Σούπερ 10λεπτο πρόγραμμα για τους γλουτούς σας!

Η βαρύτητα, τα χρόνια, η εγκυμοσύνη και πολλές φορές απλά η κληρονομικότητα αφήνουν πολλές γυναίκες με γλουτούς αδύναμους και με πίσω όψη πεσμένη.... Οι ασκήσεις είναι ο μόνος τρόπος (εκτός της πλαστικής....) για να επαναφέρεται ξανά στους γλουτούς σας τον επιθυμητό όγκο και ύψος. Μια από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις είναι οι εκτάσεις του ποδιού προς τα πάνω σε πρήνη θέση(μπρούμυτα στα γόνατα).

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα πεντάλεπτο σούπερ αποτελεσματικό πρόγραμμα με εγγυημένα αποτελέσματα. Ακολουθήστε μόλις δύο φορές την εβδομάδα το πολύ τρείς ( όχι κάθε μέρα - οι μύς χρειάζονται ανάρρωση για να αναπτυχθούν). Φροντίστε να σφίγγετε τους μυς στο τέλος της κίνησης για να νιώθετε την σύσπαση και το απαραίτητο κάψιμο. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε να το τελειώσετε μετά όμως θα το συνηθήσετε και θα το ολοκληρώνετε όλο και πιο εύκολα. Όταν το εκτελείτε χωρίς δυσκολία μπορείτε να περάσετε σε επόμενο επίπεδο βάζοντας τα ειδικά βάρη για τα πόδια. Φροντίστε επίσης μετά την άσκηση να πίνετε ένα πρωτεινούχο ρόφημα ή να τρώτε μια πρωτεινούχα τροφή πχ γιαουρτάκι, αυγά, γάλα, τονοσαλάτα κτλπ. Πάντως για αμέσως μετα θα επέμενα στο ρόφημα για να δώσετε άμεσα στον οργανισμό σας τα δομικά στοιχεία(πρωτείνες) για να χτίσει τους μύς σας πιο δυνατούς. Αργότερα μετά από μια ώρα μπορείτε να φάτε το γεύμα σας με κάποια πηγή πρωτείνης οπωσδήποτε. Δείτε εδώ πιο λεπτομερείς συμβουλές για την σωστή διατροφή σας όταν γυμνάζεστε. Ιδου και το καταπληκτικό βίντεο.


Δείτε εδώ και άλλες ασκήσεις σε βίντεο για τόνωση των γλουτών σας.

45 σχόλια:

  1. ελενη5:55 μ.μ.

    μετα απο ποσο καιρο αρχιζει να φαινετε το αποτελεσμα με αφτες τισ ασκησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρτάται την φυσιολογία του κάθε ατόμου, πόσο σωστά εκτελούνται οι ασκήσεις και την διατροφή μετά. Θέλει οπωσδήποτε πρωτεϊνικο γεύμα όπως αναφέρω στο άρθρο για αναπλήρωση του μυικού ιστού. Πάντος εάν όλα γίνουν σωστά και με άσκηση δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, θα αρχίσεις οπωσδήποτε να βλέπεις βελτίωση σε πέντε με έξι εβδομάδες. Καλή αρχή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:42 π.μ.

    καλημερα ειμαι η εβελινα ειμαι 22 ετων κανω αυτες τις ασκησεις οπως κ αλλες κ στεπ καθε μερα εναμιση μηνα τωρα αλλα δεν βλεπω διαφορα στους γλουτους μου!ειμαι 1.60 υψος κ 50 κιλα!τι φταιει?εχω στεναχωριθει παρα πολυ!τι αλλο να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρως πρωτεινούχα γεύματα ιδιαίτερα μετά την προπόνηση; Εάν όχι δεν θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Επίσης μην κάνεις κάθε μέρα αλλά μερα παρα μέρα για να αφήνεις χρόνο για ανάρρωση των μυών. Εάν γενετικά οι γλουτιαίοι δεν έχουν την προδιάθεση για το μέγεθος που "απαιτούν" τα σημέρινά πρότυπα ομορφιάς είναι δύσκολο να τα ξεπεράσεις και θέλει πολύ προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα δεν φτάνει εναμιση μόλις μήνας αλλά πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επαναλαμβάνω μόνο με σωστή διατροφή μετά. Ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς ένα γυμναστήριο για να σου δώσει ένα πρόγραμμα με τα ειδικά μηχανήματα για την εντατική εξάσκηση των γλουτιαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8:41 μ.μ.

