν στην Φωτειση.Επειδη εχω διαβασει το βιβλιο εδω και ενα χρονο και το εχω μελετησει αρκετα, λεει πολυ καθαρα οτι οι σκεψεις μας και οι πραξεις μας ελκουν ακριβως αυτα που πρατουμε και σκεφτομαστε.
    Δηλαδη π.χ. αν εχουμε καλη συμπεριφορα προς τον συνανθρωπο μας, θα δεχτουμε και εμεις τετοια συμπεριφορα. Αν σκεφτομαστε καλα πραγματα, καποια στιγμη θα ερθουν μεσα στην ζωη μας, αρκει να μην το αμφισβητουμε γιατι δημιουργουμε εμποδια. Δεν καταλαβαινω ειδα σε αυτο το βιβλιο μεσα τον Σατανα??? Μιλαει καθαρα για πιστη το βιβλιο.
    Ετυχε φετος και διαβασα το βιβλιο "Η δύναμη της Καββαλα" και διαπιστωσα οτι "Το Μυστικο" εχει την ιδια βαση με αυτο το βιβλιο, το οποιο δεν εχει να κανει με καποια θρησκεια ή σατανισμο οπως ανεφερα παραπανω, αλλα λεει πραγματικα πως μπορουμε να δεχτουμε πληροτητα απο τον Θεο (φωτειση, υλικα) αλλαζοντας την συμπεριφορα μας και παλευοντας με το Εγω μας.
    Δεν πρεπει να φανατιζεται κανενας μας, αλλα να τηρουμε τον τροπο ζωης που μας διδαξε ο Ιήσους οταν ηρθε στην γη.
    Παντως συνηστω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει διαβασει το Μυστικο να διαβασει και την δηναμη της Καββαλα και θα κατανοησουν πολλα. Επισης θα καυαλαβουν και γιατι ο Χριστος ελεγε παντα να ειμαστε πρααοι και να στηριζουμε τον συνανθρωπο μας. Λεει ακριβως τα ιδια πραγματα και εξηγει και το γιατι.
    Μην ξεχνιομαστε οτι η Εκκλησια εχει κρατησει μυστικες τις ουσιες, οπως εκαναν οι γραμματεις και φαρισαιοι της εποχης τους Χριστου που τους ελεγε οτι κλεινουν την πορτα των ουρανων στον απλο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7:52 μ.μ.

    Αν ειναι ολα αυτα που λέει το βιβλιο αληθεια, τοτε γιατί εγώ δεν μπορεσα να το αφαρμωσω? Και κατι αλλο, ολες αυτες οι ιστορίες(π.χ. τον ανθρωπο που αρχισε να βγαίνει ραντεβου με πολλες
    γυναικες)πως ξερουμε οτι ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12:00 π.μ.

    ποιος τρόμπας το'γραψε αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε τι αναφέρεσαι αλήθεια; Όπως και ναι πάντως θα προτιμούσα τις διαφωνίες μας να τις εκφράζουμε με πιο πρέπον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12:11 μ.μ.

    Το βιβλίο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον...δεν έχει πολύ καιρό που το διάβασα,αλλά εκ των πρωτέρων ήμουν και έγω της άποψης ότι η μιζέρια θα πρέπει να λείπει από την ζωή μας!!!!
    Τώρα όσων αφορά αυτά που είδα περί διαβόλου,έχω απλά να αναφέρω ότι προσωπικά πιστεύω πολυ στον Θεό,στα θαύματα,στους Αγίους και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις χριστιανικές παραδόσεις και γραφές!Διαβάζοντας ένα τέτοιο βιβλίο,με τίποτα δεν με στρέφει ενάντια στον Θεό... Λοιπόν μερικοί πρέπει να ξεκολλήσουν λίγο από τις φανατισμένες αντιλήψεις τους και να βλέπουν και λίγο παραπέρα...
    Εξ'άλλου ο Θεός ο ίδιος έδωσε το μυαλό,την νοημοσύνη και την ελεύθερη βούληση στον άνθρωπο για να τα χρησιμοποιεί!!!! αλλιώς θα ανήκαμε και εμείς στο υπόλοιπο ζωικό βασίλειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9:57 μ.μ.

