Φυσικό & Άψογο Make up!!!

Μήπως ψάχνετε ένα makeup που να είναι φυσικό 100%, να προσφέρει τέλεια κάλυψη, να είναι αδιάβροχο, με αντηλιακή προστασία και ταυτόχρονα ευεργετικό για την επιδερμίδα; Εγώ πάντως πέρυσι τέτοιο καιρό που έπιαναν οι ζέστες και ενόψει των ανερχόμενων καυτών καλοκαιρινών μηνών έψαχνα για το τέλειο make up με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Βρήκα πολύ λίγα που είχαν αρκετά από αυτά τα χαρακτηριστικά και ελάχιστότατα που τα είχαν όλα. Λοιπόν για να βρω το καλύτερο από τα τελευταία τα δοκίμασα όλα!!! Η ετυμηγορία ήταν πανεύκολη…. με μεγάλη διαφορά η νικήτρια σειρά ήταν ξεκάθαρα μία: τα Bare Escentuals. Η συγκεκριμένη σειρά έχει μορφή πούδρας και δεν περιέχει συντηρητικά, ταλκ,παράγωγα πετρελαίου, αρώματα, χρωστικές ουσίες και άλλα χημικά που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα bare Escentuals είναι 100% καθαρά και φυσικά και αντιπροσωπεύουν τον ιδανικό συνδυασμό κάλυψης και φροντίδας για όλους τους τύπους δέρματος.
Tα Β.Ε δίνουν τέλεια κάλυψη με φυσική φωτεινότητα στο δέρμα χωρίς την εμφάνιση ή την αίσθηση μάσκας του κλασσικού υγρού make up και τα σπασίματα που εμφανίζονται πάνω στις ρυτίδες μετά από λίγη ώρα, απλά το δέρμα σας φαίνεται τέλειο. Γυναίκες με κηλίδες, η ακμή, ροδόχρους ακμή, και υπερβολικά ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητες και αντιδραστικές επιδερμίδες με αλλεργίες ταλαιπωρημένο –γηρασμένο δέρμα θα βρουν αυτήν την σειρά αναντικατάστατη και θα την λατρέψουν στην κυριολεξία. Όποια γυναίκα τα έχει δοκιμάσει, συν εμού :), δεν τα εγκαταλείπει ποτέ.
Τα Bare Escentuals όχι μόνο μας προσφέρουν άψογη εμφάνιση αλλά βελτιώνουν σταδιακά τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματός μας. Είναι δε τόσο αγνά που μπορείτε ακόμα κα να κοιμηθείτε με αυτά και την άλλη μέρα το δέρμα σας να φαίνεται υπέροχο. Περιέχουν επίσης φυσικό αντηλιακό δείκτη SPF 15 που προστατεύουν το δέρμα σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Έχουν βραβευτεί στο εξωτερικό επανειλημμένα και τα προτείνει ο αντικαρκινικός οργανισμός Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικό και αγνό αντηλιακό
Σε κλινικές μελέτες των γυναικών ηλικίας μεταξύ 18 και 65 με διάφορες δερματικές παθήσεις που χρησιμοποίησαν bare Escentuals για δύο εβδομάδες:
  • 76% δήλωσε ότι με τα bare Escentuals έχει διορθωθεί και βελτιωθεί η εμφάνιση και κατάσταση του δέρματός τους
  • Η συνολική κατάσταση του δέρματος, ομαλότητα, ελαστικότητα και υφή του βελτιώθηκε κατά 49%
  • Η ερυθρότητα μειώθηκε κατά 31%
Πάνω από το 80% των γυναικών πιστεύουν ότι τα bare Escentuals είναι ιδανικα για το ευαίσθητο δέρμα και παρατήρησαν μια μείωση στην εμφάνιση των ελαττωμάτων και των ατελειών.
Πάνω από το 75% των γυναικών παρατήρησαν βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματός τους και είδαν μείωση στην ερυθρότητα και ερεθισμούς.
Πάνω από το 70% των γυναικών συμφώνησαν ότι bare Escentuals λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ότι με την συνεχή χρήσης τους, το δέρμα τους ήταν πιο ήρεμο και η ελαττώθηκε η εμφάνιση ροδόχρους ακμής.
Πάνω από το 60% των γυναικών συμφώνησαν ότι με τη συνεχή χρήση, η εμφάνιση του δέρματός τους είχε βελτιωθεί και ότι είχαν σημαντικά λιγότερα ξεσπάσματα ακμής.
Η σειρά περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και πολλά πρωτότυπα υπέροχα προϊόντα. Για να τα δοκιμάσετε και να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση βάσης, ρουζ, σκιές κτλ. μπορείτε να βρείτε στο ebay σετ με μίνι δοκιμαστικές συσκευασίες διάφορες αποχρώσεις έτσι ώστε να ξέρετε τι σας ταιριάζει πριν παραγγείλετε το κανονικό μέγεθος(μπορείτε να αγοράσετε απ'ευθείας μόνο τα Buy Ιt Now ). Στα σετ θα βρείτε τις κατηγορίες για fairly light, light medium, tan και dark που συμπεριλαμβάνουν 2 διαφορετικές αποχρώσεις της κατηγορίας, πινέλα εξαιρετικής ποιότητας, ρουζ, σπρέι ενυδάτωσης, το υπέροχο mineral veil και dvd με μαθήματα μακιγιάζ βήμα προς βήμα. Στις περισσότερες ελληνίδες πάντως ταιριάζει το makeup με απόχρωση Medium beige 2.3 (ελαφρώς ροζ χροιά) και το Golden Medium (λίγο πιο κίτρινη χροιά) εκτος και αν έχετε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα ή πολύ σκούρα οπότε θα προτιμήσετε τις πιο ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις αντίστοιχα.