    γεια σας!Με λένε Άννα και είμαι δεκαπέντε χρονών και 48 κιλά έχω ύψος 1.68 και κάνω τις ασκήσεις 2 φορές τη βδομάδα αλλά κάνω και τέσσερις ώρες volley θα είναι αποτελεσματικότερες στη δική μου ηλικία ? Νομίζω πως εχω αρχίσει να βλέπω αποτελέσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αννα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Απ΄ότι συμπεραίνω κάνεις τις ασκήσεις και βλέπεις αποτέλεσμα. Είναι πράγματι εξαιρετικό πρόγραμμα για τους γλουτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4:32 μ.μ.

    Καλησπέρα σας .Με λένε ελένη και θα ήθελα την βοηθειά σας.Έχω πολύ χαλαρά πόδια και ιδίως προσαγωγούς .Έχετε να μού προτείνετε κάποιές αποτελεσματικές ασκήσεις αν φυσικά είναι εύκολο.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελένη θα κοιτάξω να βρώ κάποιο βίντεο με καλές ασκήσεις και να το αναρτήσω σε post.
    Επειδή έχουμε γάμο στην οικογένεια και δεν ευκαιρώ τώρα καθόλου θα το κοιτάξω την άλλη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6:28 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ μαράκι,όποτε μπορέσεις θα περιμένω.ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5:04 μ.μ.

    Καλησπερα..ειμαι 16 χρονων εχω υψος 1,65 περιπου και ειμαι 52-3 κιλα και εχω λιγο πεσμενους γλουτους και θα ηθελα να μαθω αν αυτες οι ασκησεις μπορουν να βοηθησουν στην ανασηκωση των γλουτων και στην συσφιξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασφαλώς και θα δεις διαφορά ιδίως στην δική σου ηλικία! Δοκίμασέ τις για δυο μήνες όμως τουλάχιστον συστηματικά 2-3 φορές την εβδομάδα με ένα πρωτεινούχο γεύμα μισή ώρα μετά την άσκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελένη μου δεν σε ξέχασα! Δες εδώ
    http://www.e-gynaika.com/2011/05/blog-post.html
    ασκήσεις για να τονώσεις τα πόδια και ιδιαίτερα τους προσαγωγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11:55 μ.μ.

    Μαράκι σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου ,είμαι η ελένη πολυ καλό το βίντεο με τους προσαγωγους αλλά αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να μου προτείνεις και ασκήσεις για μηρούς τετρακεφάλο και οπίσθιους μηριαίους όποτε μπορείς ......ελπίζω να μη σε ζαλιζω..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελένη μου οκ θα το φροντίσω. Προς το παρόν ξεκίνα με αυτές γιατί ούτως ή άλλως γυμνάζουν εμμέσως όλο το πόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7:28 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΑς. ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕς ΑΠΟΡΙΕς.ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗ;;;;ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕς ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΕΤΣΙ;;;ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΈΧΩ ΜΙΝΙ ΣΤΕΠΕΡ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΛΙΠΟΣ;;;; ΕΠΙΣΗς ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥς;;;ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί. Οι περισσότεροι προτιμούν να χωρίζουν το πρόγραμμα σε άνω και κάτω μέρος και κάθε φορά συμπεριλαμβάνουν τους κοιλιακούς. Κάθε ομάδα μυών δυο φορές έντονης προπόνησης την εβδομάδα αρκεί. Άμεση σύσφιξη πάντως δεν υπάρχει, χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο καλής προπόνησης για να δεις αποτέλεσμα. Το καλύτερο μηχάνημα για αεροβική είναι ο διάδρομος με διαφορά από τα άλλα.
    Εγώ έχω και ελλειπτικό στο σπίτι αλλά δεν συγκρίνεται με την αερόβια που κάνεις στον διάδρομο. Το ποδήλατο είναι καλό και σε μερικούς αρέσει αλλά προσωπικά δεν το συμπαθώ. θεωρώ πως γενικά κουράζει πολύ το κάτω μέρος του σώματος για να κάνεις την απαραίτητη αερόβια προπόνηση.
    Το στέπερ ιδίως το μίνι, το βάζω στον πάτο ας πούμε των οργάνων για αερόβια. Πολύ δύσκολα θα βγάλεις το απαραίτητο μισάωρο σε ταχύτητα που χρειάζεται για να πετύχεις αερόβια άσκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8:28 μ.μ.

