Tέλειο Σώμα ακόμα και μετά από εγκυμοσύνη

Το 95% των γυναικών περίπου στον πλανήτη θεωρούν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσουν την φιγούρα τους μετά από μια εγκυμοσύνη και ότι με τα χρόνια είναι νομοτέλεια η απόκτηση κιλών. Έτσι μας είπαν κάποτε κάποιοι, είδαμε ως κοπέλες και παρόμοιες περιπτώσεις και το χάψαμε το παραμύθι!!!
Η αλήθεια είναι όμως τόσο διαφορετική. Ενώ σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδάκι και χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια, με μερικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας μπορείτε να αποκτήσετε τέλειο σώμα τώρα ανεξάρτητα από την ηλικία σας, αν έχετε κάνει παιδιά και το τωρινό σας βάρος. Παρακάτω σας δίνω μια λίστα με εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές που αν ακολουθήσετε, ιδιαίτερα συνδυαστικά όλες μαζί, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες.

1. Η Διατροφή σας.
Πέντε με έξι μικρά γεύματα την ημέρα.


Το Nο# 1 κόλπο όλων των bodybuilder. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να τρώνε δύο μόνο και μεγάλα γεύματα την ημέρα, μεσημεριανό και βραδινό. Αντ' αυτού μοιράστε τις ημερήσιες θερμίδες σας σε 5 με 6 υγιεινά γεύματα την ημέρα. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τα αποτελέσματα που θα αποφέρει αυτή και μόνο η τακτική. Το κάθε γεύμα πρέπει να απέχει τρεις το πολύ τέσσερις ώρες από το προηγούμενο. Φάτε δύο κύρια γεύματα, μεσημεριανό-βραδινό και τα υπόλοιπα, ενδιάμεσα σνακ κάπως μικρότερα.

Τι πρέπει να περιέχουν τα κύρια γεύματα:
  1. άπαχη πηγή πρωτεΐνης μεγέθους όσο η γροθιά σας (κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή γιαούρτι ελαφρύ 2% ή τόνο σε νερό ή ψάρι στον ατμό κτλ)  και
  2. μια γροθιά υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια, πατάτες ή ένα μπολ σαλάτα της αρεσκείας σας και 
  3. ελάχιστη ποσότητα καλών λιπαρών πχ μια κουταλιά ελαιόλαδο. 
Τα τρία από τα γεύματα θα είναι το πρωινό το μεσημεριανό και το βραδινό τα άλλα δύο με τρία θα είναι σε μορφή σνακ πχ ψωμί ολικής με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα ή γιαούρτι/γάλα με φρούτα.

Το πρωινό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! πχ. γιαούρτι με λίγο μέλι και καρύδια ή ένα πρωτεϊνούχο Shake ή ένα σάντουιτς με ψωμί ολικής και άπαχη γαλοπούλα και τυρί (βλέπε πιο πάνω) ή αν έχετε χρόνο φτιάξτε μια πρωτεϊνούχα ομελέτα και βέβαια αν θέλετε το καφεδάκι σας. Αυτή η τεχνική ανεβάζει τον μεταβολισμό και το σώμα σας καίει το λίπος σαν τρελό.

Βασικά το κάθε γεύμα σας θα πρέπει να περιέχει λίγες θερμίδες (250-350Κcal) ώστε να μην προλαβαίνουν να αποθηκευτούν στο σώμα σας με την μορφή λίπους. Επίσης με τα πολλά και υγιεινά γεύματα εκτός του ότι αυξάνεται τις καύσεις σας σταθεροποιείται το επίπεδο ζαχάρου στο αίμα  σας και  έτσι ενώ χάνετε λίπος ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ ποτέ και  και ούτε  θα έπρεπε άλλωστε. Αντίθετα όταν μένετε νηστικές για ώρες ο μεταβολισμός σας χαμηλώνει επικίνδυνα, καίτε τον μυικό σας ιστό, ταλαιπωρείτε τα ζωτικά σας όργανα, έχετε πολύ χαμηλή ενέργεια και ταυτόχρονα αποθηκεύετε λίπος!!!!! Βάλτε το  λοιπόν καλά στο μυαλό σας στο μήκος του χρόνου ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ τελεία και παύλα. Για σφιχτό σώμα με δυνατούς μυς και ελάχιστο λίπος πρέπει να τρώτε συχνά, υγιεινά και μικρά γεύματα.