Θα τα βρείτε στα online καταστήματα
1) feelunique  με δωρεάν μεταφορικά
2) Lovelula με πολύ χαμηλα μεταφορικά αλλά με bonus για τις επόμενες αγορές σας

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1:14 μ.μ.

    Μαρία σε ευχαριστώ που έγραψες για τα Bare Escentuals. Το αγόρασα εδώ και δυο μήνες και έχω μείνει κατενθουσιασμένη. Το πρόσωπό μου φαίνεται πολύ φυσικό και ελαττώθηκαν κατα πολύ και τα σπυράκια. Θέλω να πάρω τώρα και κάποια ακόμα προιόντα της σειράς. Ξέρεις μήπως να μου προτείνεις ποιο concealer ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; Έχω ανοιχτόχρωμη σταρένια επιδερμίδα.
    Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!

    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα χαίρομαι που ενθουσιάστηκες με τα bare escentuals(αν και δεν εκπλήσσομαι :). θα σου πρότεινα για το concealer να επιλέξεις την απόχρωση summer bisque που ταιριάζει περισσότερο στις σταρένιες επιδερμίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατερινα11:28 π.μ.

    Σε υγρό make up δεν υπάρχει κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα υπάρχει αυτό της Jane Iredale που είναι φανταστικό! Είναι από τα makeup που χρησιμοποιώ συχνά και αγοράζω κατά καιρούς απλά βολεύομαι προσωπικά περισσότερο με τα BE. Θα τα βρεις και στο ebay και στο e-shop glowgirl που αναφέρω στο τέλος του άρθρου. Για τα χρώματα τώρα αν θες πές μου τι είδους χρώμα συνήθως παίρνεις (ανοιχτό μέτριο ή σκούρο και τι απόχρωση προτιμάς πχ κίτρινη ή ροζ χροιά για να σου προτείνω, όσο γίνεται καλύτερα, πια απόχρωση να διαλέξεις μιας και έχω ήδη δοκιμάσει δυό τρία. Προσωπικά κατέληξα να χρησιμοποιώ το Amber, η δικιά μου η επιδερμίδα είναι σταρένια μέτρια προς ανοιχτόχρωμη. Στο eshop lovelula έχω δει ότι έχει 100% φυσικά υγρά makeup αλλά αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει. Ρίξε όμως αν θές και μια ματιά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8:09 μ.μ.

    Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω που μπορουμε να βρουμε τη συγκεκριμενη πουδρα και τι τιμη εχει? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσέκαρε τα δυο καταστήματα που αναφέρω στο τέλος του άρθρου και η τιμή είναι γύρω στα 23 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9:25 μ.μ.

    Παταω πανω στα καταστηματα ομως δεν μου βγαζει τη σελιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχες δίκιο. Κάπως έγινε και χάλασαν οι σύνδεσμοι και δεν δούλευαν. Τα διόρθωσα και τώρα είναι εντάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2:03 π.μ.

    na rwthsw,mono mesw internet mporoume na to agorasoume?se kana magazi offline dn yparxei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ΒΕ δεν κυκλοφορούν ακόμα στην Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια τα αντίστοιχα mineral makeup στο Body Shop και της αυτά της L'oreal τα οποία όμως δοκίμασα και προσωπικά δεν μου άρεσαν εξίσου. Εάν δεν μπορείς να παραγγείλεις από το Internet δοκίμασε τουλάχιστον αυτό της L'oreal το οποίο είναι αρκετά καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3:20 μ.μ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ?
    ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα καταστήματα feelunique και lovelula τα οποία αναφέρω στο τέλος του άρθρου είναι από Αγγλία και δεν περνάνε από τελωνείο. Είναι και τα δύο πολύ αξιόπιστα online καταστήματα, με πολύ γρήγορη παράδοση, συνήθως μέσα σε μια εβδομάδα. Τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό η ίδια και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Πληρώνω με πιστωτική και στα δύο. Εάν θέλεις κάποια άλλη διευκρίνηση ρώτα ελεύθερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4:11 μ.μ.