    1.Δεν ξέρω αν έχει γίνει αυτή η ερώτηση, αλλά περίπου πόσες επαναλήψεις σε κάθε άσκηση (το πόδι)???

    2.Πρωτεινούχο γεύμα δε θεωρείται και μια μπάρα δημητριακών???

    Ευχαριστώ Δ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8:34 μ.μ.

    Γειά σας!!!
    Εγώ είμαι 21 ετών (1.65m, 53kg)παίζω μπάσκετ σε ομάδα και θα ήθελα να ρωτήσω αν το μπασκετ θεωρείται αερόβια γυμναστική.

    Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γύρω στις 12 με 15 επαναλήψεις. Όχι πρωτεινούχο γεύμα δεν είναι σε καμμιά περίπτωση η μπάρα δημητρικών. Διάβασε την ετικέτα με τα θρεπτικά συστατικά στην συσκευασία
    Είναι κατ έξοχή υδατάνθρακες και μάλιστα πολλά από αυτά με αρκετή ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οποιαδήποτε δραστηριότητα ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς πάνω από το 60% της μέγιστης τιμής θεωρείται αερόβια άσκηση. Κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού μπάσκετ ή προπόνησης έχω την εντύπωση πως αυτό και ακόμα περισσότερο επιτυγχάνεται. Οπότε ναι, το μπάσκετ μπορεί να θεωρηθεί αερόβια άσκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10:41 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕς ΟΧΙ .ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ;;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΟΙ ΜΥΕς ΜΟΥ;Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γειά σου Μαρία,
    τα πιασίματα, δείχνουν ότι η περιοχή προπονήθηκε έντονα. Είναι λογικό και επιθυμητό μάλιστα να συμβαίνει αυτό σε μια προπόνηση. Αυτό που δεν είναι καλό είναι να δημιουργείται πόνος και αγκυλώσεις που δεν φεύγουν μετά από δυο η τρεις μέρες. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι είτε δεν εκτελείς την άσκηση σωστά ή ότι τραυματίζεις τους μυς με απότομη κίνηση ή αν κάνεις βάρη, άρση μεγάλου βάρους χωρίς να ζεστάνεις σταδιακά τους μυς σου. Αν κάνεις έντονη προπόνηση καλά είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό σε γυμναστήριο για να σε συμβουλευψει για την σωστή φόρμα των ασκήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. geia sas sorry gia ta greeklish mou alla to laptop mou den exei ellinika..!!!
    tha eithela na rwtiso poies trofes einai plousies se prwteini -thelw na mou peite polles- ,episis exw mia aporia, to total 2% kai to avokado exoun polles prwteines?epeisis an sas einai eukolo pou poulane kiolas avokado, an kserete peite mou..!!
    episis tha eithela na mou peite an ginete na xasw k na sfiksw apo mesi k koilia an k dn exw pollu, giati eimai 1.63 kai 54 kila,kai pws tha parw kai tha sfiksw se mpouti kai gloutous..!!!auta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rozita το αβοκάντο δεν έχει πρωτεϊνες αλλά βασικά καλά λιπαρά και υδατάνθρακες. Αβοκάντο θα βρεις σε όλα τα μανάβικα και σουπερμάρκετ που διαθέτουν τομέα με οπωρολαχανικά.

