Συμβουλές για εύκολο αερόβιο 30λεπτο!

Όλοι γνωρίζουμε τα ωφέλη της αεροβιακής άσκησης αλλά ξέρω επίσης ότι είναι δύσκολο για τους περισσότερους να περάσουν 30 λεπτά στον διάδρομο, στο ελλειπτικό κτλπ. Σας δίνω λοιπόν μερικές συμβουλές και τεχνάσματα για να σας βοηθήσουν να να ολοκληρώσετε το 30λεπτο αερόβιο πρόγραμμα σας.

  • Μην αφήστε το μυαλό σας να σας πει ότι κουραστήκατε
  • Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική με ένα γουόκμαν/ένα φορητό MP3 Player/iPod.
  • Μην κοιτάτε συνέχεια το χρονόμετρο.
  • Σκεφτείτε ή/και προγραμματίστε ευχάριστα μελλοντικά γεγονότα όπως τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές σας, ένα ξεφάντωμα αγορών για μια νέα γκαρνταρόμπα, κτλπ.
Υπόσχομαι 30 λεπτά θα πετάξουν σε μια στιγμή.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:38 π.μ.

    Καλημέρα! Ευχαριστώ νιώθω την ανάγκη να πω για τις πολύτιμες συμβουλές.Είμαι πολύ λυπημένη γιατί προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να χάσω 8 περίπου κιλά αλλά μάταια. Παρότι τρώωω 5-6 γεύματα την ημέρα κάθε 3 ώρες περίπου με πολλά φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, άσπρα κρέατα όπως ψάρι και κοτόπουλο έχασα τα πρωτα 2,6 κιλά και απο εκεί και πέρα έμεινα σταθερή. Νιώθω απαίσια γιατί άρχισα γρήγορο περπάτημα 1 ώρα την ημέρα όμως και πάλι τίποτα. Τι μου προτείνεται να κάνω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάττωσε τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά. Περιέχουν πολλά ζάχαρα που στα περισσότερα άτομα εμποδίζουν την απώλεια των τελευταίων επίμονων κιλών. Επίσης για να ταρακουνήσεις τον μεταβολισμό σου χρειάζεται να κάνεις δυο φορές την εβδομάδα πολύ έντονη αερόβια (HIT)στο 85 %του μέγιστου καρδιακού σου παλμού ( 220-ηλικία * (85/100) για 15 λεπτά. Τα τελευταία κιλά να ξέρεις είναι πάντα τα πιο δύσκολα να φύγουν και απαιτούν πιο δραστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.