    γεια αυτό το make up που αναφέρεις κάνει για ξηρές επιδερμίδες? Λέω να το ρισκάρω και να πάρω την απόχρωση που λές, καθώς το get started kit απο ebay μαζί με έξοδα σποστολής κανεί περίπου 46 ευρώ.Ο ποιο ανοικτόχρωμος τόνος απο το medium beige είναι το medium ή το light?λέω να πάρω δύο για να δοκιμάσω μιας και βγαίνουν έτσι τα ίδια χρήματα με το kit.ευχαριστώ για το χρονο σου : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα Bare escentuals είναι ιδανικά για όλες τις επιδερμίδες. Εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτίμησε το light (είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το medium). Το απλό medium είναι για επιδερμίδες με ροζ χροιά ενώ το Μedium Βeige εάν η χροιά της επιδερμιδας σου είναι σταρένια ή κιτρινωπή. Σκέψου τι βάση αγόραζες μέχρι τώρα, εάν είχε ροζ ή κίτρινη απόχρωση και αποφάσισε ανάλογα.
    Περιμένω εντυπώσεις :)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4:01 μ.μ.

    Πολυ βοηθητικο το αρθρο σου ευχαριστουμε πολυ!Διαβαζω τωρα οτι ειναι διαθεσιμα στα sephora στο εξωτερικο.Να υποθεσω οτι δεν ισχυει το ιδιο για τα ελληνικα sephora?Αλλη μια πρωταρα του e-shopping :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τα έχω δει εδώ στην Ελλάδα τα BE ακόμα. Βέβαια πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν βγάλει τα δικά τους mineral makeup αλλά όσα και εάν έχω δοκιμάσει κανένα δεν μου έστρωσε το ίδιο καλά. Επίσης οι περισσότερες εταιρείες τα έχουν βάλει και ένα σωρό χημικά πρόσθετα. Με κάνει να αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι πραγματικά mineral τελικά. Για μένα τα BE προσ το παρόν τουλάχιτον είναι η μόνη επιλογή ακόμα και εάν χρειάζεται να τα παραγγείλω μεσω διαδυκτίου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11:55 μ.μ.

    Πραγματικά το Link σου για το feelunique.com με έσωσε! Έψαχνα έναν τρόπο να προμηθευτώ προιόντα της συγκεκριμένης σειράς απο πέρυσι! Καταπληκτικό άρθρο, ευχαριστούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαίρομαι που βοήθησα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11:44 π.μ.

    Μαρία γεια σου,

    καταρχήν ευχαρισούμε πολύ για το άρθρο σου. Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα make up το οποίο να φαίνεται φυσικό και όχι σαν 2ο πρόσωπο και επίσης επειδή έχω πορώδες δέρμα να μη κάνει πιο έντονο το πρόβλημα όπως κάνουν περίπου τα περισσότερα που έχω δοκιμάσει κυρίως σε υγρή μορφή. Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι επειδή μου αρέσουν πολύ το βάψιμο τόσο της Στεφανίδου όσο και της Μενεγάκη που το πρόσωπο τους φαίνεται αρκετά ανοιχτόχρωμο και κάνει το ρουζ να ξεχωρίζει πολύ ποια απόχρωση κατά τη γνώμη σου θα έδινε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις η δική μου επιδερμίδα πλησιάζει το χρώμα της Στεφανίδου(χωρίς το make up).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομίζω ότι πιο χρήσιμο είναι να πας στο επίσημο site και να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό που έχουν εκεί για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο
    http://www.bareescentuals.com/on/demandware.store/Sites-BareEscentuals-Site/default/ShadeSelectorTool-Step1?selectedFinish=Matte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαριάννα9:02 μ.μ.

    Μαρία μου θα ήθελα μια βοήθεια. Βάζω τα SLA - Louis Alvarez make up vision 7 αν τα έχεις υπόψη η πούδρα είναι 02. Το ίδιο και κονσίλερ για μάυρους κυλους βάζω της κλινίκ 02. θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς σε τι αριθμό αντιστοιχεί σε αυτά τα μέικ απ. Είμαι άσπρη καθόλου ροζ, λίγο χλωμή. Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα SLA δεν τα γνωρίζω αλλά από την περιγραφή σου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την απόχρωση light. Επίσης να τονίσω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξοικειωθείς με τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους.
    θα κοιτάξω να βρω και εγώ κάποιο καλό βίντεο και να το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαριάννα10:16 μ.μ.