      Έχω αναφερθεί σε πολλά άρθρα σχετικά με τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου. Σου προτείνω λοιπόν να διαβάσεις τα άρθρα για σωστή διατροφή και ασκήσεις. Θα τα βρεις στη κατηγορία fitness
      Μερικά ακόμα πολύ χρήσιμα άρθρα που αξίζει να διαβάσεις είναι:
      Tέλειο Σώμα ακόμα και μετά από εγκυμοσύνη

      Πηγές πρωτεινών.

      Η μέθοδος του πιάτου διαίτης.

      Αντιμετωπίστε τα χαλαρά μπράτσα!.

      Γυμναστείτε με βάρη

      Επίσης αν ξέρεις καλά αγγλικά σου προτείνω επίσης να πάρεις αυτό το βιβλίο burn-fat-feed-muscle. Είναι εξαιρετικό θα σου δείξει ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις.

      Διαγραφή
  24. με λενε χαρα ειμαι 15 χρονων..αυτεσ οι ασκησεις μπορουν να τισ κανουν και μικροτερα ατομα σε ηλικια οπως εγω???? αν ναι ..τα αποτελεσματα ειναι εμφανη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xara ασφαλώς και μπορούν να κάνουν τις ασκήσεις και άτομα στην δική σου ηλικία. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αλλά όχι άμεσα, θα χρειαστούν 6 με 8 εβδομάδες συστηματικής άσκησης για να δεις βελτίωση.