    Καλησπέρα σας αγαπητοί μου...και γώ μόλις το διάβασα και κατάλαβα τα πάντα για τη ζωή μου.Γιατί πέρασα όσα πέρασα γιατί έχω αυτά που έχω και γιατι έχασα αυτά που έχασα.
    Το άτομο που αναφέρθηκε στους δαίμονες παραπάνω ειναι απο τα κατάλοιπα των ανα των αιώνων που η αρνητική τους σκέψη κατάφερε να πλάσει ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ που μαστίζουν την ανθρωπότητα.
    Αρα γίνεται και το αντιθετο αγαπητοί μου.
    Ειναι αυτοί που επινοήθηκαν την ΘΡΗΣΚΕΙΑ για να διευθύνουν τις μάζες και έσπειραν τον ΦΟΒΟ και τον ΤΡΟΜΟ για στα ΘΕΙΑ.
    Ειναι αυτοί που κλείδωσαν την αλήθεια γιατι θεώρησαν τους εαυτούς τους ανώτερους απο μας τους κοινούς θνητούς.Ειναι αυτοί που σφάξανε και ριμάξανε στο ονομα του Θεού τους.Εναν Θεό που δεν έιχε να κάνει με την ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Αυτοι που επινοήθηκαν την ΚΟΛΑΣΗ δειχνοντας εναν Θεο να τιμωρει να δικαζει να ξεχωρίζει να εκδικειται να πολεμά να καταστρέφει να θυμώνει και να ενεργει παρά την θέληση τών τέκνων του.Συγγνώμη αλλά ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Και αυτός ειπε ΄΄Μονο μεσω ΕΜΟΥ θα εισέλθετε εις την Βασιλεία των Ουρανών.΄΄
    Αυτό το ΄΄ΕΜΟΥ΄΄εισαι εσύ ο ίδιος σου ΑΝΘΡΩΠΕ.Ο Κυριος ειναι μεσα σου.Εισαι πλάσμα του.Κουβαλάς το ΦΩΣ του.Κοιτα μέσα σου και θα δείς οτι τά χεις ΟΛΑ.Διάλεξε τις Σκεψεις σου και στρέψτες στο ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.Ενα μόνο σπίρτο φτάνει να διαλύσει και το πιο πυκνό σκοτάδι.
    ΄΄ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕ΄΄
    ΄΄ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,...ΕΡΕΥΝΑ΄΄
    ΄΄ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ΄΄
    Και πόσα ακόμα απο αυτά δεν ειπώθηκαν από αγίους φωτισμένους ανθρώπους που προσπαθουσαν να μας εξηγήσουν το πιο απλό πράγμα.
    ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
    Επιτέλους ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΡΧΗ.
    Η ΓΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    Σας ευχαριστώ και σας στέλνω ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ σε σας και οσους και οσα σας απαρτίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3:50 π.μ.

    Καλημερα σας! τα ειπες πολυ ωραια. Πριν ενα χρονο διαβασα το βιβλιο αυτο και με βοηθησε παρα πολυ! Εσυ που το διαβασες το βιβλιο αυτο, το πρωτο διαστημα θα σου φανει οτι βρισκεσαι με λιγα λογια στον παραδεισο οτι μπορεις να εχεις οτι θελεις οποιον/α θελεις οτι θα προσελκησεις τα παντα στην ζωη σου χωρις καμια αμφιβολια οτι θα γινουν ολα με ενα μαγικο τροπο ακριβως ετσι οπως τα θες, ηρθε επιτελους η ευτηχια στα χερια σου, θα εισαι ο καλυτερος εαυτος σου θα ερωτευτεις την ζωη σου, θα θημηθεις πολλα πραγματα απ το παρελθον σου θα καταλαβεις πολλα πραγματα απ την ζωη σου θα σου ανοιξει ενας καινουριος δρομος στην ζωη σου, ειναι μια πολυ μεγαλη κατηφορα. Μετα απο καποιο διαστημα σηνηδητοποιεις οτι τιποτα απο οσα ηθελες δεν εγινε σε τρωει η απορεια το τι δεν εκανες σωστα η πιστη σου χανετε ερχοντε τρελες σκεψεις στο μυαλο πως μπορεσες να πηστεψεις σε αυτο το βιβλιο νιοθεις τοσο ξεχωριστος, που σε εχει οδηγησει αυτο νιοθεις ενα βαρος στο μυαλο μια μεγαλη απογοητευση τα παρατας τελειος. Αυτη ειναι η μεγαλη ανηφορα. Οσες ανηφορες και να ερθουν στην ζωη σου μην βγαλεις ποτε απ το μυαλο σου τα ονειρα σου, την επητιχια! Ζησε σαν αετος να πετας ψηλα και οχι σαν κοτα να σπρωχεσε με τις αλες στο κοτετσι, απ την κοτα μπορεις να παρεις μονο ενα αβγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10:38 π.μ.