Ελαχιστοποιήστε τα "λευκά δηλητήρια"
Προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη, λευκό αλεύρι, ζωικό λίπος και πολύ αλάτι πρέπει να βγουν από το διαιτολόγιο σας όσο το δυνατό περισσότερο. Αν μπορούσατε να δείτε σαν ταινία τι γίνεται στο σώμα σας κάθε φορά που τρώτε τέτοιες ουσίες είμαι σίγουρη ότι θα τις κόβατε μαχαίρι. Η ζάχαρη και τα προϊόντα με απλό αλεύρι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα παραπανίσια κιλά, τα "γεροντόπαχα" και την εμφάνιση διαβήτη στους ενήλικες, τα λίπη και και το αλάτι ευθύνονται επίσης για την παχυσαρκία, την υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας.

Όχι φαγητό αργά το βράδυ. 
Μην τρώτε ποτέ τρεις ώρες πριν κοιμηθείτε και προ πάντως υδατάνθρακες(ψωμιά, μακαρόνια...) με λιπαρά κρέατα (παιδάκια, σουβλάκια, μπιφτεκάκια λουκανικάκια......) και όλα τα συναφή. Θα το αποθηκεύσετε λίπος. Παρεπιμπτόντως όλα τα λιπαρά κρέατα θα πρέπει να βγουν παντελώς από το διαιτολόγιό σας αν θέλετε καλλίγραμμο σώμα

2. Γυμναστείτε.
Η γυμναστική είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, ιδιαίτερα όταν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα ημερήσιας μειωμένης θερμιδικής πρόσληψης, να χάσετε το λίπος ενώ ταυτόχρονα να δυναμώνετε το μυικό σας σύστημα.
  1. 25-45 λεπτά γρήγορο βάδισμα ή τρέξιμο. Για να χάσετε ακόμα γρηγορότερα λίπος κάντε κάποια καρδιοαναπνευστική άσκηση που σας αρέσει δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Θα ανεβάσετε τον μεταβολισμό σας και θα κάψετε το υπάρχον λίπος σε χρόνο ρεκόρ.
  2. Κάντε ασκήσεις με βάρη. Όχι δεν θα φουσκώσετε σαν άντρες.... Θα γυμνάσετε και θα ενεργοποιήσετε τους μυς που με τα χρόνια ατροφούν και συρρικνώνονται ιδίως σε μας τις γυναίκες. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σμιλέψετε το σώμα σας και να βελτιώσετε τις αναλογίες σας.
Αν δεν σας αρέσει η γυμναστική τουλάχιστον ακολουθείστε τις τρεις πρώτες τεχνικές που έχουν σχέση με τις διατροφικές σας συνήθειες. Προσωπικά θεωρώ την άσκηση πηγή ενέργειας και ευεξίας. Είναι θέμα απόφασης αρχικά να την ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας και με τον καιρό θα ανακαλύψετε ότι θα σας γίνει απαραίτητη συνήθεια!