    Είσαι θησαυρός ομορφιάς Μαρία μου ευχαριστώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα πολύτιμε βοηθέ μας..

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια διαφορά αναμεσα στο Bare Escentuals bareMinerals Original Foundation SPF 15 και στο Bare Escentuals bareMinerals MATTE Foundation SPF 15. Ποιο από τα δυο θα προτεινες για ένα δέρμα που υποφέρει από ακμή;

    Ευχαριστώ,

    Βάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Vasso μου αν και το matte είναι για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες σαν την δική μου εγώ που το δοκίμασα δεν μπορώ να πω ότι μου έστρωσε τόσο καλά όσο η κλασσική η εκδοχή. Νιώθω ότι χάνει λίγο από την φυσικότητα και φωτεινότητά του. Αυτή την στιγμή έχω και εγώ το matte αλλά θα παραγγείλω ξανά το κανονικό. Βέβαια το κάθε δέρμα έχει την χημεία του και αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία. Αν μπορείς να βρεις στο ebay κανένα δειγματάκι πάρε να το δοκιμάσεις πρώτα.
    Εννοείται θα ήθελα να μάθω και τις δικές σου εντυπώσεις σε περίπτωση που το δοκιμάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρια επανερχομαι.Εγω δεν βαφομαι καθολου.μονο κραγιον φοραω.Θα ηθελα ομως να ξεκινησω με κατι απλο.Τι θα μου προτεινες;Τα μαλλια μου ειναι σκουρα καστανα και το προσωπο ανοιτοχρωμο.Δεν ειναι ασπρο αλλα δεν ειναι και σταρενιο.Φοραω κοκκινο κραγιον και δειχνει ασπρο[το προσωπο]Τωρα τελευταια ξεκινουν κατι σαν σπυρακια και καταληγουν ελιες.Που οφειλεται και πως καταπολεμουνται;Επισης ενα απαλο χνουδι στις παρειες που μου την δινει ομως σκληρα χαχαχαχαχαχα.Το κανω αποτριχωση αλλα δεν νομιζω να εξασθενη.Τι να κανω με ολα αυτα;Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έλενα όσο και να θέλω να σας βοηθάω δεν μπορώ να δίνω τόσο εξατομικευμένες συμβουλές. Είναι πράγματα για τα οποία κάποιος πρέπει να σε δει από κοντά. Για το makeup καλύτερα να επισκεφτείς ένα κατάστημα καλλυντικών και να σου κάνουν ένα μακιγιάζ να δεις τι χρώματα σου προτείνουν. Αν ενδιαφέρεσαι για τα Β.E μάλλον η light απόχρωση είναι αυτή που σου ταιριάζει. Για τι ελιές που αναφέρεις επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι. Θα πρέπει να επισκεφτείς ένα δερματολόγο.
    Για την τριχοφυΐα στις παρειές στα φαρμακεία υπάρχουν κρέμες που καθυστερούν και εξασθενούν την τριχοφυΐα έτσι ώστε να ελαττώσεις λίγο το πρόβλημα ή με τις ταινίες με κρύο κερί μια φορά τον μήνα και καθάρισες, είναι πανεύκολο και γρήγορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια σ'ευχαριστω παραπολυ και ζητω συγγνωμη που σε στενοχωρησα.Σε φιλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλενα προς θεού δεν με στεναχώρησες απλά το ανέφερα το θέμα για να μπορώ και εγώ να διαχειρίζομαι πιο εύκολα και άμεσα τα σχόλια σας. Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8:52 μ.μ.

    Μαρία έχω ροδόχρο νόσο και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με make up που είτε δεν στρώνουν καλά είτε με ερεθίζουν.
    Θα ήθελα να μου πεις ποια θεωρείς κατάλληλη απόχρωση για jane iredal make up για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά με κοκκινίλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν προτιμάς στο κανονικό σου makeup αποχρώσεις προς το ροζ πάρε το light beige αν τις πιο κίτρινες το Warm Silk. Αν προτιμάς ουδέτερο τόνο τότε το Bisque. Στο ebay πάντως πολλές φορές μπορείς να βρεις οικονομικά δειγματάκια για να δοκιμάσεις διάφορες αποχρώσεις πριν επενδύσεις σε κανονικό μέγεθος.

      Διαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Zoyzoyna δεν φαινόταν κάποια εικόνα συγκεκριμένη στον σύνδεσμο που άφησες, εμφανιζόταν όλες οι εικόνες από το Google search και το link ήταν καμιά τριανταριά σειρές κατεβατό και το αφαίρεσα. Αν μπορείς να μου στείλεις ξανά τον σύνδεσμο της συγκεκριμένης εικόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.