    Καλημέρα σας... Πρόσφατα διάβασα κ γω το μυστικό κ πραγματικά είναι ενα βιβλίο που σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως σκεφτόσουν τόσα χρόνια λάθος. Τόση προσκόληση στη μιζέρια κ την απαισιοδοξία. Βλέπεις συνεχώς προβλήματα στη ζωή σου κ προσκολλήσαι σ'αυτά. Το βιβλίο αυτό σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά. Τώρα αν μπορείς να κάνεις κ τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα; Εγω πάντως πιστεύω ακράδαντα οτι αν θέλεις κατι πάρα πολύ σίγουρα θα το αποκτήσεις. Συνέχεια ακούμε ιστορίες απίστευτες ανθρώπων που ξεκίνησαν απο το πουθενά!Επισκεφτείτε το site www.thesecret.tv κ διαβάστε ιστορίες ανθρώπων που εφάρμοσαν τα λεγόμενα του βιβλίου κ πετυχάν αυτά που ήθελαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3:46 π.μ.

    Δεν ξερω παιδια μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα εγω ξερω οτι αμα θελεις κατι μεγαλο παρα πολυ θα ερθεις αντιμετοπος μ αυτο οταν αρχιζουν να στραβονουν τα πραγγματα και να συνεχιζετε αυτο το χαος μεσα στο μυαλο σου και στη ψυχη σου θελεις μονο να ξαναγυνουν οπως ηταν τα πραγγματα. τα ονειρα κοστηζουν ακριβα. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ αλλα ειναι τοσο .... που σε τρομαζει με καθε οπλο του με καθε κινιση με καθε σκεψη σου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όπως το είπες όμως... το "χάος" υπάρχει κυρίως στο μυαλό μας και από εκεί προέρχονται όλα τα δεινά στην ζωή μας. Η καθαρή σκέψη, οι ξεκάθαροι στόχοι και η γλυκά ηρεμία που πηγάζει από την ευγνωμοσύνη γι΄αυτά που ήδη έχουμε είναι απαραίτητα στοιχεία για σωστές επιλογές και εάν χρειάζεται επαναπροσδιορισμό της πορείας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3:45 π.μ.

    Γιαυτα που ηδη εχουμε! μεγαλη κουβεντα αν μπορουσε ο καθενας ομως να ειναι ευτηχισμενος γιαυτα που εχει δεν θα ηπυρχε το κακο. ετσι ειναι η ζωη θα τα περασεις ολα και θετικα και αρνιτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1:16 μ.μ.

    ΔΙΑΒΆΖΩ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΑ "ΑΡΝΗΤΙΚΑ" Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ? ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ? Η ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΓΑΡΜΟΣΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ?.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Η ΦΙΛΟΣΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΊΧΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΜΑΓΟΣ. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.
    Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΕΜΕΝΟΙ "ΕΞΥΠΛΑΚΗΔΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΕΟΣ!!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1:03 μ.μ.

    Έχω διαβάσει το βιβλίο και πουθενά δεν αναφέρει κάτι ενάντια στη θρησκεία αλλά ούτε προσφέρεται σαν εναλλακτική θρησκεία ώστε να εναντιώνεται ή να υποβθμίζει κάποια θρησκεία.Το μόνο που λέει κάπου είναι ότι αυτό που κάποιοι μπορεί να ονομάζουν και να αντιλαμβάνοντε σα νόμο της έλξης,κάποιοι άλλοι να ονομάζουν Θεό.Εξάλλου και ο Θεός τι διδάσκει? αγάπη,ευγνομωσύνη,συγχώρεση κ.λπ
    Κάποιος με λίγο ανοικτό μυαλό που θα πιάσει το μήνυμα του βιβλίου σίγουρα μπορεί να ωφεληθεί μαθαίνοντας να είναι ευγνώμων για αυτά που ήδη έχει και κάνοντας θετικές σκεψεις..
    πολύ καλό blog,συνεχίστε την καλή δουλειά...
    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ Πάνο για τα καλά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μικρος9:10 π.μ.

    Παιδια εχω διαβασει αυτο το βιβλιο πριν 2 χρονια περιπου και μεσα σε 2 χρονια εχασα τα παντα στην ζωη και τα βρισκω με δικο μου τροπο δλδ αυτο το βιβλιο σου δινει τον δικο σου κοσμο ετσι οπως τον θελεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αδρεας1:45 π.μ.