3. Αντιμετωπίστε την Χαλάρωση στην κοιλιά.
Η χαλάρωση της κοιλιάς μετά την εγκυμοσύνη οφείλεται σε τρεις διαφορετικούς παράγοντες: το αποθηκευμένο λίπος, την επιδερμική χαλάρωση και την διάταση των κοιλιακών μυών.
  1. Χάσετε το Λίπος. Τις περισσότερες φορές η χαλαρή κοιλιά μετά από εγκυμοσύνη οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο αποθηκευμένο κοιλιακό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές για μείωση του λίπους  θα δείτε τρομερή βελτίωση.
  2. Επιδερμική Σύσφιξη. Η χαλάρωση όμως στην περιοχή της κοιλιάς  οφείλεται και στην τάση του δέρματος που υπέστη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ανάλογα με το πόσο ελαστικό ήταν το δέρμα σας θα έχετε περισσότερη η λιγότερη επιδερμική χαλάρωση. Δοκιμάστε την εξής συνταγή, χρησιμοποιήστε μια κρέμα με οργανικό πυρίτιο και μια κρέμα με βιταμίνη α (θα τα βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία) αναμίξετε μικρή ποσότητα από την κάθε μια και απλώστε την στις περιοχές που έχετε χαλάρωση. Αυτός ο συνδυασμός βελτιώνει σημαντικά τον τόνο της επιδερμίδας σας. Χρειάζεται βεβαίως συστηματική και μακροχρόνια χρήση. 
  3. Αν η επιδερμική χαλάρωση είναι έντονη μπορείτε να δοκιμάσετε και την θεραπεία με Thermage (ραδιοσυχνότητες) που προσφέρουν κάποιοι πλαστικοί ιατροί και δερματολόγοι. Θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες για επιδερμική σύσφιξη. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε πλαστικό ιατρό μπορείτε να αγοράσετε και μια μίνι συσκευή ραδιοσυχνοτήτων για ατομική χρήση που μπορείτε να βρείτε στο Ebay. Παρ όλο που είναι προσωπικής χρήσης είναι πολύ αποτελεσματικές και δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
  4. Σφίξτε τους μυς. Οι κοιλιακοί μυς έχουν επίσης ταλαιπωρηθεί στην εγκυμοσύνη γι 'αυτό μετά από ένα μήνα μετά τον τοκετό θα πρέπει να κάνετε κοιλιακούς για να τονώσετε το μυικό σας σύστημα στην κοιλιακή περιοχή.
         
Μπορείτε να βρείτε εδώ αρκετά βίντεο με ασκήσεις κοιλιακών. Ένα άλλο έξυπνο και εύκολο κόλπο για να μαζέψει η κοιλιά σας είναι να την ρουφάτε κατά την διάρκεια της ημέρας όσες φορές θυμόσαστε σαν να θέλετε να την κολλήσετε στην σπονδυλική στήλη και να την κρατάτε σε αυτήν την θέση όσο πιο συχνά μπορείτε. Έτσι θα τονώσετε τον εσωτερικό "κορσέ" της κοιλιάς σας και με τον καιρό θα δείτε με έκπληξη την κοιλιά σας να επανατοποθετείτε στην θέση προ εγκυμοσύνης. 

4. Θεραπεία για τις Ραγάδες
Τέλος και ίσως το πιο δύσκολο πρόβλημα στην αντιμετώπισή του πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες μετά από μια εγκυμοσύνη είναι οι εμφάνιση των ραγάδων. Εάν σας απασχολούν και εσάς διαβάστε το αποκλειστικό άρθρο για μια νέα φυσική ομοιοπαθητική θεραπεία με εσωτερική και εξωτερική αγωγή που έχει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.

Να θυμάστε όμως  ότι πρέπει να ακολουθήσετε το διατροφικό κομμάτι όσο γίνεται πιο πιστά για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:44 μ.μ.

    Απίθανο άρθρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3:59 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ. ΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσποινα11:39 π.μ.