      Διαγραφή
  25. καλησπερα
    να σε ρωτησω και εγω κατι... Αν κανουμε αυτες τις ασκησεις και εχουμε και βαρακια στα ποδια, ειναι καλυτερα τα αποτελεσματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι, αλλά πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα χωρίς βαράκια. Όταν νιώσεις την άσκηση να μην σε κουράζει τότε πρόσθεσέ τα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλημερα και παλι. να σε ρωτησω σε παρακαλω, εγω φτιαχνω μονη μου στο σπιτι, μπαρα ενεργειας που περιλαμβανει.. καστανη ζαχαρη και μελι που τα λιωνω σε κατσαρολακι,και τα ανακατευω με δημητριακα ολικης αλεσης, βρωμη, σταφιδες, σουσαμι,αποξηραμενο βερυκοκο.καιετσι τα κοβω σεκομματια καιεχω μπαρες . Αυτο ειναι καλο να το τρωω μετα τη γυμναστικη ή και για πρωινο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μετά από γυμναστική χρειάζεσαι να φας κάτι πρωτεϊνούχο για να αναδομήσεις τον μυικό σου ιστό. Η μπάρα που φτιάχνεις φαίνεται υγιεινή αλλά είναι υψηλών υδατανθράκων και όχι μόνο δεν θα αναπληρώσεις τον μυικό σου ιστό αλλά σαμποτάρεις και το χάσιμο βάρους. θα πρέπει μετά την γυμναστική σου ή στο πρωινό σου κολατσιό οπωσδήποτε να τρως πρωτεϊνη. Π.χ κάτι με αυγά ή τοστ ολικής με τυρί και γαλοπούλα, γιαουρτάκι ή ένα πρωτεϊνούχο shake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το πρωτεινουχο ροφημα το αγοράζουμε απο το φαρμακείο ? και πως το ζητάμε? ειναι όλα τα ίδια? μια φίλη μου πίνει της herbalife, μπορω να πάρω κ γω το ίδιο? σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ μου πληροφορίες γιατι δεν το κατέχω το θέμα, μην πάω κ πάρω ότι ναναι! Σευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ένα ροφημα της herbalife, ποτό ανάκτησης υδατανθρακων και πρωτεινες για αθλήματα αντοχής, Ειδανικο για χρήση μετα την αεροβια άσκηση. Περιεχει 36gr επιλεγμένους υδατάνθρακες και 10gr υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη γάλακτος σε κάθε μερίδα. Λέγεται rebuild endurance. Μπορω να πάρω κάτι τέτοιο πιστεύεις? Εύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Της Herbalife τα ροφήματα είναι πολύ καλά, αλλά αν θέλεις να χάσεις βάρος όχι το rebuild endurance που είναι για αθλήματα αντοχής και με βαρύ προπονητικό πρόγραμμα. Υδατάνθρακες γενικά παίρνουμε από πολλές πηγές καθημερινά σε βαθμό που να βάζουμε κιλά. Αυτό που λείπει από την διατροφή μας και είναι απαραίτητο μετά από όποια προπόνηση είναι οι πρωτεΐνες. Διάλεξε το κλασσικό shake καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαι  η Εύη που σε ρώτησα για τη herbalife. Για να καταλάβεις, είμαι 30 ετών 1,60 45 κιλά  εχω αθλητικό σώμα κ ας μην γυμναστηκα σοβαρά ποτε. Δεν θέλω να χάσω κιλά , αλλά να φτιάξω γραμμωση κ μυς και να εστιασω στους γλουτους μου , ανορθωση κ σύσφιξη . Θα ξεκινήσω γυμναστήριο (όργανα κ βάρη), βρήκα της herbalife πρωτεΐνη σε σκόνη με πρωτεΐνες σογιας κ όρου γάλακτος ειναι για την ανάπτυξη των μυών . Formula 3 λέγεται η σειρά . Να πάρω κάτι τέτοιο για μετά τη γυμναστικη ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εύη μου ναι, η Formula 3 είναι ιδανική! Πως σου φαίνεται το πρόγραμμα στο βίντεο; Εμένα είναι το αγαπημένο μου. Απομονώνει καλά του γλουτιαίους μυς και εάν γίνει σωστά στην αρχή ούτε να κάτσεις καλά καλά δεν μπορείς από το πιάσιμο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τις ασκησεις στο βιντεακι εχω ξεκινησει και τις κανω εδω και μια βδομαδα. Οντως πολυ καψιμο! ελπιζω να το εκτελω σωστα! Την πρωτεινη πρεπει να την περνω αμεσως μετα την γυμναστικη? ή πριν? Μονο τις ημερες που γυμναζομαι ή καθημερινα?? Επισης να περνω μονο την Πρωτεινη formula 3 ή να περνω μαζι και το ροφημα (shake) της herbalife. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις αμεσες απαντησεις σου. Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επισης ξεχασα να σου πω, πριν βρω το blog σου και το βιντεο για τους γλουτους, ειχα ανακαλυψει 2 βινταεκια της Σοφιας Παθεκα, που εστιαζουν στην ανορθωση και στη συσφιξη. θα προσπαθησω να σου παραθεσω τα link:
    http://www.youtube.com/watch?v=QdYk0ANCXdA&list=PLOqfAlSMjIl0W3v27835j2CO6Bmcz8iZ_
    http://www.youtube.com/watch?v=caMhnf27510&list=PLOqfAlSMjIl0W3v27835j2CO6Bmcz8iZ_
    πες μου την γνωμη σου... ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εύη ο ορός γάλακτος είναι καλύτερος για αμέσως μετά την προπόνηση.
    Οι ασκήσεις στα βίντεο καλές είναι μεν αλλά προσωπικά προτιμώ περισσότερο αυτές που απομονώνουν τον γλουτιαίο μυ. Στις περισσότερες ασκήσεις που δείχνει η Παρθέκα, που είναι οι κλασσικές για γλουτιαίους όπως τα καθίσματα και οι προβολές, δουλεύει και ο τετρακέφαλος και υπάρχει περίπτωση αν δεν γίνονται σωστά ή αν ο τετρακέφαλος σου είναι πολύ ισχυρός (όπως στην δικιά μου περίπτωση πχ) να μην αφήνει το workload να το αναλάβει εύκολα ο γλουτιαίος μυς. Το καλύτερο κριτήριο για οποιοδήποτε πρόγραμμα πάντως είναι το μεταπροπονητικό κάψιμο. Αν νιώθεις τους μυς που δούλεψες πιασμένους τότε συνέχισε το :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κρέμα, συμπλήρωμα ή κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσω στην μείωση του λίπους στην περιφέρεια και στους γλουτούς.Έχω ύψος 1,74 και είμαι 70 κιλά, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα είναι μαζεμένα στην περιφέρεια και στους γοφούς. Κάνω μια σωστή διατροφή και ασκήσεις για τους γοφούς, αλλά θα ήθελα να επιταχύνω τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Zoyzoyna22 δεν πολυπιστεύω στις κρέμες αδυνατίσματος και δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάποια με αυτοπεποίθηση. Μπορεί πιθανά, συμπληρωματικά με άσκηση και διατροφή, κάποιες να βοηθούν, αλλά και πάλι μην περιμένεις θαύματα. Για να έχεις κάποια μετρήσιμα αποτελέσματα και εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ασφαλώς, σου προτείνω να πάρεις κάποια συσκευή με λειτουργία cavitation (για λιπόλυση)& ραδιοσυχνοτήτων δες εδώ πχ συσκευές για Επιδερμική Σύσφιξη ή τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων όπως η Tripollar Pose.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μάρια μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς τα οικονομικά μου είναι χάλια. Πριν λίγο καιρό είχα πάρει την συσκευή http://www.value4moneyproducts.eu/CELLULESS_VACUUM_THERAPY/p1725212_9161584.aspx
    αλλά είχα πρόβλημα, γιατί η συγκεκριμένη συσκευή προκαλεί πρόβλημα στις φλέβες. Αν έχεις και ήδη σπασμένες θέλει προσοχή γιατί μπορεί να τις χειροτερεύσει. Αυτή η άσκηση του βίντεο παραπάνω μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της περιφέρειας και των γλουτών?Και σε πόσο διάστημα θα δω αποτέλεσμα?Πόσα σετ πρέπει να κάνω?Και πόσες επαναλήψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. zoyzoyna22 οι ασκήσεις αυτές θα σε βοηθήσουν να δώσεις καλύτερο σχήμα και να συσφίξεις την περιοχή.
    Επίσης με οποιαδήποτε άσκηση κάνεις καύσεις και αυξάνεις τον μεταβολισμό ιδίως αν γίνεται με ένταση. Οπότε ναι μέσω αυτής της διαδικασίας χάνεις λίπος και ένα ποσοστό και από την επίμαχη περιοχή. Πρέπει όμως να συνδυάσεις την άσκηση και με σωστή διατροφή για να δεις αποτέλεσμα. Διάβασε λίγο τα άρθρα που έχω γράψει στην κατηγορία διατροφή. Θα βρεις εκεί πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να βάλεις κάποιες σωστές βάσεις στο καθημερινό σου διαιτολόγιο και να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να καίει πιο εύκολα το λίπος χωρίς να χάνεις μυική μάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άμα κάνει κάποιος κάθε μέρα το πρόγραμμα δεν θα βλέπει και μεγαλύτερο αποτέλεσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μελινα,
      Όχι... πρέπει να ξεκουραστεί και να αναρρώσει ο μυς για να αναπτυχθεί. Κάθε μέρα δεν κάνει... Επίσης φρόντισε να αυξήσεις την καθημερινή λήψη πρωτεΐνης στην διατροφή σου για να δώσεις στους μυς σου τα απαραίτητα αμινοξέα για να κτίσουν όγκο. Κοίτα λίγο τα άρθρα μου στην κατηγορία της διατροφής.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας!!!

      Διαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.