    Δεν ξερω για σας αλλα σε εμενα εποιασε αυτο αν και απο μικρο παιδι το εκανα με ενα δικο μου τροπο χωρις να ηξερα καν για το βιβλιο ψαξτε και βρητε κατι οπου θα το δειτε με τα ματια σας και θα σας γεμισει πιστη οπως 1αστερι που πεφτι και τοτε θα γινει πραγματικοτητα γιατι οχι μονο θα πιστευεται αλλα θα νιωθεται το συνεσθιμα αυτου που ζητησατε οτι ερχεται συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11:04 π.μ.

    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ .ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΝΕΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος10:16 π.μ.

    Είναι όντως ένα βιβλίο ιδιαίτερα όμορφο και κατανοητό!Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει ένιωθα οτι μπορούσα να κάνω τα πάντα και τα είχα καταφέρει πολλές φορές μάλιστα με μερικά απλά πράγματα!Όταν η "μαγεία" άρχισε να φθίνει και ξεκίνησα να βλέπω το θέμα αντικειμενικά κατάλαβα οτι το βιβλίο παρουσίαζε ένα μεγάλο κατα τη γνώμη μου θεματολογικό κενό!Ενώ ξεχειλίζει απο θετική ενέργεια και αισιοδοξία δεν αναφέρετε πουθενά στις ανάγκες και τα θέλω των συνανθρώπων μας παρα μόνο στις δικές μας και μάλιστα αναφέρεται στον αναγνώστη με κεφαλαία γράμματα.Τι γίνεται πχ όταν μια επιθυμία μας έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία κάποιου άλλου?Δεν αναφέρει τίποτε για τον σεβασμό στις επιθυμίες του συνανθρώπου μας.Ζούμε σε μια κοινωνία γεμάτη αποξένωση και εγωκεντρισμό!Ετσι θα γίνουμε καλύτεροί?Με το να ασχολούμαστε μόνο με τις ατομικές μας επιθυμίες όπως το βιβλίο λέει?Η άποψη μου είναι οτι ο νόμος της Έλξης ισχύει αλλά οι πρεσβευτές του (οι λεγόμενοι Νεοεποχίτες) έχουν πολύ διαφορετικούς σκοπούς απο το να κάνουν απλά τον κόσμο χαρούμενο.Μας θέλουν υπνωτισμένους και ερωτευμένους με τον εαυτό μας, αποξενωμένους, φοβισμένους και άρα καλύτερα ελέγξιμους.Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τον νόμο της Έλξης για να κάνουμε τον κόσμο μας πραγματικά καλύτερο τόσο για εμάς όσο και για τον συνάνθρωπό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4:19 μ.μ.