    Μαρία πρέπει να σε ευχαριστήσω!!!!! Πριν απο δυο μήνες διάβασα το αρθρο σου και είπα να ακολουθήσω τις συμβουλές σου για να χάσω τα 10 κιλά που μου έμειναν από την εγκυμοσύνη της κόρης μου. Αν και δεν ακολούθησα τελείως κατά γράμμα τις συμβουλές σου ομολογώ να πω προσπάθησα να κάνω πολλά και μικρά γεύματα και έκοψα τους πολλούς υδατάνθρακες. Αγόρασα και ένα σετ με βαράκια και ακολούθησα τις ασκησεις που προτείνεις σε άλλα άρθρα σου συν αεροβιακή με το ποδήλατο που ήδη είχα. Τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανέστατα. Η κοιλιά μου έχασε το μαξιλαράκι και μάζεψε αρκετά ( όχι ακόμα τελείως..) τα μπρατσάκια έσφιξαν και γενικα όλο μου το σώμα έχει μεταμορφωθεί!Ειχα δοκιμάσει κάποιες απλές διαιτες αλλά δεν έβλεπα κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στο σώμα μου παρα μόνο αδυναμία μετά από λιγο λοιπόν τα παρατούσα. Τι να πω... Ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυύ και να ΄σαι καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου Δέσποινα που απλά δεν διάβασες ένα ακόμα άρθρο αλλά το επεξεργάστηκες πραγματικά, "ξεβολεύτηκες" και ακολούθησες τα βήματα που προτείνω. Εάν συνεχίσεις έτσι θα δεις ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο σώμα σου! Προσπάθησε σιγά σιγά να ενημερωθείς για όλα τα μικρά κολπάκια της διατροφής και ασκησης που θα δώσουν έξτρα ώθηση στα αποτελέσματα σου. θα βρεις πολλές πληροφορίες και στα άρθα διατροφής που έχω γράψει κατα καιρούς αλλά εάν έχεις οποιαδήποτε απορία μπορείς να με ρωτάς. Θα χαρώ να σε βοηθήσω περισσότερο! Συνέχισε δυνατά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA KANO KOILIAKOUS VOITHAEI AUTO GIA NA XASO TIN KOILIA MOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο σημαντικό για να χάσεις την κοιλιά σου είναι η μείωση του σωματικού λίπους. Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση (και αν μπορείς ασκήσεις ενδυνάμωσης) είναι το κλειδί για να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου και να κάψεις λίπος ενώ διατηρείς την μυική σου μάζα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φύγει το μαξιλαράκι λίπους στην κοιλιά και να φανούν οι κοιλιακοί σου.
      Αν όμως οι κοιλιακοί σου έχουν ταλαιπωρηθεί από εγκυμοσύνη τότε θα χρειαστείς να τους δυναμώσεις συνδυαστικά με τα παραπάνω και με κοιλιακούς.

      Διαγραφή
  6. γεια σας ειμαι και'γω μια προσφατη μαμα,οποτε μου εχουν μεινει 10κιλα που θελω να χασω...διαβασα παραπανω το προγραμμα αλλα δεν καταλαβα πχ το α) β) γ) να συνδιαζουμε μαζι ?δηλ μεσημεριανο τρωμε σκετο κορτοπουλο η ψαρι?η μπορουμε να το συνδιασουμε με ρυζι η μακαρονια αλλα η ποσοτητα δεν πρεπει να ξεπερναει την γροθια μας.../

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tatianoula κατ' αρχάς να σου ζήσει το μωράκι σου :)Πάντα γερό και ευτυχισμένο!
      Το κάθε γεύμα πρέπει να περιέχει α+β+γ. Δηλαδή πρωτεΐνη + υδατάνθρακες + καλά λιπαρά. Οι υδατάνθρακες πρέπει να είναι μικρή ποσότητα όσο μια γροθιά περίπου ή μία κούπα καφέ. Είναι μικρή ποσότητα, καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά δεν πρέπει να τρώμε παραπάνω υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα αν θέλουμε να χάσουμε λίπος. Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις σε κάθε γεύμα και μια πράσινη σαλάτα (λάχανο, μαρούλι, ρόκα, πιπεριές, αγγουράκι κτλ) με ελάχιστο λάδι και βαλσάμικο (ή λεμόνι αν προτιμάς).
      Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες αλλά αν χρειαστείς περισσότερες διευκρινήσεις είμαι στην διάθεσή σου.

      Διαγραφή
    2. σ'ευχαριστω πολυ κ της ευχες κ για την απαντηση!επισης νομιζω θα ηταν χρησιμη λιστα ποιες τροφες ΔΕΝ πρεπει να συνδιαζουμε μαζι πχ πατατες με κρεας η μακαρονια με τυρι κλπ..
      καλη συνεχεια,ελπιζω να επιστρεψω συντομα με ευχαριστα αποτελεσματα...
      Υ.γ. αγορασα κορσε κ τον φοραω καθε μερα κ σαν να κανει κατι αλλα αμα δεν κλεισει το στομα δυσκολα,,αν κ θηλαζω κ μου ειναι κάπως δυσκολο να τρωο τοσο μικρες ποσοτητες αλλα θα δουμε σιγα σιγα βοηθαει κ η ζεστη δεν εχουμε κ τοση ορεξη κ πολλα υγρα!

