Καλοκαίρι 2008. Τάσεις και συμβουλές για μαγιό.

Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και οι εξορμήσεις στην παραλία είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής είναι καιρός να σκεφτούμε και για τα διάφορα απαραίτητα που θα χρειαστούμε με πρώτο και σημαντικότερο το μαγιό μας. Μετά από μια έρευνα που έκανα στην αγορά είδα ότι φέτος είναι στην μόδα και πάλι τα ολόσωμα με κυριάρχη τάση το ημιολόσωμο δείτε φωτο αριστερά (δυο κομμάτια που ενώνονται στην κοιλιά). Το μπικίνι βέβαια είναι διαχρονική τάση και αναντικατάστατο ιδίως για σώματα χωρίς πολλές ατέλειες (ουδείς τέλειος κορίτσια….:) ) Για κάποιες από τις ατέλειες που προβληματίζουν εμάς τις γυναίκες όταν έρχεται ή ώρα για την εμφάνισή μας στην πλάζ βρήκα και αυτές τις συμβουλές:

1. Μεγάλο στήθος. Αποφύγετε μικρά σουτιέν, που δεν καλύπτουν καλά το στήθος γιατί δεν δίνουν αισθητικά ωραία εμφάνιση. Προτιμήστε καλύτερα τα ενισχυμένα και τα τριγωνικά με φαρδιές τιράντες δετά πίσω στο λαιμό. Συμβουλή: Δοκιμάστε και τα μαγιο-μπλουζακι (tankini) που κολακεύουν τα σώματα με μεγάλο στήθος

2. Μικρό στήθος. Προτιμήστε τα ενισχυμένα σουτιέν και αποφύγετε τα στράπλες. Λεπτές τιράντες με απόσταση μεταξύ τους δείχνουν την περιοχή του στέρνου μεγαλύτερη. Συμβουλή: Εάν έχετε καλλίγραμμα πόδια προτιμήστε τα ψηλά δετά στο πόδι μπικίνι για να τονίσετε έτσι το δυνατό σας σημείο!
3. Μεγάλη περιφέρεια. Χρησιμοποιήστε τα διάφορα mix and match μαγιό (μεμονομένα κομμάτια) αν χρειάζεσαι δύο διαφορετικά μεγέθη. Ένα έξυπνο τρικ, είναι να προτιμήσετε ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σουτιέν για να τραβήξετε την προσοχή προς τα πάνω και μακριά από τη περιφέρεια. Αποφύγετε επίσης τα μαγιό στυλ σορτς γιατί ναι μεν καλύπτουν αλλά το πολύ ύφασμα μάλλον τονίζει επιπλέον το φάρδος της περιφέρειά σας. Προτιμήστε καλύτερα μπικίνι με πλάγιο ψηλό κόψιμο. Συμβουλή: Τα σκούρα χρώματα στο κάτω μέρος αδυνατίζουν οπτικά την περιοχή.

5. Κοιλιά. Αναζητήστε καλύτερα είτε τα μοντέρνα και πολύ κολακευτικά ολόσωμα μαγιό είτε τα μαγιο-μπλουζακι ( tankini). Φέτος είναι πολύ στη μόδα επίσης τα ημιολόσωμα που ενώνουν με σέξυ τρόπο το επάνω με το κάτω μέρος του μαγιό.
Συμβουλή: Για μικρή κοιλίτσα τα μπικίνι είναι οκ αν σας αρέσουν πολύ, εάν όμως έχετε πολύ έντονο πρόβλημα αποφύγετε τα τελείως.

Πρόσφατα άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.