    Κατερίνα Λ.:
    το Μυστικό είναι ένα αληθινό βιβλίο, μα και ένα απλό μέσο για να μας υπενθυμίσει την ανθρώπινη φύση μας, να απενοχοποιήσει τα ταμπού και τα ενοχικά σύνδρομα που κουβαλάμε από τη μέρα που γεννηθήκαμε. Να απελευθερώσει τη σκέψη μας. Η θρησκεία, η εκκλησία και οι πρεσβευτές τους δεν θίγονται, δεν αναφέρονται πουθενά άμεσα ή έμμεσα με ακυρωτικές διαθέσεις. Κακώς νιώθουν προσβεβλημένοι΄κάποιοι θρησκευόμενοι λοιπόν. Αυτό σημαίνει ότι προκατειλημένοι διάβασαν κάποιες σελίδες του βιβλίου, με σκοπό να βρουν παγανιστικές συνομωσίες και τέρατα ή φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Διαβάστε το, νιώστε την αγάπη όπως ένα παιδί που δε γνωρίζει από κοινωνικές προσδοκίες, όρια, ταμπού, ηθικούς φραγμούς, και θα καταλάβετε ότι σκοπός μας σ αυτή τη ζωή είναι να ευτυχίσουμε και αυτό το καταφέρνουμε μόνο με τη αγάπη, την ανιδιοτελή, την ολοκληρωτική αγάπη που μας γεμίζει χαρά και δε ζητά ανταλλάγματα. Η πίστη είναι το μέσο για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πιστέψτε λοιπόν, όπου θέλει ο καθένας. Όπου νιώθει σιγουριά και βεβαιότητα. Στην εσωτερική του δύναμη, στους θαυματουργούς αγίους της εκκλησίας, στη Συμπαντική δύναμη... όλες αυτές είναι απλές μορφές που τις δίνει η δική μας σκέψη για να προσεγγίσει το Αγνωστο, το Θεικό αυτό στοιχείο που με βεβαιότητα νιώθει πως πλανάται γύρω του, μέσα του...Δεν έχει λοιπόν σημασία πού πιστεύουμε, αλλά ότι πιστεύουμε και αγαπάμε το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί το θεωρούμε δεδομένο πως θα συμβεί. Παραμερίστε λοιπόν τις διαφωνίες περί δέντρου και κοιτάξτε το δάσος που καίγεται στις μέρες μας τη στιγμή που εμείς φιλσοφούμε. Αφεθείτε στην αγάπη και όλα θα μοιάζουν μαγικά.
    Από παιδιά ακόμη διδασκόμαστε ότι τα όμορφα πράγματα κρατάνε λίγο. Γιατί; επειδή η Τέχνη φτιάχνει τα αριστουργήματά της με πόνο; επειδή ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα πέθαναν από αγάπη; αυτό θα κάνουμε και μεις στη ζωή μας; θα ακολουθ΄σουμε σαν τα πρόβατα τις προτροπές των ιδιατερων καλλιτεχνικών μυαλών που θέλησαν να μας σώσουν τον πόνο και την αγάπη σε πακέτο; βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί πότε ευτυχίσατε πραγματικά! τι σκέψεις κάνατε; σίγουρα φοβηθήκατε ότι αυτή η υπέρτατη ευτυχία δεν μπορεί να κρατήσει. ο φόβος σας γκρέμισε ότι χτίσατε, όχιη μοίρα, ούτε κανένας κακός θεόύλης που σας παρακολουθούσε με φθόνο. ο φόβος σας. ο ίδιος σας ο εαυτός. αλλάξτε αυτό μόνο στη σκέψη σας και ίσως να είναι αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατερίνα μου τα είπες πολύ ωραία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10:23 μ.μ.

    Το έχω διαβάσει και εγώ το βιβλίο.Δε συμφωνώ με τα όσα γράφει γιατί απλά ΔΕΝ πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι παντοδύναμος,καθώς πιστεύω στον Θεό.Δε μπορέι -για πολλούς λόγους-να έχει πάντα όσα επιθυμεί.Πάρτε σαν παράδειγμα κάποιες αρρώστιες,πολέμους,φυσικές καταστροφές κλπ..Ωστόσω,αυτά που κράτησα εγώ από το βιβλίο είναι 2 πράγματα:το πρώτο είναι η αξία της ευγνωμοσύνης,του να μπορείς να απολαμβάνεις τα όμορφα πράγματα που έχεις στη ζωή σου,χωρίς να σκέφτεσαι διαρκώς αυτά που δεν έχεις και σε στενοχωρούν,και το δεύτερο είναι ένα ωραίο παράδειγμα που δίνει στη σελίδα 79,με το αυτοκίνητο που τρέχει μέσα στη νύχτα.Μας λέει ότι τελικά διανύουμε μια πολύ μεγάλη απόσταση,βλέποντας κάθε φορά με τα φώτα μας μόλις 60 μέτρα μπροστά.Δείχνει δηλαδή πόσο σημαντικό είναι να εστιάζουμε στο τώρα,και να έχουμε πίστη ότι βήμα-βήμα η ζώή μας θα πάει παρακάτω και θα μας δείξει τον δρόμο,χωρίς περιττά άγχη.Καλό διάβασμα.Φιλιά σε όλους.Και μακάρι να βρούμε΄αυτό που λαχταράει η ψυχή μας και να είμαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα! Διαβασα τα περισσότερα σχόλιά σας και για να είμαι ειλικρινής χάρηκα πολύ που υπάρχει έστω ενας μικρός πληθυσμός στην Ελλάδα που σκέφτεται έτσι. Παρόλα αυτά, ενώ έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν μπόρεσα να εφαρμόσω το μήνυμά του.. Ενώ έχω καταλάβει τον τρόπο σκέψης, εκεί που ζητάω με όλο μου το είναι να γίνει κάτι, γίνεται το αντίθετο! Πώς να διώξεις την αμφιβολία όταν αμφιβάλεις ακόμα και για το ποιός είσαι??? :( Οπότε ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που πίστεψαν στον εαυτό τους και στην ύπαρξη του μυστικού. :( :( :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αισιοδοξία, η αίσθηση της χαράς και ευγνωμοσύνης για όσα θετικά έχουμε στην ζωή μας και το συναίσθημα της αγάπης που κάνουν την καρδιά να φτερουγίζει σαν του μικρού παιδιού είναι απαραίτητα όταν οραματιζόμαστε για κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Όταν ζητάμε χωρίς πραγματική χαρά, αισιοδοξία πίστη, αλλά με φόβο και δυσπιστία τότε έρχονται τα αντίθετα αποτελέσματα.
      Το "μυστικό" δεν είναι μαγικό ραβδάκι είναι απλά συμπαντική ισορροπία... ακόμα περισσότερο ένας θετικός τρόπος σκέψης που καθοδηγεί σωστά τα βήματά μας.
      Επιπλέον πρέπει να ξέρεις συγκεκριμένα τι πραγματικά θέλεις γιατί τότε μόνο θα το βρεις. Δυστυχώς οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν καν τι θέλουν και τι πραγματικά ζητούν.
      Δοκίμασε να βάλεις ένα μικρό εύκολο, εφικτό και ξεκάθαρο στόχο που θα σε κάνει ευτυχισμένη και σκέψου το κάθε μέρα με αισιοδοξία και χαρά σαν να είχε ήδη γίνει. Σκέψου το μόλις ξυπνήσεις και πριν κοιμηθείς ακόμα και κατα την διάρκεια της ημέρας. Νιώσε χαρούμενη και άστο να κυλήσει ποτέ δεν ξέρεις...
      Πολλά φιλιά και να 'σαι πάντα καλά :)