      Διαγραφή
  7. Γεια σου Μαρια. Εχω δυομιση χρονια που γεννησα το δευτερο και υπαρχει χαλαρωση στην κοιλια. Ξερεις να μου προτεινης καποια συσκευη για το σπιτι που να συσφιγγει και να κανει καυση λιπους; Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άννα μου υπάρχουν πολλές συσκευές με ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη και λειτουργία λιποδιάλυσης. Εξαρτάται από τα χρήματα που διαθέτεις. Πές μου πάνω κάτω το budget σου για να σου βρώ κάτι αντίστοιχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιπου 300 ευρω. Υπαρχει με τοσα κατι αξιοπιστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άννα Οκ. Σου ετοίμασα δύο προτάσεις.
    Δες λίγο εδώ Συσκευές για Επιδερμική Σύσφιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρια ευχαριστω πολυ.Εισαι αστερι!θα το κοιταξω και για το epay και αν χρειαστω βοηθεια θα σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαρά μου που μπόρεσα να βοηθήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια δεν ξερω αν σταλθηκε το σχολιο μου γιαυτο το ξαναστελνω. Μετα απο δυο εγκυμοσυνες,περασαν διομιση χρονια απο την δευτερη. Εχω ακομα χαλαρωση στην κοιλια. Ειναι αληθεια οτι με διατροφη σε συνδιασμο με αεροβηκη ασκηση και με οικιακη συσκευη ραδιοσυχνοτητων μπορει να μην φτιαξει το προβλημα και να χρειαζομαι κοιλιοπλαστικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άννα μου εξαρτάται από το μέγεθος της χαλάρωσης. Εάν η χαλάρωση είναι ελαφρά έως μέτρια οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να επαναφέρουν το δέρμα σε σημαντικό βαθμό. Εάν όμως το δέρμα έχει κρεμάσει πολύ (δημιουργεί δηλαδή δίπλα)τότε πράγματι θα χρειαστεί κοιλιοπλαστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν ειμαι ορθια φαινεται ενταξει η κοιλια μου. Οταν σκυβω ειναι χαλαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λεω να παρωτην Bipolar RF radio Freguency skincare Rejuvenation lifting wrinkle SPA Anti-aging που μου προτεινες. Τι ακριβως κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άννα θα επαναφέρει σταδιακά τον επιδερμικό τόνο με αποτέλεσμα η κοιλιά σου να μην έχει αυτήν την χαλάρωση που βλέπεις όταν σκύβεις. Επιπλέον θα φαίνεται πολύ καλύτερα όταν είσαι όρθια. Το αποτέλεσμα που θα δεις θα είναι ορατό μετά από λίγες μόνο θεραπείες συν το ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε άλλες περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο εννοείται.
    Είναι μια εξαιρετική λύση για επιδερμική σύσφιξη με ελάχιστο κόστος και στην άνεση του σπιτιού σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακαρι Μαρια γιατι επεσα πολυ ψυχολογικα με αυτο το θεμα. Σε συνδιασμο με αεροβικη ασκηση θα ειναι λιγο καλητερα τα αποτελεσματα; η συσκευη κανει μονο συσφιξη η βοηθαει και στη μειωση λιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άννα μου σε καταλαβαίνω... οι αλλαγές αυτές στο σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά και ρίχνει την ψυχολογία σε κάθε νέα μητέρα.
    Η συσκευή η συγκεκριμένη κάνει μόνο σύσφιξη και όχι λιποδυάλιση. Αυτό θα το πετύχεις όμως με την αεροβική καθώς και με την προσεκτική διατροφή με μειωμένη πρόσληψη απλών υδατανθράκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερων. Θα το προσπαθησω. Τα λεμε. Καλο απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.