      Διαγραφή
  39. to biblio auto milai gia thetikes skepsis,agapi ,euygnomosini na xeromaste , to diabol pou to idane den mporo na ktlbo ,sou milai gia euxarista pragmata gia thetik energia kai na dinoume perisotero kalo ,na milame gia eufxarista pragmata gia pragmata pou agapame ,prepi na skeftoume auta pou theloume sti zoi mas auta pou tha mas dosoune eutixia ,xara,agapi auta pou tha mas kanoune na niothoume kala eutixismeni ti ine auta pou theloume pragmatika na baloume stoxous kai na skeftomaste pio poli auta pou agapame k.lp
    theli kai anixto mialo ,pantos to sigouro ine oti i thetikes skepsis ,kai na skeftomaste afta pou theloume kai agapame mas kanoun kalo ,eno to na skeftomaste me arnitikes skepsis kai taproblimata ,kai oti asximo sbimbeni trigiro mas kani kako.
    oli exoume kala kai asxima ala prepi na dinoume ,na asxoloumaste ,na sizitame poli perisootero gia ta kala kai auta pou theloume pou mas kanoune autixismeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το βιβλίο αυτό είναι ένας Δούρειος Ίππος. Από μόνο του δεν είναι κακό. Περιφράζει την Επικούρεια σοφία η οποία άριστα συμπηκνώθηκε από τον Αινστάιν : Αν θέλεις μια ευτυχισμένη ζωή μην την επικεντρώνεις σε ανθρώπους ή αντικείμενα αλλά σε έναν σκοπό. Προσοχή στο ποιος θα σας το προτείνει να το διαβάσετε και κυρίως ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ !!!! (πχ κυκλοφορεί παγκοσμίως αστρονομικό χρήμα που "ψάχνει" να ξεπλυθεί από θαμπωμένους αναγνώστες !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12:45 μ.μ.

    O Νόμος της έλξης είναι πολύ γενικός και γι΄αυτό δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ισχύει. Χρησιμοποιώντας επιστημονική ορολογία θα έπρεπε να τον ονομάζουμε αξίωμα της έλξης. Το αξίωμα της έλξης ισχύει μέχρι να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι δεν ισχύει.
    Το μυστικό της υλοποίησης των σκέψεων δεν δίνεται μέσα στο βιβλίο του μυστικού και γι΄αυτό συνεχίζει να είναι μυστικό. Χρειάζεται αρκετά μεγάλη εκπαίδευση για την ενδυνάμωση της σκέψης και ακόμα μεγαλύτερη για τον σωστό οραματισμό του επιθυμητού αποτελέσματος. Μετά από αυτή την εκπαίδευση ο εκπαιδευόμενος έχει γίνει μάγος και γι΄αυτό η ισχυρά συγκεντρωμένη σκέψη του φέρνει υλικά αποτελέσματα.
    Ο μη εκπαιδευμένος που πετυχαίνει να υλοποιήσει κάποιες επιθυμίες του, το πετυχαίνει όχι με τη δύναμή του, αλλά από τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.